februari

Op deze pagina vind je het nieuws van de afgelopen maand februari op www.hmsh.nl.
Op de onderliggende pagina's vind je het nieuws van de andere maanden. Zo blijf je een héél seizoen lang op de hoogte van wat er zich bij H.M.S.H. afspeelt

Hier het nieuws van februari


maandag 11 februari 2019

Fouzi Mesaoudi nieuwe trainer HMSH

HMSH is content met het binnen halen van een nieuwe trainer voor het komend seizoen. Met oud prof Fouzi Mesaoudi (37) heeft HMSH een jonge en ambitieuze trainer binnen.

Wie is Fouzi :

Speler Mesaoudi tekende zijn eerste profcontract op 17 jarige leeftijd en maakte de overstap van ARC O19 naar het eerste van Sparta Rotterdam.
Hij kwam als speler uit voor Sparta Rotterdam, HFC Haarlem, FC Chelsea, FC Falkirk en speelde als zaalvoetballer 2 interlands voor Jong Oranje tegen Spanje vlak voordat hij prof werd.
Trainer Mesaoudi is dit seizoen bezig met de KNVB UEFA A/ TC 1 opleiding en loopt hiervoor stage en assisteert bij Sparta Rotterdam O16.Mesaoudi: Ik ben zeer content met de nieuwe uitdaging bij zondag 3e klasser HMSH. Toen HMSH mij benaderde stond ik op het punt te kiezen uit 6 clubs variƫrend van hoofdklasse t/m 4 klasse.
Het jonge huidige bestuur van HMSH heeft een duidelijke visie en ambitie en ik zal hen daarbij ondersteunen om het doel te verwezenlijken.

Naast een nieuwe trainer heeft men ook al een aantal versterkingen binnen voor volgend seizoen.
Versterkingen : De huidige selectie van HMSH zal in het nieuwe seizoen worden versterkt met oud prof Ali Boussaboun, Samir Oulhani, Houssain El Zeryouh, Gino Kopra en Hamza Annaji.

>op de lat