Verslagen

Op deze pagina vind je de verslagen van de wedstrijden van H.M.S.H. 1, welke door spelers of begeleiders zijn geschreven en ingezonden naar de Redactie van de sv H.M.S.H.

e-mailadres
postbus@hmsh.nl

Ingezonden stukken worden alleen geplaatst als de afzender bij de Redactie of Het Bestuur van de sv H.M.S.H. bekend is.
De inhoud ervan mag de voetbalsport in het algemeen en H.M.S.H. of zijn leden in het bijzonder niet in discrediet brengen.
zondag 15 april 2018, competitie

H.M.S.H. 1 - H.D.V. 1  3 - 0

De 2e wedstrijd van 3, tegen een tegenstander uit de top 5 stond op het programma voor H.M.S.H.

Vorige week werd er een nette 0 - 10 tegen Toofan bereikt. Vandaag stond er een wedstrijd tegen koploper H.D.V. te wachten.
Trainer Ricardo Darsan, moest wat personele problemen op lossen, omdat er een 4-tal spelers ontbraken, waaronder de keeper. Een 2-tal ontbrak vanwege trieste familie omstandigheden, een andere speler vanwege zijn huwelijk en er was ook nog één geschorste speler.
Al met al een flinke aderlating, omdat het basis spelers betreft.

Binnen de vereniging werd er een vervangende keeper gezocht en gelukkig was de keeper van H.M.S.H. 6 bereid om de plek in het goal in te nemen, en het moet gezegd, dat deed hij met verve.
Na een wat zenuwachtig begin ,kregen we steeds meer grip op het spel, dat resulteerde in enkele kansen, die helaas niet benut werden. Totdat tijdens het storen Ahmet Akbulut de bal van de voet van een verdediger van H.D.V. plukte en rechtstreeks naar de goal liep en de bal fraai afrondde.

Met de stand van 1 - 0 werd de rust bereikt en in de pauze kregen de spelers een compliment vanwege vertoonde spel, maar alleen moest de afronding beter. Er werden iets te veel kansen onbenut gelaten.
Er werd afgesproken om disciplinair te blijven voetballen, want de verwachting was dat H.D.V. het tij wilde keren. En dat gebeurde ook. H.D.V. begon met wat offensiever voetbal, zonder overigens echt gevaarlijk te worden.

Gelukkig was er onze Aggie (Ahmet Yildiz), ook wel bekend als Aggienova, de spits met een neusje voor de goal, die in de tweede helft tweemaal trefzeker was en met wonder boven wonder weer een kopbal.
De laatste twintig minuten werden een 3 - 0 stand verstandig uitgespeeld en na het laatste fluitsignaal was er een "klein feestje", want volgende week wacht er ons weer een zware wedstrijd, namelijk uit bij S.V.H. (3e).
Ook is er vanaf hier een complimentje aan de uitstekend leidende scheidsrechter, die net als overigens de leidsman van vorige week, prima jonge arbiters zijn.

George van Herwaarden

zondag 24 september 2017, competitie

sv Erasmus 1 - H.M.S.H. 1  1 - 6

H.M.S.H. start competitie met ruime overwinning.

Na een zware voorbereiding zijn de mannen van H.M.S.H. zondag begonnen aan de competitie tegen Erasmus uit.

In de kleedkamer wordt erop gehamerd om scherp te beginnen aan de wedstrijd. Dit levert na de eerste fluitsignaal direct een droomstart voor H.M.S.H. De eerste minuut komen de gastheren aan een voorsprong via spits Ahmet Akbulut. Na de voorsprong bleven de mannen doorzetten om het goede begin voort te zetten. Door goed door te blijven drukken op de achterhoede bij Erasmus was het al binnen 25 minuten 0 - 3. Nog voor rust kwam de 4e doelpunt van H.M.S.H. door geconcentreerd te blijven voetballen.

Net zoals in de eerste helft beginnen de mannen explosief aan de 2e helft en wordt de 5 - 0 gemaakt in de 46e minuut. Uiteindelijk kwam de eindstand naar een 1 - 6 voor. De mannen van H.M.S.H. hebben laten zien dat ze klaar zijn voor de competitie.

Ishak Güçlü