Get Adobe Flash player

Verslagen

Op deze pagina vind je de verslagen van de wedstrijden van H.M.S.H. 1, welke door spelers of begeleiders zijn geschreven en ingezonden naar de Redactie van de sv H.M.S.H.

e-mailadres
postbus@hmsh.nl

Ingezonden stukken worden alleen geplaatst als de afzender bij de Redactie of Het Bestuur van de sv H.M.S.H. bekend is.
De inhoud ervan mag de voetbalsport in het algemeen en H.M.S.H. of zijn leden in het bijzonder niet in discrediet brengen.
zondag 24 september 2017, competitie

sv Erasmus 1 - H.M.S.H. 1  1 - 6

H.M.S.H. start competitie met ruime overwinning.

Na een zware voorbereiding zijn de mannen van H.M.S.H. zondag begonnen aan de competitie tegen Erasmus uit.

In de kleedkamer wordt erop gehamerd om scherp te beginnen aan de wedstrijd. Dit levert na de eerste fluitsignaal direct een droomstart voor H.M.S.H. De eerste minuut komen de gastheren aan een voorsprong via spits Ahmet Akbulut. Na de voorsprong bleven de mannen doorzetten om het goede begin voort te zetten. Door goed door te blijven drukken op de achterhoede bij Erasmus was het al binnen 25 minuten 0 - 3. Nog voor rust kwam de 4e doelpunt van H.M.S.H. door geconcentreerd te blijven voetballen.

Net zoals in de eerste helft beginnen de mannen explosief aan de 2e helft en wordt de 5 - 0 gemaakt in de 46e minuut. Uiteindelijk kwam de eindstand naar een 1 - 6 voor. De mannen van H.M.S.H. hebben laten zien dat ze klaar zijn voor de competitie.

Ishak Güçlü