Get Adobe Flash player

januari

Op deze pagina vind je het nieuws van de afgelopen maand januari op www.hmsh.nl.
Op de onderliggende pagina's vind je het nieuws van de andere maanden. Zo blijf je een héél seizoen lang op de hoogte van wat er zich bij H.M.S.H. afspeelt

Hier het nieuws van januari


zondag 31 januari 2016

Wedstrijduitslagen, competitie

>op de lat
woensdag 27 januari 2016

Wedstrijduitslag, competitie

>op de lat
zondag 24 januari 2016

Wedstrijduitslagen, competitie

>op de lat
vrijdag 22 januari 2016

Samenwerkingsverband
Tot volle tevredenheid hebben beide besturen van de sv H.M.S.H. en de h.v.v. Hercules donderdagavond 21 januari 2016 een "Samenwerkingsovereenkomst Medegebruik Sportaccommodaties" ondertekend.
De overeenkomst heeft een voorlopige looptijd van anderhalf jaar, ingaande 1 januari 2016 en eindigend op 30 juni 2017, met de intentie om de samenwerkingsovereenkomst daarna te verlengen.
Met deze overeenkomst wordt de h.v.v. Hercules op maandag, woensdag en zaterdag medegebruiker van de faciliteiten op het complex aan de Vrederustlaan om zodoende eigen inkomsten te kunnen genereren.

>op de lat
woensdag 20 januari 2016

Wedstrijduitslag, competitie

>op de lat
zondag 17 januari 2016

Wedstrijduitslagen, competitie

>op de lat
zondag 17 januari 2016

Eredivisie weer van start
Dit weekend ontwaakt de Eredivisie uit haar winterslaap. Vandaag staan er nog zeker 2 leuke wedstrijden op het programma:

Programma zondag 17 januari
A.D.O. Den Haag
12:30 uur
Ajax
Feyenoord
14:30 uur
P.S.V.
H.M.S.H. nodigt je van harte uit om deze wedstrijden te komen kijken in het clubhuis.
Nu Oranje het EK gemist heeft moeten we het met deze wedstrijden doen. Misschien niet zo spannend (hoewel voor de echte supporter), maar zeker zéér vermakelijk.
Natuurlijk is er een hapje en drankje om het kijken te veraangenamen.
Dus kom gezellig samen kijken naar de talenten van de Eredivisie!

>op de lat
woensdag 13 januari 2016

Ziekenboeg
El van Es heeft ter observatie enkele dagen in het HAGA-ziekenhuis Leyenburg gelegen, maar mag nu thuis verder herstellen. Wel zal ze in Leiden verder behandeld worden voor haar problemen met het gehoor.
Wij allen wensen haar een voorspoedig herstel toe!

>op de lat
vrijdag 8 januari 2016

Bespeling velden bij vorst en Reparatieschema 2016
Op de pagina van het Bestuur is de brief van de gemeente Den haag geplaatst met de spelregels m.b.t. het bespelen van de velden bij vorst.
Tevens is het Reparatieschema 2016 voor de velden beschikbaar.
Dus mochten er twijfels zijn bij voetballen onder winterse omstandigheden of wanneer onz velden "in reparatie" gaan, dan is alles hierover te vinden op de pagina van het Bestuur in de rechterkolom.

>op de lat
zondag 3 januari 2016

Nieuwjaarsreceptie
Op een relatief goed bezochte Nieuwjaarsreceptie, zo'n 70 van de 120 leden waren aanwezig, heeft de voorzitter Theo van den Bogaard nog even terug- en vooruit gekeken en wat leden bedankt.

Namens het Bestuur wens ik u en uw familie een gezond en sportief 2016 toe.

Het afgelopen jaar stond in het teken van het 75 jarig bestaan, wat gevierd is op 4 juli jl. met een zeer goed bezochte en zeer geslaagde Jubileumdag.

Omdat H.M.S.H. niet meer over een selectie beschikt, heeft het Bestuur de financiële achterstand kunnen bijwerken, wat ons in een betere financiële situatie heeft gebracht.

De samenwerking met onze inwoners h.v.v. Hercules, verloopt nu voorspoedig.
Een overeenkomst tussen beide Besturen zal 6 januari a.s. worden ondertekend.
H.v.v. Hercules zal op hun dagen zelf voor een barbezetting zorgen.

Het blijft moeilijk om de contributies te innen. Voor een aantal wanbetalers zal het incassobureau worden ingeschakeld voor incassering.

Dat onze vrijwilligers het weer moeilijk hadden bij het uitvoeren van hun taken mogen duidelijk zijn, het groepje wordt steeds kleiner.

Voor wat betreft de zondagsafdeling zijn en blijven we op zoek naar partners voor de heren senioren, of andere mogelijkheden.

Omdat we niet eerder het juiste moment hadden om de volgende personen in het zonnetje te zetten, wil ik dat nu doen:
Allereerst wil ik Rita van Kampen - Dittmar bedanken. Rita heeft het Bestuur vele jaren geholpen bij de ontvangst van bezoekende Besturen bij de thuiswedstrijden van het eerste team. Zij was ladyspeaker en voorzag de bezoekers in de bestuurskamer van een hapje en een drankje.

Verder wil ik Ed Vuyk bedanken. Ed heeft een enorme staat van dienst opgebouwd in de jaren, dat hij lid is. Hij heeft talrijke functies binnen de club bekleed. De laatste jaren vooral als penningmeester en leider van het zaalvoetbal.

Ook Peter Pfaff heeft ook een enorme staat van dienst bij de club, waarin hij vele jaren de functie van 2e secretaris vervulde .In deze functie zorgde hij voor de correspondentie naar K.N.V.B, Gemeente. of andere organisaties. Altijd scherp en juist geformuleerd.

Met een drankje namens het Bestuur wil ik toasten op u allen en uw familie!


>op de lat