Kompas Administratie B.V. zit dringend verlegen om gekwalificeerd administratief personeel.
Ben je geïnteresseerd in een afwisselende en uitdagende baan, solliciteer dan direct via:

Wil je weten wat de functie inhoudt en meer informatie hebben, kijk dan naar de functieomschrijving en contactgegevens:

sv H.M.S.H. rookvrij

Pinnen

Pinnen

K.N.V.B.

Hierboven vind je voor de komende 2 weken de officiële wedstrijden van alle teams van sv H.M.S.H..
De oefenwedstrijden worden in het Programma of op de Aftrap getoond.

Berzan Akter (JO11-1) gescout door ADO Den Haag

Afgelopen weekend kwam er een uitnodiging van ADO Den Haag voor Berzan Akter uit H.M.S.H. JO11-1 om deze week en volgende week een tweetal proeftrainingen mee te doen bij ADO Den Haag.

Uiteraard wenst het hele jeugdkader en het bestuur Berzan veel succes met het volgen van deze trainingen.

Melik Kara (Hoofd opleiding)

>op de lat
zondag 25 februari 2024

Nieuwe hoofdtrainer H.M.S.H. 1

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat we in de persoon van Frans Kos onze nieuwe hoofdtrainer gevonden hebben.

Er zijn verschillende gesprekken geweest met het bestuur en een delegatie afgevaardigden. In deze gesprekken heeft hij ons zeer nieuwsgierig gemaakt gezien zijn kijk op voetbal. Met zijn ervaring als eindverantwoordelijke van verschillende oudere bovenbouw jeugdselecties op divisie niveau (o.a. Westlandia en R.K.& A.V. Sparta Rotterdam) heeft hij al de nodige successen geboekt.

Het bestuur van heeft dan ook alle vertrouwen in Frans en wenst hem heel veel succes in het komende seizoen.

Het bestuur

>op de lat
maandag 19 februari 2024

Huldiging Theo van den Bogaard op de ALV

Theo van den Bogaard met huidige bestuursleden

Behalve de normale bestuurszaken zoals de benoeming van een nieuwe jeugdvoorzitter (Mucahit Karakaya) en nieuwe jeugdsecretaris (Meliha Özcan), was er een ander zeer opmerkelijk agendapunt, namelijk de huldiging van oud-voorzitter, erevoorzitter en erelid Theo van den Bogaard. Lid sinds zijn 10e jaar inmiddels 70 jaar lid van s.v. H.M.S.H.. Dat mag zeker niet onvermeld blijven.

Overige besproken punten zoals de situatie rond veld 2 en clubgebouw en kleedkamers zijn nog volop in ontwikkeling. Zodra er nieuws is zal dit op de website gepubliceerd worden.

Aandachtige leden bij de presentatie van Kadir Yilmaz

>op de lat
maandag 12 februari 2024

Verslag DWO 1 - H.M.S.H. 1

De vraag was deze keer of H.M.S.H. dit keer gelijk bij de les was of niet. Immers, DWO stond niet bekend als een hoogvlieger en juist in het begin kan dat de wedstrijd vormen.

Helaas bleek eens te meer dat de eerste minuten van de wedstrijd voor de tegenstander waren, hoewel er na een minuut of vijf toch een paar kansen voor ons waren. Zelf niet scoren betekent natuurlijk dat DWO dit na een klein kwartiertje wel voor elkaar kreeg (1 - 0). Het duurde hierna even voordat DWO opnieuw toe wist te slaan. Wakker geschud probeerde H.M.S.H. nog vóór de rust wat terug te doen, maar mede door goed keeperswerk lukte dat niet. Ruststand: 2 - 0.

Na de rust ging de wedstrijd vrolijk verder en uiteindelijk lukte het de doelman van DWO te verschalken met een vrije trap (tikkie breed) ingeschoten door Hamza. DWO had de score naar 3 - 1 kunnen tillen maar de gegeven strafschop werd niet verzilverd. Dit was het sein voor ons team om er nog een schepje boven op te doen en met een fantastisch schot in de bovenhoek scoorde Joni de gelijkmaker. Hierna kregen beide ploegen weliswaar nog kansen maar de eindstand bleef 2 - 2. Al met al waarschijnlijk een verdiende uitslag. Het moet gezegd dat DWO zeker een goede indruk maakte tijdens deze wedstrijd.

Zoals al eerder gememoreerd is de 3e klasse B een poule waarin alle teams meedoen. Graaf Willem II/VAC lijkt als enige ploeg een klein beetje boven de rest uit te steken maar zelfs die ploeg heeft al drie wedstrijden verloren. Kortom: alles is nog mogelijk. De eerstvolgende wedstrijd is tegen Ariston'80. Een onberekenbare tegenstander die zowel positieve als negatieve uitschieters kent.

>op de lat
zaterdag 10 februari 2024

Algemene Ledenvergadering 15 februari 2024

Beste leden,

Hieronder vindt u de agenda voor de ALV van 15 februari a.s. De overige stukken, zoals het jaarverslag en de notulen van de vorige ALV zullen op verzoek per email aan de leden worden gestuurd.

Algemene  Ledenvergadering   sv H.M.S.H.

Donderdag 15 februari 2024 — Aanvang 19:30 uur
De leden van sv H.M.S.H. en wettelijke vertegenwoordigers van minderjarige leden worden uitgenodigd tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van sv H.M.S.H. in de kantine op sportpark Vrederust.

3. Ontwikkelingen grasveld veld 2
4. Ontwikkelingen clubgebouw en kleedkamer(s)
5. Trainer Zaterdag elftal
6. Huldigingen
7.

5. Benoeming bestuursleden
-
Aftredend en niet herkiesbaar: Ronnie Gommers (jeugdsecretaris)
-
Het bestuur stelt voor Meliha Özcan als jeugdsecretaris te benoemen
-
Het bestuur stelt voor Mucahit Karakaya als jeugdvoorzitter te benoemen

6.
Voorstel tot benoeming ereleden, leden van verdienste, bijzondere leden van verdienste

7. Rondvraag

8. Sluiting

Oproep
Mocht u als lid nog agendapunten hebben voor de ALV, dan kunt u dit tot uiterlijk 14 februari doorgeven door een e-mail te sturen naar onze secretaris ().

Voor de agendapunten 9 en 10  geldt dat de leden van sv H.M.S.H. het recht hebben tegenkandidaten te stellen, mits uiterlijk 23 februari 2024 schriftelijk bij de secretaris ingediend. Hieruit moet blijken dat het kandidaat bestuurslid hiermee akkoord gaat.

Het bestuur

>op de lat
vrijdag 9 februari 2024

Reüniemiddag H.M.S.H. op 21 april 2024

Op zondag 21 april a.s. is er weer een reüniemiddag gepland voor alle huidige- en oudleden van de sv H.M.S.H.

Vanaf 12:00 uur bent u van harte welkom op de Vrederustlaan.

In het voorprogramma hebben wij voor u de wedstrijd HMSH 35+ 2 tegen WIK 35+ 2 geselecteerd.
Dit belooft volgens kenners een wedstrijd met een hoge amusementswaarde te worden.

Natuurlijk is er deze middag gelegenheid om oude verhalen aan te scherpen en verloren vriendschappen te herstellen.
Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij hopen natuurlijk op een mooi voorjaars zonnetje, zodat we lekker op het terras kunnen zitten. Als dit er niet is, hebben we in het clubhuis genoeg ruimte om lekker te socializen.

Laten we er een ouderwetse HMSH-middag van maken. Dus noteer de datum in uw agenda.

Resultaten H.M.S.H. 1

H.M.S.H. 1 - Concordia 1 (27 januari 2024)

Op papier een tegenstander uit de onderste regionen, ondanks het feit dat het puntenverschil zeer klein is. Maar het werd een volledige offday voor H.M.S.H., de meeste spelers waren nog in de winterstop modus en binnen 1,5 minuut stond de 0 - 1 al op het scorebord. Hoewel we niet de mindere partij waren, was het geloof bij Concordia meer aanwezig en eindigde de wedstrijd in 0 - 3.
Een wedstrijd om gauw te vergeten.

DSVP 1 - H.M.S.H. 1 (3 februari 2024)

Een mooie kans om de nare smaak van vorige week weg te spoelen. De eerste tien minuten begon H.M.S.H. fel en speelde de wedstrijd zich op de helft van DSVP af. Al gauw zakten we echter terug in het spel van vorige week, trage balcirculatie en iets te arrogant, daardoor nam DSVP het heft in handen. In de 16e minuut was het al raak voor DSVP: 1 - 0. We lieten onze kopjes hangen en DSVP rook bloed. 8 minuten later was het weer raak en stond de 2 - 0 op het scorebord. In de 29e minuut kwam er een voorzet van ons aan de linkerkant en deze werd door Emre ingekopt. Na deze 2 - 1 kregen we weer geloof in een goede afloop en het spel verbeterde ook. Dit leidde tot een doelpunt van Isaiah in de 42e minuut en gingen we met een redelijk goed gevoel de rust in met een 2 - 2 stand.

De tweede helft was nog maar net bezig of Shafiek rondde met een prachtige boogbal van buiten de zestien af en kon de 2 - 3 genoteerd worden. De rest van de tweede helft was het tegenhouden zonder al te veel weg te geven en konden we counteren, omdat DSVP er vol voor ging om terug te komen in de wedstrijd. De counters leverden nog enkele kansen op, die helaas niet verzilverd werden. Na 8 minuten blessuretijd zat de wedstrijd er op en waren de 3 broodnodige punten op zak.

George van Herwaarden

>op de lat
woensdag 24 januari 2024

Faizel Soekhai en sv H.M.S.H. na dit seizoen uit elkaar

Faizel heeft het bestuur laten weten dat hij na dit seizoen toe is aan een nieuwe uitdaging. Het bestuur betreurt dit, maar heeft respect voor zijn besluit. In het anderhalve seizoen onder zijn leiding heeft de selectie - ondanks degradatie uit de tweede klasse - een prima vorm gekregen. Het bestuur wenst Faizel succes in zijn verdere carrière.

Het bestuur

>op de lat
dinsdag 23 januari 2024

Algemene Ledenvergadering op donderdag 15 februari 2024

Op donderdag 15 februari 2024 zal om 19:30 uur een Algemene Ledenvergadering worden gehouden. Het bestuur nodigt alle leden uit deze vergadering te bezoeken. De agenda volgt later en zal uiteraard op de website gepubliceerd worden.

Het bestuur

>op de lat
zondag 21 januari 2024

Overlijden Kees van Dongen

De plechtigheid, voorafgaand aan de crematie, vindt plaats op woensdag 24 januari om 13:00 uur in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 in Den Haag. Als u wilt is er om 12:30 uur gelegenheid om afscheid te nemen van Kees. Na afloop komen wij samen in de koffiekamer en is er tot 15:00 uur gelegenheid om na te praten en herinneringen te delen.

>op de lat
zondag 7 januari 2024

El van Es-Verwey overleden

Na een kort ziekbed is El van Es - Verwey tijdens de Kerst overleden. El was langdurig als vrijwilligster (onder andere als barmedewerkster) actief voor onze club. Zij is, naar eigen wens, vorige week in stilte gecremeerd.

>op de lat
donderdag 4 januari 2024

Selectie op trainingsstage in Turkije

Gisteravond is onze selectie vertrokken naar Turkije voor een kort trainingskamp in de buurt van Antalya. Het is niet alleen de bedoeling dat zij van het mooie weer gaan genieten (het is een graad of twintig momenteel), maar ook dat zij wat serieus trainingswerk gaan doen.

Voor zaterdag staat er ook een (oefen)wedstrijd op het programma tegen Antalya O21. Komende maandag vliegen zij weer terug naar Nederland.

>op de lat
dinsdag 19 december 2023

Nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari 2024

De traditionele Nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op zondag 7 januari. Aansluitend op de eveneens traditionele voetbalwedstrijd die rond 12 uur zal beginnen is de receptie gepland om 14 uur. Uiteraard onder het genot van een hapje en drankje kan een ieder genieten van de gezelligheid. Het bestuur nodigt alle leden en oud leden uit voor dit jaarlijks terugkerende evenement.

Het bestuur

>op de lat
zaterdag 16 december 2023

Imad Berrag (Onder 23) op stage bij Fortuna Sittard

Afgelopen maandag is Imad Berrag begonnen aan een stage bij Fortuna Sittard. Hij zal twee weken lang mee trainen met de Onder 18 van Fortuna. Hopelijk beleeft hij veel plezier aan deze unieke kans om zich te etaleren bij één van de Eredivisie clubs in Nederland.

>op de lat
maandag 11 december 2023

H.M.S.H. 1 wint met enig fortuin

Net als vorige week gingen wij sterk van start en dat resulteerde in de 5e minuut al in een doelpunt van Rodensio. In de 15e minuut was het weer raak en ditmaal was Hamza degene die scoorde. Twee minuten later was het weer raak, nu was Isaiah doeltreffend. Je zou zeggen dat de wedstrijd gespeeld was, maar helaas lukte het niet om de partij rustig uit te spelen. Duindorp s.v. was niet van plan om de moed op te geven, met als resultaat dat in de 28e minuut de 3 - 1 viel. Dit was tevens de ruststand.

In de 67e minuut moesten we helaas de 3 - 2 incasseren. Gelukkig konden we weer wat terug doen en in de 72e minuut wist Hamza uit een counter Berkant te bedienen. Maar deze stand bleef niet lang staan want in de 74e minuut viel de 4 - 3 en in de 78e minuut de 4 - 4. In de 81e minuut kwam Rodensio aan de bal en wist zich met een solo vrij te spelen en Serkan te bedienen die de 5 - 4 intikte. In de laatste minuut dacht Duindorp sv nog te scoren, maar de bal werd van de lijn gehaald.

Zo gaan we met een goed gevoel de winterstop in, en is de aansluiting met de subtop gevonden.

Hopelijk word de goede reeks na de winterstop door gezet.

>op de lat
vrijdag 8 december 2023

JO14-1 speelt oefenwedstrijd tegen Sparta JO13-1

Op een mooie Sinterklaasavond speelden de jongens van sv H.M.S.H. JO14-1 een oefenwedstrijd op sportpark Nieuw Terbregge tegen de JO13-1 van Sparta AV.

Het was een leuke en sportieve wedstrijd met een mooie 0 - 2 overwinning voor onze jongens van sv H.M.S.H. JO14-1.

Onder 23 spelers op stage in Slowakije

Ondanks het slechte weer van de afgelopen tijd in Europa zijn drie spelers van Onder 23 vorige week op stage geweest bij Slávia TU Košice in Slowakije. Bekir Bulut, net terug van een bezoek aan Wilhelmshaven (Duitsland), was samen met Jawad el Arroud en Lorenzo van Alst afgereisd naar het oosten van Slowakije om bij de derde klasser onder winterse omstandigheden hun kwaliteiten te tonen.

Bekir Bulut (l), Lorenzo van Alst en Jawad el Arroud (r) in de sneeuw.

>op de lat
maandag 4 december 2023

H.M.S.H. 1 boekt goede overwinning bij Full Speed

We kwamen sterk uit de startblokken, wij speelden op de combinatie, terwijl Full Speed van achter uit de lange bal hanteerde naar de voorhoede. Daar hadden wij in het begin wat moeite mee, maar we kregen er in de loop van de eerste helft steeds meer grip op.
Het goede spel resulteerde in de 0 - 1 in de 13e minuut na een mooie solo vanaf links door Rodensio richting de achterlijn en binnen de 16, die de bal terug wist te leggen op Hamza.
In de 21e minuut was het weer raak door de vanaf eigen helft opgekomen linksback Isaiah.
Met deze stand werd ook de rust gehaald.
Zoals verwacht ging Full Speed de tweede helft meer druk uitoefenen, maar er werd standgehouden. Omdat de tijd vorderde ging Full Speed meer risico nemen en was er voor ons meer ruimte voor de counter. Dat resulteerde in de 79e minuut in een doelpunt van Hamza. Nog twee minuten later was het wederom Hamza die van de ruimte profiteerde en stelde met een breedtepass Joni in staat om te scoren.
Al met al een mooi resultaat, de nul gehouden en er zelf vier gemaakt. Hopelijk wordt dit spel vastgehouden en gaan we met vertrouwen de wedstrijd van a.s. zaterdag tegen Duindorp s.v. tegemoet.