Talenten van H.M.S.H.

Enkele jeugdspelers van H.M.S.H. hebben hun jongensdroom waargemaakt en het betaalde voetbal gehaald.


    Bram Rog
  • R.B.C. Roosendaal

De jeugd van H.M.S.H.

Na afwezigheid van een paar jaar is H.M.S.H. sinds het seizoen 2018/19 weer begonnen met een jeugdafdeling. Deze bestond uit twee JO8 teams, één JO9 team en twee JO11 teams. Voor het seizoen 2019/20 is de afdeling gegroeid naar (voorlopig) maar liefst 10 teams. Namelijk JO16-1, JO12-1, JO12-2, JO12-3, JO10-1, JO9-1, JO9-2, JO8-1, JO8-2 en JO7-1. Inmiddels hebben we daar ook nog een tweede JO7 team aan toe kunnen voegen.

H.M.S.H. is verheugd dat Onur Şahin wedstrijdsecretaris voor de jeugd is geworden en Emin Doğan als jeugdcoördinator voor de jeugdafdeling zal functioneren. Natuurlijk zijn dat geen gemakkelijke taken en H.M.S.H. wenst hen dan ook veel succes met hun nieuwe taken.

wedstrijdsecretaris:
Onur Şahin
06 - 19 91 77 77
Hier kunt u mailen
jeugdcoördinator:
Emin Doğan
06 - 39 19 10 39

Op de teampagina's is informatie te vinden over trainers, leiders, spelers en trainingstijden.

Met onze enthousiaste trainers en jeugdcommissie doet het ons goed om te zien hoeveel plezier kinderen hebben met een bal. Doel van het bestuur en de technische staf bij H.M.S.H. zal dan zijn om deze plezier alleen maar te vergroten.

In combinatie met het ontwikkelen van onze spelers vanuit het voetbaltechnische vlak hoopt H.M.S.H. met de spelers samen te groeien. Buiten het plezier en technische ontwikkeling wordt natuurlijk nadruk gelegd op teamgeest, normen en waarden en het vereniging besef.

De kampioenen van de laatste jaren

Hieronder de kampioenscertificaten van de laatste jaren. Klik op een certificaat en je ziet wie er in het kampioensteam speelde.
H.M.S.H. A1
H.M.S.H. C2
H.M.S.H. D1
H.M.S.H. D2
H.M.S.H. E1
H.M.S.H. E3
H.M.S.H. F1
H.M.S.H. F2