sv H.M.S.H. - limited edition

Crowdfunding actie
sv H.M.S.H. is een crowd­funding actie gestart om onze speeltuin geheel op te knappen.

Het streefbedrag is € 3500,-. Hiermee kan een mooie speeltuin worden ingericht.

Klik hier om naar de speciale actie pagina te gaan (gewone website).
sv H.M.S.H. rookvrij

        sv H.M.S.H. rookvrij

Mobiele website

De opzet van dit gedeelte van de website is aangepast voor gebruik met kleinere beeldschermen zoals die van telefoons.
Hiervoor is ook de hoeveelheid data transmissie gereduceerd (minder figuren). Tevens is de menustructuur en vormgeving aangepast voor gebruik met touchscreens.
Al naar gelang de behoefte voor deze vormgeving zal deze tak uitgebreid worden (of niet).

Reacties kunt u sturen naar de website beheerder.

Welkom bij de sv H.M.S.H.

maandag 20 september 2021

De bal rolt ...   -   trainer H.M.S.H. 2 stopt vanwege gezondheid
dinsdag 14 september 2021

De bal rolt

Gelukkig is het wedstrijdprogramma van de afgelopen weken in zijn geheel gespeeld en hebben inmiddels alle teams minstens één wedstrijd gespeeld. Natuurlijk zitten er goede resultaten bij maar helaas ook mindere. Ons zondag 1 heeft in een zware poule niet kunnen verrassen en heeft een tweede nederlaag moeten incasseren. Afgelopen zaterdag ging het in eerste instantie prima, maar in de tweede helft werden een paar foutjes door DCV afgestraft en ging de wedstrijd alsnog verloren (1 - 4). Zaterdag 1 speelde een leuke wedstrijd tegen Rohda '76 en wist zijn tweede overwinning op rij te boeken (1 - 0). Komende zaterdag de ontknoping in Stellendam. Aangezien Stellendam zelf ook nog (een kleine) kans heeft om door te gaan naar de volgende ronde is de verwachting dat het een lastige wedstrijd kan worden voor onze boys.

Ook bij de jeugd zijn in de diverse competities nogal wisselende resultaten geboekt. JO18-1 speelde zijn eerste wedstrijd in de A categorie en verloor ongelukkig met ruime cijfers. JO14-1 (ook A categorie) doet het voorlopig goed met 4 punten uit 2 wedstrijden. Bij de oudere teams in de B categorie (waar standen bijgehouden worden door de KNVB) verloren de meeste teams vrij nipt; een enkele uitzondering daargelaten.

Op dit moment ziet alles er goed uit voor het vervolg van de competities. Hopelijk blijft dat zo.

Trainer H.M.S.H. 2 stopt om gezondheidsredenen

De trainer van H.M.S.H. 2, Fabian Felter, heeft wegens gezond­heids­problemen moeten besluiten om te stoppen. Het bestuur wenst Fabian beterschap en succes met een eventueel vervolg van zijn trainerscarrière als zijn gezondheid dat weer toelaat.

>op de lat
donderdag 2 september 2021

Voetbal nieuws

Zoals bekend beginnen komend weekend het bekerprogramma voor de senioren en de diverse jeugdcompetities. Iedereen kijkt daar natuurlijk reikhalzend naar uit. Hoewel er op dit moment geen aanleiding is voor grote zorg blijft de situatie rond het coronavirus vanzelfsprekend nog problematisch.

De nieuwe uitgave van de bekerbesluiten van komend seizoen zijn te vinden op de Bestuur pagina van onze website. Hier staat belangrijke informatie over de te volgen procedures tijdens het bekerprogramma.

H.M.S.H. 1 zondag trapt al vanavond af in een vooruitgeschoven wedstrijd bij Den Hoorn. Na een zeer beperkt oefenprogramma, afgesloten met een 2 - 1 overwinning bij ESTO, is het weer afwachten hoe het serieuzere werk gaat.

Bij de jeugd is er in deze week nog een JO8 team (JO8-3) ingeschreven en toegevoegd aan de competitie.

Het begin van een nieuwe campagne zal ongetwijfeld nieuwe uitdagingen met zich meebrengen. Het bestuur hoopt dat onze leden niettemin met frisse moed en veel plezier het seizoen ingaan en zich niet laten ontmoedigen door eventuële tegenslagen.

Het bestuur

>op de lat
maandag 16 augustus 2021

Nieuwe jeugdvoorzitter

In het kader van de herstructurering van de jeugdafdeling wordt op dit moment gekeken naar de invulling van diverse taken binnen de afdeling en de organisatie. Tevens is bekend geworden dat Mehmet Emin Doğan onze jeugdvoorzitter zal worden. De huidige jeugdvoorzitter, Soufian Mahi, had al eerder aangegeven het stokje te willen overdragen en zijn opvolger is nu dus gevonden.

Het bestuur wil Soufian uiteraard hartelijk bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren. Hij is van het begin af aan betrokken geweest bij het opzetten van de nieuwe jeugdafdeling en de organisatie die daarbij hoort. Hij heeft duidelijk zijn steentje bijgedragen aan de ontwikke­lin­gen. De uitbreiding van de afdeling is daar het meest opvallende resultaat van.

Nu er steeds meer jeugdteams komen is het ook noodzakelijk meer tijd en energie in de begeleiding te steken. Vanwege zijn familie verplichtingen is Soufian daar helaas niet toe in staat en het bestuur hoopt vanzelfsprekend dat Emin daar wel de tijd voor heeft. Er is (altijd) veel te doen en te regelen. Op dit moment is het echter toch al zeer lastig om goed te kunnen functioneren gezien de onzekerheden in verband met de coronapandemie.

Het bestuur wenst Emin alvast veel succes bij het uitoefenen van zijn nieuwe functie. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat de jeugdafdeling ook zal worden uitgebreid met andere (administratieve) functionarissen waarmee de werkzaamheden gedeeld kunnen worden.

Het bestuur

>op de lat
zondag 15 augustus 2021

Beker- en competitieprogramma bekend

Zoals aangekondigd heeft de KNVB het wedstrijdprogramma van de beker (senioren) en van de competities (jeugd - 1e fase en najaar) gepubliceerd. Deze indelingen en het programma zijn grotendeels verwerkt en op de website gezet. De teampagina's van de jeugd zullen zeer binnenkort omgezet worden naar die voor het nieuwe seizoen.

Aanpassingen

Zoals altijd in het begin van het seizoen zullen er om verschil­lende redenen wijzigingen komen in het programma. Volg hierom de ontwik­kelingen op de voet. Met name bij de jeugdteams zal er het een en ander aangepast moeten worden. Niet alle informatie is al bijgewerkt maar wel de indelingen en de gegevens voor de KNVB widgets.

Coronaproblematiek

De regering heeft afgelopen vrijdag aangekondigd dat diverse maatregelen mogelijk kunnen vervallen per 21 september. Na de vloedgolf van besmettingen de afgelopen twee maanden is het inmiddels weer langzaam de goede kant op aan het gaan met het aantal besmettingen. Op dit moment is er geen reden om te twijfelen aan het doorgaan van de geplande wedstrijden, maar de situatie kan zeer snel omslaan in een negatieve spiraal. Het verdient dus aanbeveling om rekening te houden met de situatie waarin wij ons bevinden en voorzichtig te blijven.

>op de lat
zaterdag 7 augustus 2021

Programma

Hoewel het voor veel mensen nog vakantie is, beginnen we lang­zamer­hand toch weer aan voetbal te denken. Met ingang van deze week staan er weer (oefen)wedstrijden op het programma. Dit wordt vanzelf­sprekend gepubli­ceerd op de normale plaats op onze website. Deze wedstrijden zijn ook in de KNVB widget te vinden op de Aftrap.

Aanpassingen mogelijk

Zoals altijd in het begin van het seizoen zullen er om verschil­lende redenen wijzigingen komen in het programma. Volg hierom de ontwik­kelingen op de voet. Bij belangrijke wijzigingen zal dit gemeld worden op de Aftrap. Indien de wijzigingen niet urgent zijn, worden deze alleen in het programma bijgewerkt.

KNVB programma

De KNVB heeft al een gedeelte van het beker­programma bekend gemaakt. Ook een enkele wedstrijd in de (jeugd)competi­ties is reeds gepland. Het programma op de website wordt uiteraard regelmatig en bijtijds bijgewerkt. Voor deze categorie wedstrijden geldt dat zij ruim voor de geplande speel­datum in de KNVB widget zullen staan.

Het huidige programma op de website bevat alleen de oefen­wedstrijden en de beker­wedstrijden in de A categorie in de eerste speel­ronde. Op 13 en 14 augustus maakt de KNVB de indelingen en wedstrijden in de B categorie bekend. Het programma zal dan bijgewerkt worden. Als voor­proefje de tot nu toe geplande oefen­wedstrijden. Details kunnen in de KNVB widget en op de programma­pagina's gevonden worden.

datum tijd thuis uit
10 aug 20:00 HMSH 1 Quick Steps 1
17 aug 19:30 Westlandia 1 HMSH 1
17 aug 19:30 HMSH 2 Westlandia 2
22 aug 11:00 HMSH 2 ESTO 2
29 aug 14:00 ESTO 1 HMSH 1
>op de lat
donderdag 5 augustus 2021

Vrijwilligers gezocht!

Het spreekwoord "Veel handen maken licht werk" is natuurlijk ook van toepassing op onze eigen vereniging. Wij zijn (altijd) op zoek naar leden die zelf een bijdrage willen leveren als vrijwilliger.

Op dit moment hebben wij onder andere de behoefte aan:

1 persoon die verantwoordelijk is voor de kascommissie +
2 vrijwilligers ter ondersteuning

1 persoon die verantwoordelijk is voor de kantinecommissie +
2 vrijwilligers ter ondersteuning

1 persoon die verantwoordelijk is voor de onderhoudscommissie +
2 vrijwilligers ter ondersteuning

1 persoon die verantwoordelijk is voor de sponsorcommissie +
2 vrijwilligers ter ondersteuning

Iedereen die zich geroepen voelt om één van deze taken op zich te nemen wordt verzocht contact op te nemen met het bestuur. Dit kan telefonisch (gelieve niet te bellen op werkdagen overdag):

Bülent Yüngül06 - 14 49 73 36     of
Kadir Yilmaz06 - 11 85 85 73
of per e-mail:
ln.hsmh@siraterces

Onze vereniging heeft meer vrijwilligers nodig. Ook op ander gebied. Met name ook de ondersteuning en de begeleiding van teams, ondersteuning van het bestuur in algemene administratieve taken en wedstrijdzaken (bv. wedstrijdsecretarissen). Denk je een bijdrage te kunnen leveren dan heel graag contact met ons opnemen.

Het bestuur

>op de lat
woensdag 28 juli 2020

NIKKI is gestart met contributie inning

Zoals in het vorige nieuwsbericht werd medegedeeld, is NIKKI weer verantwoordelijk voor het innen van de contributie voor onze club. In de nieuwsbrief van NIKKI was tevens aangegeven dat de inning eind juli zou worden opgestart en NIKKI heeft inmiddels laten weten dat dit in werking is gezet.

>op de lat
zaterdag 17 juli 2021

Samenwerking met NIKKI voor contributie inning voortgezet

Het bestuur heeft ook voor komend seizoen de samenwerking met NIKKI voortgezet en zal NIKKI net als de afgelopen seizoenen weer verantwoordelijk zijn voor het innen van de contributie voor onze club. NIKKI zal eind juli beginnen met het uitsturen van e-mails en de inning opstarten.

Nieuwsbrief NIKKI over contributie seizoen '21-'22

De belangrijkste informatie over de gang van zaken bij de contributie inning is te lezen in de nieuwsbrief van NIKKI. De contributie­bedragen zijn te vinden op de website bij "Aanmelden".

Wellicht ten overvloede wil het bestuur er ook nog op wijzen dat senioren die in het seizoen 2020 - 2021 lid waren, in het seizoen 2021 - 2022 een korting krijgen van € 100.

Inning seizoen 2021 - 2022
Betaaltermijn 1 juli
Betaaltermijn 2 augustus
Betaaltermijn 3 september
Betaaltermijn 4 oktober
Betaaltermijn 5 december
Betaaltermijn 6 januari
Uitloop februari

Bij betalingsachterstand (2 termijnen of meer) in november worden mogelijk maatregelen genomen. Dit kan zijn in de vorm van een blokkade om te mogen spelen en trainen.

Bij een (grote) betalingsachterstand in februari zal een incassotraject opgestart worden en een speel- en trainblokkade ingesteld worden.

Het bestuur

>op de lat
vrijdag 9 juli 2021

Diverse competitie indelingen bekend

De KNVB is ijverig bezig met het samenstellen van de nieuwe poules voor komend seizoen. Voor de A categorie teams zijn bijna alle indelingen inmiddels bekend. Op de teampagina's van de senioren zijn of worden de indelingen al gepubliceerd. Er zullen nog wel de nodige wijzigingen doorgevoerd moeten worden.

De overgang naar het nieuwe seizoen op de website zal in fasen gebeuren. Aangezien er bij de jeugd zoals gebruikelijk heel veel veranderingen zijn zal het iets langer duren voordat de pagina's van de jeugdteams worden gepubliceerd. Dit zal gebeuren zodra er wat meer bekend is over indelingen, spelers en begeleiding. Mogelijk wordt de website per team uitgebreid.

>op de lat
Contact
clubhuis & sportvelden
Vrederustlaan 117
2543 SL  's-Gravenhage
+31(0)70 367 52 70

veld 1: Kunstgras & kunstlicht
veld 2: Gras & kunstlicht
postadres
Vrederustlaan 117
2543 SL  's-Gravenhage
e-mailadressen

Voor zaken met betrekking op:
facturatie (in- en verkoop)
leden­administratie
KNVB
ln.hsmh@siraterces


website
website beheerder


overige zaken
ln.hsmh@subtsop

Agenda

2021

WK kwalificatie 2023 (v)

21 september 2021
IJsland - Nederland

WK kwalificatie 2022

8 oktober 2021
Letland - Nederland

11 oktober 2021
Nederland - Gibraltar

Kalenders
Hoofdsponsor
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
mob:+31 (0)6 1941 8327
tel:+31 (0)174 246 782
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: http://www.yilmazradijs.nl
Klik op het logo van
"yilmaz radijs"
voor meer informatie.

Uiteraard is yilmaz radijs ook shirtsponsor van H.M.S.H. 1.

Shirtsponsoren
H.M.S.H. 1:
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
mob:+31 (0)6 1941 8327
tel:+31 (0)174 246 782
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: http://www.yilmazradijs.nl
adres:Rooseveltstraat 39
2321 BL  Leiden
tel:(071) 589 09 99

H.M.S.H. 2:
mob:06 - 48 38 57 60
e-mail:ln.32ymedaca@ofni
website: http://www.academy23.nl

Academy 23 geeft een korting van 15% aan leden van sv H.M.S.H.

Hoofdsponsor
Yilmaz Radijs
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
mob:+31 (0)6 1941 8327
tel:+31 (0)174 246 782
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: http://www.yilmazradijs.nl
Shirtsponsoren
Yilmaz Radijs
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
mob:+31 (0)6 1941 8327
tel:+31 (0)174 246 782
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: http://www.yilmazradijs.nl
Silifke
adres:Rooseveltstraat 39
2321 BL  Leiden
tel:(071) 589 09 99
Academy 23
mob:06 - 48 38 57 60
e-mail:ln.32ymedaca@ofni
website: http://www.academy23.nl

Academy 23 geeft een korting van 15% aan leden van sv H.M.S.H.

Overige sponsoren
Kompas administratie
adres:Fruitweg 25
2525 KG  Den Haag
tel:(070) 388 52 63
e-mail:ln.nimdasapmok@ofni
website: https://kompasadmin.nl
Reedijk accountant en adviseur
adres:Doctor Lelykade 367
2583 JZ  Den Haag
tel:+31 (0)70 354 60 03
e-mail:ln.srentrapnekjideer@ofni
website: https://reedijkenpartners.nl
E&M infra
adres:Zinkwerf 24
2544 EE  Den Haag
mob:+31 (0)6 42 97 22 82
e-mail:ln.arfni-me@ofni
website: http://em-infra.nl
FREE KICK sport
adres:De Savornin Lohmanplein 45a
2566 AE  Den Haag
tel:(070) 363 63 23
e-mail:ln.kcik-eerf@trops
website: http://www.free-kick.nl
Mokka home interiors
adres:Dynamostraat 5
2525 KB  Den Haag
tel:(070) 514 77 98
e-mail:ln.emoh-akkom@ofni
website: https://mokka-home.nl
Boğaziçi
adres:Van der Vennestraat 137
2525 CD  Den Haag
tel:(070) 380 39 74
e-mail:ln.icizagob@ofni
website: http://www.bogazici.nl
Detaconcept Uitzendgroep
adres:'s-Gravenzandseweg 6
2291 PE  Wateringen
tel:(0174) 237 995
e-mail:ln.tpecnocated@ofni
website: https://www.detaconcept.nl
M&R Supermarkt
adres:Bouwlustlaan 99-105
2544 JP  Den Haag
mob:06 - 24 10 84 26
website: Facebook pagina
Mia
adres:J.C. van Markenlaan 3 – 11e etage
2285 VL  Rijswijk
mob:+31 (0)6 11 858 573
e-mail:ln.seivdanisretsam@ofni
website: https://mastersinadvies.nl
Mediahoek
adres:Weimarstraat 323
2562 HJ  Den Haag
tel:(070) 78 56 176
e-mail:ln.keohaidem@ofni
website: https://www.mediahoek.nl
MDF Infra
adres:ABC Westland 241
2685 DC  Poeldijk
tel:+31 (0) 85 800 00 68
e-mail:moc.arfnifdm@ofni
website: https://mdfinfra.com
Volkan Juwelier
adres:Hobbemastraat 316-B
2526 JX  Den Haag
tel:(070) 415 89 38
website: Facebook pagina
APK Super Service
adres:Radarstraat 185
2525 LZ  Den Haag
tel:(070) 369 96 81
e-mail:un.ecivresrepus@ofni
website: https://www.superservice.nu

APK Super Service heeft meerdere vestigingen (zie website)

NIKKI
adres:Erasmusweg 4
4104 AK  Culemborg
e-mail:ln.ikkin@tcatnoc
website: https://www.nikki.nl
Bruinhof
adres:De Stede 17
2543 BG  Den Haag
tel:(070) 329 39 77
hagex
adres:'s-Gravenzandelaan 181
2512 JL  Den Haag
tel:(070) 389 51 51
e-mail:ln.xegah@ofni
website: http://www.hagex.nl
Can Amara kapsalon
adres:Paletplein 15-A
2526 GW  Den Haag
mob:06 - 87 26 76 14
website: Instagram pagina
Autogarage Çiçek
adres:Dekkershoek 53
2552 DB  Den Haag
tel:(070) 326 53 98
website: https://www.autogaragecicek.nl
Life & Care
adres:Jacobastraat 2/A
2512 JA  Den Haag
mob:06 - 81 80 14 18
Eetcafé Taxim
adres:Hoefkade 977
2525 HG  Den Haag
mob:06 - 41 88 78 73
Autogarage Carstar
adres:Bovendijk 13
2295 RV  Kwintsheul
tel:(0174) 89 93 02
mob:06 - 29 00 30 30
e-mail:ln.ratsrac@ofni
website: https://www.carstar.nl
Buhara
adres:Hofweg 43
3046 NJ  Rotterdam
tel:(010) 810 40 60
mob:06 - 20 61 45 77
e-mail:moc.tarahabarahub@ofni
website: https://buharabaharat.nl
Flex Tijd
adres:ABC Westland 301
2685 DD  Poeldijk
tel:(0174) 26 16 06
e-mail:ln.djitxelf@ofni
website: https://www.flextijd.nl
Çiçekler Telecommunicatie
adres:Dierenselaan 62 & 72
2573 KK  Den Haag
tel:(070) 205 00 70
e-mail:ln.moceletkecic@ofni
website: https://www.cicektelecom.nl
Yakamoz kapsalon
adres:Betje Wolffstraat 251
2533 HM  Den Haag
mob:06 - 43 17 02 13
website: Facebook pagina
Pizza Pizza
adres:Erasmusweg 2
2532 CP  Den Haag
tel:(070) 393 87 58
website: http://www.pizza-pizza.nl

Bestellingen zijn ook mogelijk via "https://www.thuisbezorgd.nl/pizza-pizza-den-haag"

Lotto
Excellent academy
adres:Televisiestraat 288
2525 LV  Den Haag
tel:(070) 204 20 22
e-mail:ln.ymedacatnellecxe@tcatnoc
website: https://excellentacademy.nl
Almir bouw
adres:Wachtumstraat 8
2545 WL  Den Haag
mob:06 - 51 95 62 76
e-mail:ln.wuobrimla@ofni
website: http://almirbouw.nl
Drukkerij Deniz
adres:Graafstroomstraat 6
3044 AR  Rotterdam
tel:(010) 485 84 88
e-mail:ln.zinedjirekkurd@ofni
website: https://drukkerijdeniz.nl