sv H.M.S.H. - limited edition

sv H.M.S.H. rookvrij

        sv H.M.S.H. rookvrij

Pinnen

      Pinnen

Mobiele website

De opzet van dit gedeelte van de website is aangepast voor gebruik met kleinere beeldschermen zoals die van telefoons.
Hiervoor is ook de hoeveelheid data transmissie gereduceerd (minder figuren). Tevens is de menustructuur en vormgeving aangepast voor gebruik met touchscreens.
Al naar gelang de behoefte voor deze vormgeving zal deze tak uitgebreid worden (of niet).

Reacties kunt u sturen naar de website beheerder.

Welkom bij de sv H.M.S.H.

woensdag 25 mei 2022

HMSH 1 pakt punt, maar laat winst glippen
maandag 23 mei 2022

H.M.S.H. 1 pakt punt, maar laat overwinning glippen

Zoals vorige week aangegeven wilde Antibarbari zich niet zonder slag of stoot overgeven omdat de positie op de eindranglijst voor hen van belang is. Het bepaalt de tegenstander in de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse. Dit gezegd hebbende bleek echter dat ons team veel beter uit de startblokken kwam dan de thuisploeg. Doelpunten van Isaiah en Rodensio Frederik en een treffer van Hamza Chikhi nog vóór de rust leken een geruststellende voorsprong bij rust te geven. Antibarbari dacht daar duidelijk anders over en begon de tweede helft veel beter dan wij. Dit leverde in eerste instantie nog slechts één doelpunt op waarna Hamza met zijn tweede goal de marge weer op drie bracht. Met enig ongeloof zagen de vele toeschouwers op deze zonovergoten dag de thuisploeg met enige bijval de stand nog op gelijke hoogte brengen. Hierna kregen beide ploegen nog uitgelezen mogelijkheden om de wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken. Dat gebeurde uiteindelijk niet en het resultaat was een 4 - 4 gelijkspel. Beide ploegen zullen hiermee een beetje ontevreden zijn geweest, maar dat geld met name voor ons team. Dit was echt een ideale kans om van (bijna) alle zorgen verlost te worden. Het punt is in zoverre wel belangrijk omdat directe degradatie nu zeker niet meer mogelijk is.

Laakkwartier mocht dit weekend genieten van een vrije dag en zal, achteraf gezien, wel redelijk blij zijn met de resultaten want de meeste concurrenten pakten geen punten. Dit geldt met name voor Coal (1 - 2 tegen Wilhelmus), Meeuwenplaat (0 - 7 tegen HVV) en FC IJsselmonde (1 - 3 tegen Full Speed). Toch zal Laakkwartier niet met een lekker gevoel de laatste twee wedstrijden ingaan want die zijn tegen de twee ploegen die om het kampioenschap vechten (Wippolder en HVV). Aangezien een paar concurrenten nog tegen elkaar moeten spelen en dus punten zullen halen zou Laakkwartier nog in de nacompetitie kunnen belanden. Directe degradatie lijkt niet waarschijnlijk vanwege een behoorlijk doelsaldo. De ploegen die boven Laakkwartier staan kunnen niet meer rechtstreeks degraderen. Wilhelmus lijkt zeker te zijn van behoud. H.M.S.H. is zeker nog niet veilig.

Komend weekend staan er geen wedstrijden tussen de staartploegen op het programma. Dat wil niet zeggen dat de wedstrijden niet van belang zijn want ze ziijn allemaal voor minstens één van de spelende teams wèl van belang. H.M.S.H. 1 krijgt Concordia op bezoek. Punten scoren is zeer gewenst. Het lijkt onverstandig om alles af te laten hangen van de laatste wedstrijd want die is tegen FC IJsselmonde en als die nog een kans hebben om Meeuwenplaat of Coal te kunnen passeren dan zullen die alles in het werk stellen te winnen. Veel zal natuurlijk afhangen van welke teams komend weekend punten weten te halen.

Over de wedstrijd van zaterdag 1 tegen Houtwijk kunnen we alleen vermelden dat wegens een gebrek aan spelers de nodige jeugdspelers en meerdere spelers uit de B categorie van de zondag moesten invallen om het team compleet te maken. Deze mengeling van jeugd en senioren was op geen enkele manier opgewassen tegen een kampioenskandidaat als Houtwijk.

>op de lat
dinsdag 17 mei 2022

Oprichting Onder 23 team

Komend seizoen zal er een H.M.S.H. O23 team actief zijn op de club. Gezien het aantal talentvolle jongere spelers dat momenteel bij ons speelt een logische stap om te nemen. In een competitie met leeftijdgenoten zullen zij zich hopelijk verder kunnen ontwikkelen. Het spreekt voor zich dat er een staf aangetrokken is om dit te realiseren in de personen van Thanasi Ntinoudis (trainer) en Charlie Mena (assistent).

Thanasi Ntinoudis (re) en Charlie Mena (li)
>op de lat
maandag 16 mei 2022

Verwachte nederlaag tegen Wippolder

De midweekse competitieronde bracht de verwachte nederlaag tegen titelkandidaat Wippolder. Ons team kon lange tijd goed mee met Wippolder en creëerde een aantal goede kansen (2x paal en 1x lat), maar beet toch in het stof. Een ongelukkig gegeven strafschop betekende uiteindelijk de ommekeer. Ondanks het goede spel helaas dus geen punten maar als er zo gevoetbald blijft worden dan moet behoud in de 2e klasse eigenlijk geen punt zijn. De punten moeten echter nog wel gepakt worden. Heel belangrijk is dat de voornaamste concurrenten afgelopen donderdag ook geen punten wisten te behalen. Laakkwartier verloor van Concordia dat nu zo goed als veilig is. FC IJsselmonde verloor ook nipt, van Antibarbari, en Meeuwenplaat had geen kans tegen RKDEO. Wilhelmus, ook nog niet helemaal zorgenvrij, had een vrije avond.

Op 15 mei was het de beurt aan de concurrentie om punten te pakken want wij hadden een vrij weekend. Laakkwartier greep zijn, mogelijk, laatste kans met een overwinning (3 - 1) op Coal dat dus ook hevig in de problemen blijft zitten. Meeuwenplaat is de meest onberekenbare ploeg in de poule. Goede resultaten worden afgewisseld met hele slechte. Tegen Concordia was het weer eens slecht, maar dat zegt dus niet veel. VFC - FC IJsselmonde eindigde in een 2 - 2 gelijkspel. Een kostbaar en verdienstelijk punt voor FC IJsselmonde want daarmee houden ze zicht op de andere ploegen. Wilhelmus - Wippolder eindigde in een overwinning voor Wippolder. Vanwege de nederlaag van HVV bij RKDEO zijn zij nu koploper.

Komend weekend staan er weer de nodige interessante confrontaties op het programma. H.M.S.H. 1 moet op bezoek bij Antibarbari. In theorie heeft deze ploeg nog wat om voor te vechten, want omdat HVV de 1e periode heeft gewonnen en Wippolder ongetwijfeld de 2e gaat winnen, is de derde positie op de ranglijst garantie voor de nacompetitie. Op een enkele uitzondering na heeft Antibarbari de laatste tijd dan ook veel wedstrijden weten te winnen. Wij zijn dus gewaarschuwd. Zoals het er nu uit ziet is Antibarbari echter al verzekerd van de nacompetitie want de 4e plek op de ranglijst zal ook een vervangend periodekampioenschap opleveren.
Laakkwartier is dit weekend vrij en zal met lede ogen moeten toekijken hoe de overige ploegen punten verzamelen. Coal - Wilhelmus is voor beide ploegen van groot belang. Net als HVV - Meeuwenplaat. FC IJsselmonde mag thuis tegen Full Speed proberen het gat naar de andere ploegen te dichten. Voor het kampioenschap is Wippolder - VFC nog van belang. De wedstrijd Concordia - RKDEO is eigenlijk niet van belang. RKDEO heeft de vierde plek stevig in handen en kan die niet meer verspelen.

Ook zaterdag 1 speelde afgelopen week een inhaalronde waarin gewonnen werd van Wanica Star. Helaas ging het zaterdag heel erg mis tegen GDA.

>op de lat
maandag 9 mei 2022

Heel belangrijke overwinning op Laakkwartier

De kraker tegen Laakkwartier leverde ons 3 heel belangrijke punten op. De eerste helft was matig hoewel wij niet in de problemen kwamen. Zeker nadat Laakkwartier na 20 minuten met 10 man verder moest vanwege een rode kaart kwam er van de thuisploeg geen gevaar. Na de toch wel logische 0 - 0 ruststand, werd er in de tweede een stuk beter gespeeld en dat leverde een goed resultaat op. Rodensio Frederik scoorde zowel de 0 - 1 als de 0 - 2 waarna Hamza Chikhi en Isaiah Frederik er allebei nog een doelpunt aan toevoegden. De 0 - 4 eindstand was verdiend. H.M.S.H. 1 is gestegen naar de negende plek. Op zich natuurlijk geweldig maar de verschillen tussen de diverse ploegen zijn nog steeds klein. Volgende week kan het allemaal weer heel anders zijn. Deze week is er een doordeweekse ronde met voor ons de uitermate lastige uitwedstrijd bij Wippolder. Door de vrije dag van HVV is Wippolder nu op slechts één enkel punt van koploper HVV gekomen en zal bloed ruiken. In het weekend is ons team vrij en kan de concurrentie wellicht profiteren. Laakkwartier heeft het weliswaar behoorlijk lastig gehad de afgelopen weken maar heeft toch de nodige punten gepakt. FC IJsselmonde heeft de laatste tijd het geluk niet aan zijn zijde gehad en is door een herboren Meeuwenplaat voorbijgestreeft. De kaarten zijn echter nog niet geschut en er is voor alle ploegen nog redding of ondergang mogelijk. Met nog 5 competitierondes zijn er ook nog veel punten te verdelen.
Ons zaterdagteam leed helaas een heel zware nederlaag tegen Maasdijk.

>op de lat
dinsdag 3 mei 2022

Broodnodige overwinning op Full Speed

Afgelopen zondag kwam Full Speed op bezoek aan de Vrederustlaan. Voor ons team een cruciale wedstrijd om punten te pakken. Het bleek dat onze jongens daar van doordrongen waren, want vanaf het begin af aan had Full Speed niets in te brengen. Na een minuut of 25 scoorde Ömer Karadağ de oververdiende 1 - 0. Het mocht gerust een wonder heten dat de wedstrijd pas een kwartier voor tijd beslist werd door een treffer van Rodensio Frederik. Er waren kansen genoeg om veel meer doelpunten te maken. De 2 - 0 eindstand was eigenlijk een schamele oogst.
Zoals eerder vermeld is komend weekend de kraker tegen Laakkwartier. Tegen alle verwachtingen in verloor Laakkwartier zondag van Meeuwenplaat. Het team zal dan ook ongetwijfeld zeer gemotiveerd het veld inkomen voor de wedstrijd tegen H.M.S.H.. Nu ook Meeuwenplaat weer eens succes heeft geboekt en de teams net boven de streep ook punten aan het verspelen zijn, lijkt het er op dat ook die teams (met name Coal, Concordia en zelfs Wilhelmus) zich langzamerhand weer zorgen moeten gaan maken om niet in de problemen te komen.
Ons zaterdagteam leed een, acceptabele, nederlaag tegen Toofan (4 - 1).

>op de lat
donderdag 28 april 2022

Talentendag & Scoutingsdag voor de jeugd op 7 mei

Talentendag & Scoutingsdag

 
Wanneer:
7 mei
12.00 uur tot 15.00 uur
 
Waar:
Sportvereniging H.M.S.H.
Vrederustlaan 117
2543 SL Den Haag

Is voetballen jouw passie en wil je op divisie niveau voetballen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

sv H.M.S.H organiseert een talentendag/scoutingsdag en wij zijn
opzoek naar nieuw talent

Meldt je dan aan via ln.hsmh@dguej
Of kom langs met je ouders op 7 mei
tussen 12.00 uur en 15.00 uur

Na afloop krijg je ook iets leuks mee
Tot 7 mei!

Resultaten afgelopen weekend

De resultaten van afgelopen weekend waren ronduit teleurstellend. HMSH 1 (zo) moest bij leider HVV op bezoek en werd net als in de thuiswedstrijd volledig overlopen. Aangezien Laakkwartier verrassend won van RKDEO is het gat met die ploeg nu 3 punten in ons nadeel. Het zal duidelijk zijn dat de wedstrijd op 8 mei tegen Laakkwartier cruciaal is. Dat Meeuwenplaat ook een zware nederlaag leed is slechts een heel kleine pleister op de wonde. Er zullen punten gehaald moeten worden tegen zowel Full Speed (1 mei) als Laakwartier (8 mei) om niet op te grote achterstand te komen.
Ook ons zaterdagteam moest een bittere pil slikken na de heel behoorlijke wedstrijden hiervoor. PGS/VOGEL bleek echter veel te sterk.

>op de lat
woensdag 20 april 2022

HMSH 1 (zo) laat zich in de luren leggen

HMSH 1 (zo) liet zich een oor aannaaien door VFC. In een tamme, en waarschijnlijk daardoor, sportieve wedstrijd werd een 1 - 0 voorsprong uit de eerste helft nog in de laatste 10 minuten weggegeven. In de 80ste minuut scoorde VFC de gelijkmaker om nog in blessuretijd met de overwinning aan de haal te gaan. Vreselijk jammer dat deze wedstrijd dus niets opgeleverd heeft, want er zat meer in.

Van de concurrenten behaalde alleen Concordia een overwinning en dat lijkt zich langzamerhand in veiligheid te spelen. Voor de vier clubs onderin (sv H.M.S.H., Laakkwartier, FC IJsselmonde en Meeuwenplaat) zal het de komende weken er om gaan spannen. Wie er degradeert en wie er nacompetitie moet gaan spelen is nog lang niet beslist. De spanning is om te snijden. Komende wedstrijden tegen HVV (uit) en Full Speed (thuis) zullen lastig worden. De kraker tegen Laakkwartier (uit) staat voor 8 mei op het programma. De thuiswedstrijd werd verloren (0 - 2) en hopelijk is het tijd voor een revanche.

Afgelopen zaterdag speelde ons 1e (za) de derby tegen BMT. Het was een leuke sportieve wedstrijd waarin BMT uiteindelijk net iets sterker bleek te zijn. De 2 - 1 nederlaag was zeker toch een onverwacht goed resultaat.

JO12-1 wint Paastoernooi bij Woubrugge

Op 2e Paasdag speelde HMSH JO12-1 een toernooi bij Woubrugge. Het team wilde niet alleen maar van het mooie weer genieten en had zijn zinnen gezet op de 1e prijs. Woubrugge had er in ieder geval alles aan gedaan om de dag te laten slagen en het weer zat bepaald mee.


De trofee

JO12-1
Woubrugge had ook een zeer fraaie bokaal ter beschikking gesteld en het winnen hiervan was een mooie en succesvolle afsluiting van een hele aardige voorjaarsdag voor ons team en begeleiding.

>op de lat
maandag 11 april 2022

Verdiende overwinning HMSH 1 (zo) op Wilhelmus

Vooraf was al bekend dat het een lastige wedstrijd zou worden, want Wilhelmus komen we al een paar jaar tegen. Met slechts 3 wisselspelers viel Sedat Yamac af tijdens de warming up en beschikten we over slechts 2 wisselspelers. We begonnen sterk, goed druk op de bal en Wilhelmus kon er niets tegenover stellen, dit resulteerde al na 10 minuten spelen in de 1 - 0 door Kacper Zych, die vanaf de linkerkant van het strafschopgebied de bal in de verre hoek krulde. Deze stand bleef staan tot aan de rust.

Romario Rafael in actie

Na rust werd de voorsprong uitgebouwd door een doelpunt in de 55e minuut van Rodensio Frederik die een mooie aanval afrondde. In de 67e minuut voegde Isaiah Frederik na een lange slalom en een wonderbaarlijke actie op de achterlijn, hij verraste zijn tegenstander door de bal nog binnen te houden terwijl deze dacht hem achter te laten lopen, daar nog een treffer aan toe door de actie zeer fraai af te ronden. Hiermee bekroonde de jongste en één van de beste spelers op het veld zijn uitstekende wedstrijd.

Veel strijd maar wel zeer sportief!

Hierna werd het spel wat slordiger, waarschijnlijk door de weelde van de voorsprong. Maar er werd stand gehouden. Veel strijd gezien, niemand verzaakte. Als we dit vol houden dan blijft het hoopvol. Opvallend was ook dat de wedstrijd ondanks de grote belangen zeer sportief was.

George van Herwaarden
Met speciale dank aan Peter Dullaart voor de foto's!

Omdat Meeuwenplaat tegen concurrent IJsselmonde wist te winnen en Laakkwartier en Concordia beiden verloren is het weer dringen geblazen onder in de stand. Voor alle teams blijven de zorgen nog steeds groot. 2e Paasdag staat de volgende thuiswedstrijd op het programma tegen VFC. Als ons team dezelfde instelling en inzet aan de dag legt als tegen Wilhelmus, zijn er ook tegen VFC zeker kansen op een goed resultaat.

Onze jeugdige zaterdagteam heeft het zoals verwacht niet makkelijk. Toch lijkt het er op dat het team zijn niveau dermate heeft op weten te krikken dat de uitslagen niet tegen vallen. Het zal lastig blijven, vooral tegen de betere teams in de afdeling.

>op de lat
dinsdag 5 april 2022

Technische problemen website

Door technische problemen bij de provider is onze website tijdelijk van slag geweest. Het lijkt er op dat de problemen zijn verholpen, maar het blijft helaas mogelijk dat er nog zaken fout kunnen gaan. Excuses voor het eventuële ongemak.

Verlies HMSH 1 (zo)

RKDEO bleek zondag duidelijk een maatje te groot (5 - 1). Dat was niet onverwacht. Het team is niet alleen in vorm, het is ook geen favoriete tegenstander. Om één of andere reden ligt het spel van RKDEO ons team niet.

Bij de zaterdag zijn er grote wijzigingen. Vanwege de manier waarop de wedstrijd tegen Quintus geëindigd is, heeft het bestuur gemeend te moeten ingrijpen. De consequentie daarvan is dat voor de rest van het seizoen gespeeld gaat worden met een mix van spelers uit JO18-1 en lagere (zondag) senioren. Het spreekt voor zich dat dit niet ideaal is en ook een grote belasting voor de spelers is. Zeker nu de Ramadan begonnen is.

Corona hakt er flink in

Hoewel het aantal besmettingen door het coronavirus inmiddels gelukkig sterk afneemt, heeft het virus wel flink om zich heen gegrepen. Het gevolg is dat een aantal teams (noodgedwongen) besloten heeft de competitie niet af te maken. In het bijzonder heel jammer voor ons meidenteam (MO11-1) dat meerdere malen problemen heeft gehad door corona.

>op de lat
maandag 28 maart 2022

HMSH 1 (zo) bezorgt trainer mooi verjaardagsgeschenk

Hoewel het begin van ons team niet slecht was kwamen we toch op achterstand. Na een kwartiertje achter gestaan te hebben kwam de gelijkmaker van de voet van Harun Yüngül. Op elan ging het team door en spoedig daarna maakte Ömer Karabulut na een mooie aanval de 2 - 1. Met die voorsprong gingen we de rust in. In tegenstelling tot de afgelopen wedstrijden werd er na de rust wel een goed vervolg gegeven en werd de tegenstander gelijk weer onder druk gezet. Dit resulteerde in twee doelpunten van Emre Polat en (weer) Harun Yüngül. De tegentreffer in de blessuretijd was slechts een pleister op de wonde voor Meeuwenplaat.

Met dit goede resultaat bezorgde het team onze trainer Winston een passend verjaardagsgeschenk. In de stand heeft ons team Laakkwartier weer bijgehaald en ook IJsselmonde en Concordia zijn weer binnen schootsafstand. Eerste vereiste is punten halen. Tegen RKDEO zal dat lastig zijn want dat team is momenteel in goede vorm.

De uitwedstrijd van zaterdag 1 bij Quintus haalde helaas het einde niet. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de consequenties daarvan zijn.

>op de lat
maandag 21 maart 2022

HMSH 1 (zo) heeft geen succes

Het eerste half uur van de wedstrijd tegen Coal was zeer sterk van ons team en diverse kansen werden helaas om zeep geholpen. Hierna wist Coal nog in de eerste helft wel te scoren. In de tweede helft was Coal gewoon beter en uiteindelijk wonnen zij terecht met 3 - 0.

Na de mislukte missie in Rotterdam zuid wordt de wedstrijd tegen Meeuwenplaat wel heel erg belangrijk. Winst is noodzakelijk om de aansluiting met de rest van de concurrenten te vinden. Het is een groot cliché, maar het maken van doelpunten is een eerste vereiste. Scoor je niet dan profiteert de tegenstander daarvan (zoals Coal). Hopelijk wordt de goede lijn die in het begin van die wedstrijd werd ingezet nu eens doorgetrokken naar de rest van de partij.

Zaterdag 1 speelde vorige week woensdag een tegenvallend avondinhaalduel tegen ODB waarin kansloos werd verloren. Afgelopen zaterdag werd de wedstrijd tegen MSV '71 uitgesteld en voorlopig naar 29 maart verzet.

Ook afgelopen weekend werden weer diverse wedstrijden uitgesteld in verband met corona. Het zal een hele toer worden om alle duels weer in te halen als de situatie zo blijft als hij nu is. Het beleid van de KNVB om slechts één duel (per team) wegens corona te mogen uitstellen zou wel eens niet te handhaven kunnen zijn.

>op de lat
maandag 14 maart 2022

HMSH 1 (zo) onderuit tegen Laakkwartier

In de redelijk gelijk opgaande eerste helft kregen beide partijen kansen om de score te openen. Dat dit niet gebeurde mocht eigenlijk een wonder heten, want (goede) kansen daarvoor waren er zeker. Laakwartier oogde wat scherper en gevaarlijker. In de tweede helft min of meer het zelfde beeld. Helaas voor ons wist Laakkwartier in de laatste 5 minuten toch de wedstrijd in haar voordeel te beslissen met twee doelpunten. Einduitslag 0 - 2.

Komende weken staan er weer zeer belangrijke wedstrijden op het programma waarin punten gepakt zullen moeten worden. Te beginnen met de lastige uitwedstrijd tegen Coal.

Zaterdag 1 kwam veel te kort in en tegen Maasdijk dat duidelijk een maatje te groot was (5 - 0). De wedstrijd tegen ODB is inmiddels verzet naar woensdag 16 maart

>op de lat
maandag 7 maart 2022

HMSH 1 (zo) gelukkig in Vlaardingen

Nadat vorige week een terechte nederlaag werd geleden tegen Wippolder was deze week VFC de tegenstander. Ook een ploeg uit de lagere regionen en dus een heel belangrijke wedstrijd om punten te scoren. Met enig geluk kwam ons team goed terug van een 3 - 1 achterstand om toch een 3 - 3 gelijkspel te behalen. Omdat dit weekend de helft van het programma niet doorging is de stand inmiddels nogal scheef aan het raken. Wat wel heel duidelijk is, is dat de wedstrijd komend weekend tegen Laakkwartier voor beide teams van cruciaal belang is. Het verschil tussen de teams is slechts +2 in het doelsaldo in ons voordeel bij gelijk aantal punten. Aangenomen mag worden dat het zondag een spannende intensieve wedstrijd zal worden. Het blijft razend spannend onder in de 2e klasse D. De onderste 4 ploegen staan op 7 en 8 punten. De teams er vlak boven hebben een klein gaatje geslagen maar dat zegt niet veel.

De wedstrijd van zaterdag 1 werd op het laatste moment afgelast en verzet naar dinsdag 15 maart.

>op de lat
woensdag 2 maart 2022

Yasmin el Desouky nieuwe jeugdsecretaris

De zoektocht naar geschikt administratief jeugdkader heeft enige tijd geduurd, maar het bestuur is zeer verheugd te kunnen melden dat Yasmin el Desouky onze jeugdsecretaris gaat worden. Zij zal zich de komende periode in gaan werken en enkele taken op zich nemen met betrekking tot de jeugd, zoals toernooizaken, tuchtzaken, correspon­dentie met (o.a.) de gemeente Den Haag. Een ander aspect is het beheer van het speciale e-mailadres voor jeugdzaken ().

Het bestuur

>op de lat
Contact
clubhuis & sportvelden
Vrederustlaan 117
2543 SL  's-Gravenhage
+31(0)70 367 52 70

veld 1: Kunstgras & kunstlicht
veld 2: Gras & kunstlicht
postadres
Vrederustlaan 117
2543 SL  's-Gravenhage
e-mailadressen

Voor zaken met betrekking op:
facturatie (in- en verkoop)
leden­administratie
KNVB
ln.hsmh@siraterces


website
website beheerder


overige zaken
ln.hsmh@subtsop

Agenda

2022

UEFA Nations League

3 juni 2022
België - Nederland

8 juni 2022
Wales - Nederland

11 juni 2022
Nederland - Polen

14 juni 2022
Nederland - Wales

Oefenwedstrijd (v)

24 juni 2022
Engeland - Nederland

WK kwalificatie 2023 (v)

28 juni 2022
Nederland - Wit-Rusland

Oefenwedstrijd (v)

2 juli 2022
Nederland - Finland

EK eindronde 2022 (v)

9 juli 2022
Nederland - Zweden

13 juli 2022
Nederland - Portugal

17 juli 2022
Zwitserland - Nederland

Kalenders
Hoofdsponsor
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
mob:+31 (0)6 1941 8327
tel:+31 (0)174 246 782
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: http://www.yilmazradijs.nl
Klik op het logo van
"yilmaz radijs"
voor meer informatie.

Uiteraard is yilmaz radijs ook shirtsponsor van H.M.S.H. 1.

Shirtsponsoren
H.M.S.H. 1:
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
mob:+31 (0)6 1941 8327
tel:+31 (0)174 246 782
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: http://www.yilmazradijs.nl
adres:Rooseveltstraat 39
2321 BL  Leiden
tel:(071) 589 09 99

H.M.S.H. 2:
mob:06 - 48 38 57 60
e-mail:ln.32ymedaca@ofni
website: https://www.academy23.nl

Academy 23 geeft een korting van 15% aan leden van sv H.M.S.H.

Hoofdsponsor
Yilmaz Radijs
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
mob:+31 (0)6 1941 8327
tel:+31 (0)174 246 782
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: http://www.yilmazradijs.nl
Shirtsponsoren
Yilmaz Radijs
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
mob:+31 (0)6 1941 8327
tel:+31 (0)174 246 782
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: http://www.yilmazradijs.nl
Silifke
adres:Rooseveltstraat 39
2321 BL  Leiden
tel:(071) 589 09 99
Academy 23
mob:06 - 48 38 57 60
e-mail:ln.32ymedaca@ofni
website: https://www.academy23.nl

Academy 23 geeft een korting van 15% aan leden van sv H.M.S.H.

Overige sponsoren
Kompas administratie
adres:Fruitweg 25
2525 KG  Den Haag
tel:(070) 388 52 63
e-mail:ln.nimdasapmok@ofni
website: https://kompasadmin.nl
Reedijk accountant en adviseur
adres:Doctor Lelykade 367
2583 JZ  Den Haag
tel:+31 (0)70 354 60 03
e-mail:ln.srentrapnekjideer@ofni
website: https://reedijkenpartners.nl
FREE KICK sport
adres:De Savornin Lohmanplein 45a
2566 AE  Den Haag
tel:(070) 363 63 23
e-mail:ln.kcik-eerf@trops
website: http://www.free-kick.nl
Mokka home interiors
adres:Dynamostraat 5
2525 KB  Den Haag
tel:(070) 514 77 98
e-mail:ln.emoh-akkom@ofni
website: https://mokka-home.nl
Boğaziçi
adres:Van der Vennestraat 137
2525 CD  Den Haag
tel:(070) 380 39 74
e-mail:ln.icizagob@ofni
website: http://www.bogazici.nl
Detaconcept Uitzendgroep
adres:'s-Gravenzandseweg 6
2291 PE  Wateringen
tel:(0174) 237 995
e-mail:ln.tpecnocated@ofni
website: https://www.detaconcept.nl
M&R Supermarkt
adres:Bouwlustlaan 99-105
2544 JP  Den Haag
mob:06 - 24 10 84 26
website: Facebook pagina
Mia
adres:J.C. van Markenlaan 3 – 11e etage
2285 VL  Rijswijk
mob:+31 (0)6 11 858 573
e-mail:ln.seivdanisretsam@ofni
website: https://mastersinadvies.nl
MDF Infra
adres:ABC Westland 241
2685 DC  Poeldijk
tel:+31 (0) 85 800 00 68
e-mail:moc.arfnifdm@ofni
website: https://mdfinfra.com
NIKKI
adres:Erasmusweg 4
4104 AK  Culemborg
e-mail:ln.ikkin@tcatnoc
website: https://www.nikki.nl
Bruinhof
adres:De Stede 17
2543 BG  Den Haag
tel:(070) 329 39 77
hagex
adres:'s-Gravenzandelaan 181
2512 JL  Den Haag
tel:(070) 389 51 51
e-mail:ln.xegah@ofni
website: http://www.hagex.nl
Eetcafé Taxim
adres:Hoefkade 977
2525 HG  Den Haag
mob:06 - 41 88 78 73
Autogarage Carstar
adres:Bovendijk 13
2295 RV  Kwintsheul
tel:(0174) 89 93 02
mob:06 - 29 00 30 30
e-mail:ln.ratsrac@ofni
website: https://www.carstar.nl
Buhara
adres:Hofweg 43
3046 NJ  Rotterdam
tel:(010) 810 40 60
mob:06 - 20 61 45 77
e-mail:moc.tarahabarahub@ofni
website: https://buharabaharat.nl
Flex Tijd
adres:ABC Westland 301
2685 DD  Poeldijk
tel:(0174) 26 16 06
e-mail:ln.djitxelf@ofni
website: https://www.flextijd.nl
Çiçekler Telecommunicatie
adres:Dierenselaan 62 & 72
2573 KK  Den Haag
tel:(070) 205 00 70
e-mail:ln.moceletkecic@ofni
website: https://www.cicektelecom.nl
Yakamoz kapsalon
adres:Betje Wolffstraat 251
2533 HM  Den Haag
mob:06 - 43 17 02 13
website: Facebook pagina
Pizza Pizza
adres:Erasmusweg 2
2532 CP  Den Haag
tel:(070) 393 87 58
website: http://www.pizza-pizza.nl

Bestellingen zijn ook mogelijk via "https://www.thuisbezorgd.nl/pizza-pizza-den-haag"

Lotto Excellent academy
adres:Televisiestraat 288
2525 LV  Den Haag
tel:(070) 204 20 22
e-mail:ln.ymedacatnellecxe@tcatnoc
website: https://excellentacademy.nl
Almir bouw
adres:Wachtumstraat 8
2545 WL  Den Haag
mob:06 - 51 95 62 76
e-mail:ln.wuobrimla@ofni
website: http://almirbouw.nl
Drukkerij Deniz
adres:Graafstroomstraat 6
3044 AR  Rotterdam
tel:(010) 485 84 88
e-mail:ln.zinedjirekkurd@ofni
website: https://drukkerijdeniz.nl
DAK kindercentra
adres:Noordwal 10
2513 EA  Den Haag
tel:(088) 750 91 00
e-mail:ln.artnecrednikkad@ofni
website: https://www.dakkindercentra.nl
DADAS bouw en detachering
adres:Chicagostraat 16
2548 JH  Den Haag
mob:06 - 40 88 16 32
Yilmaz thuiszorg
adres:Jan Luykenlaan 70
2533 JS  Den Haag
tel:(070) 750 56 90
mob:06 - 34 08 56 94
e-mail:moc.kooltuo@grozzamliy
Loyaal Uitzendbureau
mob:+31 (0)6 - 48 39 03 41
e-mail:moc.uaerubdneztiulaayol@ofni
website:
https://www.loyaaluitzendbureau.com
Atlas Thuiszorg
adres:Schalk Burgerstraat 250
2572 TE  Den Haag
tel:(070) 783 23 23
e-mail:ln.grozsiuhtsalta@ofni
website: https://atlasthuiszorg.nl
Istanbul Gold B.V.
adres:De Heemstraat 164A
2525 EN  Den Haag
mob:06 - 33 23 33 83