Get Adobe Flash player

Verslagen

Op deze pagina vind je de verslagen van de wedstrijden van H.M.S.H. 2, welke door spelers of begeleiders zijn geschreven en ingezonden naar de Redactie van de sv H.M.S.H.

e-mailadres
postbus@hmsh.nl

Ingezonden stukken worden alleen geplaatst als de afzender bij de Redactie of Het Bestuur van de sv H.M.S.H. bekend is.
De inhoud ervan mag de voetbalsport in het algemeen en H.M.S.H. of zijn leden in het bijzonder niet in discrediet brengen.
maandag 11 september 2017

H.M.S.H. 2 - G.S.C./E.S.D.O. 5  4 - 3 (bekercompetitie)

In de 1e helft is het aftasten van beide kanten en golft het spel op en neer. De betere kansen zijn voor H.M.S.H. maar de spits is niet scherp. Ruststand is 0-0.

In de kleedkamer de boel op scherp gezet en afspraken gemaakt. Dit lijkt in 1e instantie niet te werken, want bij de 1e aanval van G.S.C./E.S.D.O. ligt de bal in het net 0-1. Dit heeft de mannen van H.M.S.H. wakker geschud, vlak erna zijn de mannen van H.M.S.H. wel scherp en maken snel de aansluitingstreffer 1 - 1.
H.M.S.H. heeft de smaak te pakken en komt op een voorsprong 2 - 1 door B├╝lent (oud maar goud).
Met nog dik 20 minuten te gaan, moest H.M.S.H. proberen de rust te behouden. Door teveel achteruit te lopen, scoort G.S.C./E.S.D.O. eenvoudig en kwam natuurlijk de 2 - 2.
Het antwoord van H.M.S.H. volgt direct. Een mooie aanval via verschillende schijven komt bij de spits die vrij kan intikken 3 - 2.
Het spel werd wat gemener en harder de laatste 10 minuten. In de slotfase was een speler van G.S.C./E.S.D.O. zo sluw om zichzelf te trappen in de 16 en zich te laten vallen. Helaas trapt de scheidsrechter hierin en geeft een pingel 3 - 3. Onze keeper zat nog wel in de goede hoek, maar dit mocht niet baten.
In de allerlaatste minuten perst H.M.S.H. nog een aanval eruit. En dit met succes. Matchwinner Mehmet scoort de 4 - 3.
Opluchting en een terecht overwinning. H.M.S.H. gaat aan leiding met 6 punten uit 2. Volgende week de 3e en laatste poulewedstrijd tegen sv Erasmus 2. Kunnen we onze ongeslagen status vasthouden en doorbekeren.