Get Adobe Flash player

april

Op deze pagina vind je het nieuws van de afgelopen maand april op www.hmsh.nl.
Op de onderliggende pagina's vind je het nieuws van de andere maanden. Zo blijf je een héél seizoen lang op de hoogte van wat er zich bij H.M.S.H. afspeelt

Hier het nieuws van april


donderdag 27 april 2017, Koningsdag

Het Krantje nr 18
I.v.m. Koningsdag zal bij de leden, die Het Krantje nog via PostNL ontvangen, deze pas vrijdag in de bus liggen.

>op de lat
zondag 23 april 2017

Wedstrijduitslagen, competitie

Afsluiting seizoen en 3e reüniemiddag

Zoals u hierboven op de foto ziet was het gezellig druk op de laatste speeldag van het seizoen 2016 - 2017 en 3e reüniemiddag.
Er waren wederom meer oudleden dan de vorige keer, dus we gaan ook het nieuwe seizoen door met deze middagen.
Onder het genot van een hapje en een drankje werden er oude herinneringen opgehaald en an passant kon er ook nog op 2 TV-schermen worden gekeken naar de ontknoping in de Ere-divisie.
Als klap op de vuurpijl werden alle deelnemers van deze middag door het Bestuur getracteerd op een overheerlijke rijsttafel.
Via de website, Nieuwsbrief en Het Krantje zullen we je informeren over de eerste reüniemiddag in het nieuwe seizoen!

Klik op de foto voor meer foto's.

>op de lat
zondag 9 april 2017

Wedstrijduitslagen, competitie

Reünie-middag

Gelukkig de tweede poging had meer succes, Leen Janse was nu niet de enige aanwezige. Op een zonovergoten terras, werden er onder het genot van een koud drankje oude koeien uit de sloot gehaald door o.a. Rita van Kampen, Nel en Rob Hurkmans, Yvon en Roel Klein, Leen Janse en Rob Dat.
Natuurlijk waren Adri en Theo van den Bogaard, Joke en Jaap den Tuinder, Rob de Rijk en Tinus van der Vlist ook aanwezig. Het werd daardoor een gezellig samenzijn. Zelfs zo gezellig, dat deze groep heeft afgesproken om over 14 dagen weer bij elkaar te komen.

Zij die er niet waren zijn dan natuurlijk ook van harte uitegnodigd.
We houden je via deze website op de hoogte

>op de lat
woensdag 5 april 2017

Raar of waar!?
HSV Escamp stilgezet door de KNVB. Slecht nieuws voor HMSH Geplaatst op woensdag 5 april 2017 om 15:29 uur
De problemen stapelen zich op voor HSV Escamp. De fusieclub, ontstaan uit VIOS, Lens en Cromvliet, is na het gedwongen vertrek van haar eigen complex, steeds verder in het financiële moeras terechtgekomen en is daar niet meer uitgeraakt.

De betalingsachterstanden bij de KNVB, mede door het uitblijven van de noodzakelijke contributiebetalingen, zijn dusdanig opgelopen dat de KNVB heeft besloten de club stil te zetten. Of de club deze problemen nog het hoofd kan bieden is maar de vraag. De club was in verregaande gesprekken met HMSH inzake de mogelijkheid te fuseren (Fc Vrederust) danwel intrek met de leden bij HMSH. Hoe dit nu verder afloopt is nog maar de vraag.

Overigens wacht HSV Escamp nog steeds op het geld van GSC Esdo waarover de rechter in een kort geding uitspraak heeft gedaan. De gemeente Den Haag zou in deze eigenlijk haar rol moeten pakken maar laat het tot dusver in dat hele verhaal afweten. En zo wordt het voetballandschap in Den Haag weer van een club ontdaan tot grote vreugde van een enkeling die baat heeft bij het verdwijnen van clubs.


Bron: www.hethaagsamateurvoetbal.nl.

>op de lat
zondag 2 april 2017

Wedstrijduitslagen, competitie

>op de lat