Get Adobe Flash player

februari

Op deze pagina vind je het nieuws van de afgelopen maand februari op www.hmsh.nl.
Op de onderliggende pagina's vind je het nieuws van de andere maanden. Zo blijf je een héél seizoen lang op de hoogte van wat er zich bij H.M.S.H. afspeelt

Hier het nieuws van februari


zondag 26 februari 2017

Wedstrijduitslagen, competitie

>op de lat
zondag 19 februari 2017

Wedstrijduitslagen, competitie

>op de lat
zondag 12 februari 2017

Wedstrijduitslagen, competitie

>op de lat
woensdag 8 februari 2017

Seizoen 2017 - 2018 begint en eindigt later
Samen met amateurclubs is besloten om het voetbalseizoen 2017/'18 later te beginnen en later te eindigen. Het voetbalseizoen begint in het hele land vanaf 2 september met bekerwedstrijden. De competitiewedstrijden beginnen vanaf 23 september en het seizoen wordt afgesloten op 27 mei. Dit is de belangrijkste uitkomst van de meer dan 30 bijeenkomsten, met ruim 1.200 clubvertegenwoordigers, over de speeldagenkalender van seizoen 2017/'18.

Samen ons voetbal verbeteren
Directeur amateurvoetbal, Jan Dirk van der Zee: "Door spelers en clubs werd ons steeds vaker gevraagd waarom we het voetbalseizoen niet later zouden beginnen, zodat we ook langer door kunnen voetballen. Zo kunnen de voetballers rustig op vakantie, zonder dat ze schuldig hoeven te voelen ten opzichte van hun teamgenoten, en kan er ook nog lekker gevoetbald worden als in mei de zon begint te schijnen. Met dit idee zijn we aan de slag gegaan en samen hebben we de plannen weten te vertalen in een concrete speeldagenkalender. Deze kalender is een uitkomst van een goede samenwerking met clubs en hiermee hoopt de KNVB alle voetballiefhebbers van dienst te zijn".


Klik op de K.N.V.B. vlag om nog meer te weten te komen over een flexibele winterstop, later eindigen en bekervoetbal.

>op de lat
zondag 5 februari 2017

Wedstrijduitslagen, competitie

>op de lat