sv H.M.S.H. - limited edition

sv H.M.S.H. rookvrij

        sv H.M.S.H. rookvrij

Pinnen

      Pinnen

Mobiele website

De opzet van dit gedeelte van de website is aangepast voor gebruik met kleinere beeldschermen zoals die van telefoons.
Hiervoor is ook de hoeveelheid data transmissie gereduceerd (minder figuren). Tevens is de menustructuur en vormgeving aangepast voor gebruik met touchscreens.
Al naar gelang de behoefte voor deze vormgeving zal deze tak uitgebreid worden (of niet).

Reacties kunt u sturen naar de website beheerder.

Welkom bij de sv H.M.S.H.

maandag 3 oktober 2022

Reüniemiddag een groot succes!
maandag 26 september 2022

Reüniemiddag goed bezocht en groot succes

Onder het genot van een heerlijk zonnetje en een uitstekend voetballend H.M.S.H. 35+2 (lees Veteranen, 5 - 3 winst op O.D.B. 35+1) hebben we een fantastische Reüniemiddag gehad.

We hadden geen enkel idee wat we konden verwachten, maar uiteindelijk zijn er toch zo’n 60 à 70 oud leden met partners langs geweest. Van leden op een zéér gerenommeerde leeftijd, mevrouw Van Kampen en mevrouw en mijnheer Pater tot de kwajongens van H.M.S.H. 1 , o.a. Marco Lange, Ronald Hoogenraad en Ron van Aalst.

Het Bestuur had voor koffie met koek en 2 consumptiebonnen gezorgd, waarvoor dank. Maar de rest van de dag moesten we zelf invullen.

En dat is wel gelukt. Hoeveel oude koeien er uit de sloot gehaald zijn, was niet te tellen, waardoor ook aan de Vrederustlaan spontaan een stikstofprobleem ontstond.

Vele wedstrijden zijn weer opnieuw gepeeld, als mede wedstrijd­situaties opnieuw beoordeeld, waarbij men er nog steeds niet uit kwam wiens fout het was geweest.

Kort gezegd, het was ouderwets gezellig en druk en evenals vroeger waren het ook nu weer dezelfde gezichten, die moeite hadden om ruim na 18:00 uur het clubhuis te verlaten.

Al met al een zéér geslaagde dag en voor herhaling vatbaar aan de complimenten te horen. Dat gaan we dan zeker ook doen. Vooralsnog denken we aan eind april/begin mei. Om nog meer oud leden te kunnen bereiken willen we je vragen om dit ook door te geven aan vrienden of kennissen, die je nog kent uit je H.M.S.H.-tijd.

Namen en emailadressen kunnen worden doorgegeven via het speciale reünie-emailadres dat met deze link is te bereiken. Wij kunnen ze dan een uitnodiging sturen. Dit geldt natuurlijk ook voor je eigen emailadres als jezelf op de hoogte wilt blijven van Reüniemiddagen.

Nogmaals iedereen hartelijk dank voor jullie komst!

Ook de vrijwilligers hartelijk dank voor jullie inzet. Het was allemaal keurig verzorgd!

We gaan jullie weer zien!
Met hartelijke H.M.S.H.-groeten,
Jur Hildebrand
Ton van Krevelen
Peter Pfaff
Herman Thomassen
Jaap den Tuinder

H.M.S.H. 1 verliest onnodig

Afgelopen zaterdag was RKDEO te gast op ons complex. Hoewel wij de voorgaande jaren niet veel succes hebben gehad tegen deze tegenstander, was de hoop aanwezig dat er ditmaal wel enig succes kon worden geboekt. Het bleek echter ijdele hoop want het wisselvallige karakter van de voorbereiding en de bekerreeks heeft ook zaterdag weer toegeslagen. Na de wedstrijd tegen HVV die wel goed was, was deze wedstrijd weer niet van het niveau dat verwacht mocht worden. RKDEO was weliswaar niet echt veel beter dan ons team, het was wel slagvaardiger en won het verdiend. Gezien het spelbeeld was de nederlaag eigenlijk toch onnodig.

>op de lat
zondag 18 september 2022

Bekercampagne H.M.S.H. 1 voorbij

De bekercampagne voor ons standaard team heeft alleen de poulefase geduurd. Dit lag ook wel in de lijn der verwachtingen met twee 1e klassers in de poule. De vraag was echter hoe er gespeeld zou worden. De eerste wedstrijd tegen Hoofdklasse degradant TAC'90 was heel behoorlijk hoewel die een 1-3 nederlaag opleverde. De uitwedstrijd tegen ASC in Oegstgeest was echter heel slecht van ons team en leverde een zeer terechte 5-2 voor de thuisploeg op. De laatste wedstrijd tegen nieuwbakken 1e klasser HVV was wel weer van goed niveau en er werd maar nipt verloren. Het vertoonde spel was in deze wedstrijd dan ook (gelukkig) ronduit goed te noemen. Als deze lijn doorgezet kan worden naar de competitie dan hoeft het team beslist niet onderin te eindigen. Een eerste graadmeter is komende zaterdag al tegen RKDEO. Daar hebben we de afgelopen jaren niet veel succes tegen gehad. Een goed resultaat in het begin van de competitie zou een impuls kunnen geven voor de rest van het programma.

>op de lat
vrijdag 16 september 2022

Bekerbesluiten en promotie/degradatie regelingen

De bekerbesluiten en de promotie/degradatie regelingen voor dit seizoen zijn bekendgemaakt voor zowel zaterdag als zondag. Vanwege de grote veranderingen met betrekking tot vorig jaar zijn deze documenten beslist de moeite van het bestuderen waard.

Zoals gebruikelijk zijn deze documenten ook te vinden op onze "Bestuur" pagina.

>op de lat
donderdag 1 september 2022

Reüniemiddag op H.M.S.H.!

De laatste reünie bij H.M.S.H. is alweer zeven jaar geleden en door Corona hebben we elkaar de laatste 2 jaar ook al niet al te veel kunnen zien.

Daarom dachten wij (Jur Hildebrand, Ton van Krevelen, Peter Pfaff, Herman Thomassen, en Jaap den Tuinder), misschien is het wel weer eens tijd om te kijken of we weer wat (oud)leden bij elkaar kunnen krijgen om een gezellige H.M.S.H.-middag te beleven.

Het wordt geen echte reünie, maar we nodigen je uit om

zondag 25 september a.s.

aanwezig te zijn bij de wedstrijd

H.M.S.H. 35+ 2 - O.D.B. 35+1!

In het team van H.M.S.H. nog tal van oude bekenden, zoals Hans Brands, Jordan Schoemaker, Johan Teeuwisse, Herman & Nol Thomassen, Ron Verhulst, Dennis van der Vin en nog veel meer (zie elders deze website).

De wedstrijd begint om 12:00 uur en we zouden het leuk vinden als je langskomt om met andere (oud)leden onder het genot van een hapje en een drankje nog wat ouwe koeien uit de sloot te halen, terwijl je kan genieten van deze oer Haagse derby.

Als deze reüniemiddag een succes wordt, willen we dit om het half jaar herhalen!

Zegt het dus voort!

Hopelijk zien we je dus op zondag 25 september a.s. op de Vrederustlaan.

Met vriendelijke H.M.S.H.-groeten,

Jur Hildebrand
Ton van Krevelen
Peter Pfaff
Herman Thomassen
Jaap den Tuinder

P.S. Oh ja, er kan bij H.M.S.H. alleen nog maar gepind worden!

>op de lat
maandag 29 augustus 2022

Oefencampagne afgesloten

Na een aantal trainingen hadden we op 6 augustus eindelijk de 1e oefenwedstrijd. De wedstrijd tegen 1e klasser Olympia werd in Gouda afgewerkt. Ondanks het feit dat het voor beide ploegen de 1e wedstrijd was na de zomerstop, werd er prima gevoetbald en werd in de slotminuten een 1-2 voorsprong verspeeld en werd er met 3-2 verloren.

Zaterdag 13 augustus was de 3e klasser Madestein te gast. Er werd wederom goed gespeeld, alleen jammer dat de 4-1 voorsprong bijna verspeeld werd. De uiteindelijke einduitslag 4-3 gaf toch een positief resultaat.

Zaterdag 20 augustus werd er gespeeld in Delft tegen 3e klasser DHL. Hier troffen we een paar spelers die vorig jaar nog voor sv H.M.S.H. actief waren. De eerste helft werd er prima gespeeld, maar de tweede helft was beduidend minder en verspeelden we de 0-1 en lieten we de overwinning aan de tegenstander, wat een 2-1 nederlaag betekende.

Dinsdagavond 23 augustus werd er bij 1e klasser DSO met 4-0 verloren.

Zaterdag 28 augustus was de laatste oefenwedstrijd, thuis tegen Strijen dat ook uitkomt in de 2e klasse. Na een goede wedstrijd stond er 2-2 op het scorebord.

Een wat wisselende oefencampagne, maar de laatste wedstrijd liet het spel zien dat we hopelijk in de beker en competitie terug gaan zien. Dan gaan we zeker verder komen dan de afgelopen seizoenen.

Op naar a.s. zaterdag waar in de beker 1e klasser TAC'90 de opponent is.

George van Herwaarden

>op de lat
vrijdag 19 augustus 2022

Programma's voor senioren bekend gemaakt / programma aanpassingen

De nummering en de programma's van de reguliere competitie van de senioren zijn vandaag bekend gemaakt. In de B categorie is nog niet het volledige programma gepland: slechts de eerste vier competitierondes. De reserve 2e klassen zijn opgedeeld in een najaars- en een voorjaarsreeks. De competitie van H.M.S.H. 2 zondag (reserve 1e klasse), is vanwege het tekort aan teams, veranderd in een dubbele competitie.

De programma's bij de senioren, zowel beker als competitie, en het programma van de jeugd zullen de komende weken ongetwijfeld nog aangepast worden. De eerste wijzigingen zijn inmiddels bekend en in de programma's verwerkt. Zo is nu al duidelijk dat H.M.S.H. 6 nog slechts 2 bekerwedstrijden heeft. Komend weekend of in de dagen hierna wordt het schema van onze thuiswedstrijden bekeken en aangepast.

>op de lat
vrijdag 12 augustus 2022

Samenwerking met NIKKI voor contributie inning voortgezet

Het bestuur heeft ook voor komend seizoen de samenwerking met NIKKI voortgezet en zal NIKKI net als de afgelopen seizoenen weer verantwoordelijk zijn voor het innen van de contributie voor onze club. NIKKI zal binnenkort beginnen met het uitsturen van e-mails en de inning opstarten.

Nieuwsbrief NIKKI over contributie seizoen '22-'23

De belangrijkste informatie over de gang van zaken bij de contributie inning is te lezen in de nieuwe nieuwsbrief van NIKKI voor het seizoen '22/'23. Het bestuur raadt alle betalende leden aan deze nieuwsbrief goed te lezen. De contributie­bedragen zijn te vinden op de website bij "Aanmelden". Het betalen van de contributie ligt volledig in handen van NIKKI. Het is niet mogelijk via de club (bestuur) deze contributie af te dragen.

Het bestuur

Nieuwe indelingen voor jeugd en overige senioren bekend gemaakt

In de loop van de dag zullen de indelingen van de jeugd (1e fase en najaarsreeksen) en die van de overige senioren op de website bijgewerkt worden. De nummering van deze indelingen is nog niet bekend. Voor de jeugd en bekercompetities zullen die morgen verschijnen. De nummering van de reguliere competitie en de wedstrijdprogramma's komen (uiterlijk) volgende week.

>op de lat
zaterdag 30 juli 2022

Competitie en bekerindelingen A categorie bekend

De KNVB heeft inmiddels voor de A categorie (behalve voor Onder 23) de bekerindelingen en het bijbehorende programma bekend gemaakt. Half augustus worden ook de bekerindelingen voor de lagere senioren en de jeugd gepubliceerd. Op de teampagina's zijn de indelingen (voor zover bekend) al toegevoegd. De nummering, en de indelingen van de overige teams, voor de normale competitie komen aan het eind van de maand augustus.

>op de lat
vrijdag 15 juli 2022

Jaarlijks bijwerken website

Zoals elk jaar zijn er weer de nodige aanpassingen op de website voor het nieuwe seizoen. Dit betekent dat de website mogelijk niet helemaal up to date is omdat niet alle informatie beschikbaar is. In de loop van de komende weken zal er een geleidelijke overgang naar het nieuwe seizoen plaatsvinden. Daarbij is het onoverkomelijk dat er zaken niet helemaal werken als gepland en dat de informatie achterloopt. Hiervoor alvast excuses. Hopelijk zal de schade meevallen. De oude pagina's zullen vervangen worden waarbij helaas niet alle pagina's gelijk beschikbaar zijn.

>op de lat
zondag 10 juli 2022

Jubilarissen en vrijwilligers in het zonnetje gezet

Na enkele jaren waarin de normale gang van zaken danig verstoord was, hebben we op de Algemene Ledenvergadering van 7 juli 2022 eindelijk weer eens onze jubilarissen kunnen huldigen. Dit betekende gelijk een inhaalslag want de huldiging was voor diegenen die in 2019, 2020, 2021 of 2022 een mijlpaal hadden bereikt.

Ton van Krevelen (2020) en Ed Vuijk (2022) zijn inmiddels al (meer dan) 60 jaar lid en tevens nog op verschillende fronten actief bij/voor de club! Extra hulde dus.

Ton van Krevelen (60 jaar)
Ed Vuijk (60 jaar)

Arnold Thomassen (2021) en Johan Teeuwisse (2022) zijn inmiddels al (meer dan) 50 jaar lid en zijn nog als speler actief bij de club! Helaas konden beiden niet aanwezig zijn bij de huldiging.

Een heel rijtje jubilarissen uit H.M.S.H. 35+3 van afgelopen seizoen werd ook gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap. Christian Schrijver (2019), Dave Ophuijsen (2020, afwezig), Ezra Sakkee (2022) en Eric Swart (2022, afwezig).

Christian Schrijver (25 jaar)
Ezra Sakkee (25 jaar)

Ten slotte werden ook diverse vrijwilligers beloond met een mooie trofee voor bewezen diensten de afgelopen jaren. De afgelopen jaren waren voor zowel het bestuur als voor onze vrijwilligers moeilijke tijden. Het bestuur kon gelukkig altijd een beroep doen op deze onvermoeibare groep personen. Of dit nu ging om kantinediensten, werkzaamheden op en aan de accommodatie, wedstrijdzaken, begeleiding van teams, administratie of het fluiten van wedstrijden, ze waren er gewoon.

Dirk Paludanus
Özkan Dağyapan
Bert Mulder
 
Gunther Verkaart
Debbie Boudestein
Ömer Yilmaz
 
George van Herwaarden
Leo van Marwijk
Lex Reesink
Hierbij nog de kanttekening dat Peter Brandsen niet aanwezig kon zijn op de vergadering wegens andere zaken.
>op de lat
dinsdag 5 juli 2022

3 daags voetbalkamp en zomertrainingen
Deze zomer organiseert de voetbalschool van Charlie Mena en Thanasi Ntinoudis, de trainers van ons Onder 23 team, een 3 daags voetbal­kamp van 29 juli tot en met 31 juli. Voor alle informatie over het kamp zelf, voor wie het is bedoeld, wat de kosten zijn en hoe de aanmel­ding voor het voetbal­kamp is geregeld: klik op de figuur rechts.
Ook worden er deze zomer trainingen georganiseerd door de voetbalschool in samenwerking met sv H.M.S.H.
Bij voldoende aanmeldingen zullen deze trainingen op woensdagen en vrijdagen worden verzorgd. Voor alle informatie hierover: klik op de figuur links.
>op de lat
Contact
clubhuis & sportvelden
Vrederustlaan 117
2543 SL  's-Gravenhage
+31(0)70 367 52 70

veld 1: Kunstgras & kunstlicht
veld 2: Gras & kunstlicht
postadres
Vrederustlaan 117
2543 SL  's-Gravenhage
e-mailadressen

Voor zaken met betrekking op:
facturatie (in- en verkoop)
leden­administratie
KNVB
ln.hsmh@siraterces


website
website beheerder


overige zaken
ln.hsmh@subtsop

Agenda

2022

Oefenwedstrijd (v)

6 oktober 2022
Nederland - Zambia

11 oktober 2022
Nederland - Noorwegen

WK Eindronde

21 november 2022
Senegal - Nederland

25 november 2022
Nederland - Ecuador

29 november 2022
Nederland - Qatar

Kalenders
Hoofdsponsor
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
mob:+31 (0)6 1941 8327
tel:+31 (0)174 246 782
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: http://www.yilmazradijs.nl
Klik op het logo van
"yilmaz radijs"
voor meer informatie.

Uiteraard is yilmaz radijs ook shirtsponsor van H.M.S.H. 1.

Shirtsponsoren
H.M.S.H. 1:
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
mob:+31 (0)6 1941 8327
tel:+31 (0)174 246 782
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: http://www.yilmazradijs.nl
adres:Rooseveltstraat 39
2321 BL  Leiden
tel:(071) 589 09 99

H.M.S.H. 2:
mob:06 - 48 38 57 60
e-mail:ln.32ymedaca@ofni
website: https://www.academy23.nl

Academy 23 geeft een korting van 15% aan leden van sv H.M.S.H.

Hoofdsponsor
Yilmaz Radijs
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
mob:+31 (0)6 1941 8327
tel:+31 (0)174 246 782
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: http://www.yilmazradijs.nl
Shirtsponsoren
Yilmaz Radijs
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
mob:+31 (0)6 1941 8327
tel:+31 (0)174 246 782
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: http://www.yilmazradijs.nl
Silifke
adres:Rooseveltstraat 39
2321 BL  Leiden
tel:(071) 589 09 99
Academy 23
mob:06 - 48 38 57 60
e-mail:ln.32ymedaca@ofni
website: https://www.academy23.nl

Academy 23 geeft een korting van 15% aan leden van sv H.M.S.H.

Overige sponsoren
Kompas administratie
adres:Fruitweg 25
2525 KG  Den Haag
tel:(070) 388 52 63
e-mail:ln.nimdasapmok@ofni
website: https://kompasadmin.nl
Reedijk accountant en adviseur
adres:Doctor Lelykade 367
2583 JZ  Den Haag
tel:+31 (0)70 354 60 03
e-mail:ln.srentrapnekjideer@ofni
website: https://reedijkenpartners.nl
FREE KICK sport
adres:De Savornin Lohmanplein 45a
2566 AE  Den Haag
tel:(070) 363 63 23
e-mail:ln.kcik-eerf@trops
website: http://www.free-kick.nl
Mokka home interiors
adres:Dynamostraat 5
2525 KB  Den Haag
tel:(070) 514 77 98
e-mail:ln.emoh-akkom@ofni
website: https://mokka-home.nl
Boğaziçi
adres:Van der Vennestraat 137
2525 CD  Den Haag
tel:(070) 380 39 74
e-mail:ln.icizagob@ofni
website: http://www.bogazici.nl
Detaconcept Uitzendgroep
adres:'s-Gravenzandseweg 6
2291 PE  Wateringen
tel:(0174) 237 995
e-mail:ln.tpecnocated@ofni
website: https://www.detaconcept.nl
M&R Supermarkt
adres:Bouwlustlaan 99-105
2544 JP  Den Haag
mob:06 - 24 10 84 26
website: Facebook pagina
Mia
adres:J.C. van Markenlaan 3 – 11e etage
2285 VL  Rijswijk
mob:+31 (0)6 11 858 573
e-mail:ln.seivdanisretsam@ofni
website: https://mastersinadvies.nl
MDF Infra
adres:ABC Westland 241
2685 DC  Poeldijk
tel:+31 (0) 85 800 00 68
e-mail:moc.arfnifdm@ofni
website: https://mdfinfra.com
NIKKI
adres:Erasmusweg 4
4104 AK  Culemborg
e-mail:ln.ikkin@tcatnoc
website: https://www.nikki.nl
Bruinhof
adres:De Stede 17
2543 BG  Den Haag
tel:(070) 329 39 77
hagex
adres:'s-Gravenzandelaan 181
2512 JL  Den Haag
tel:(070) 389 51 51
e-mail:ln.xegah@ofni
website: http://www.hagex.nl
Eetcafé Taxim
adres:Hoefkade 977
2525 HG  Den Haag
mob:06 - 41 88 78 73
Autogarage Carstar
adres:Bovendijk 13
2295 RV  Kwintsheul
tel:(0174) 89 93 02
mob:06 - 29 00 30 30
e-mail:ln.ratsrac@ofni
website: https://www.carstar.nl
Buhara
adres:Hofweg 43
3046 NJ  Rotterdam
tel:(010) 810 40 60
mob:06 - 20 61 45 77
e-mail:moc.tarahabarahub@ofni
website: https://buharabaharat.nl
Flex Tijd
adres:ABC Westland 301
2685 DD  Poeldijk
tel:(0174) 26 16 06
e-mail:ln.djitxelf@ofni
website: https://www.flextijd.nl
Çiçekler Telecommunicatie
adres:Dierenselaan 62 & 72
2573 KK  Den Haag
tel:(070) 205 00 70
e-mail:ln.moceletkecic@ofni
website: https://www.cicektelecom.nl
Yakamoz kapsalon
adres:Betje Wolffstraat 251
2533 HM  Den Haag
mob:06 - 43 17 02 13
website: Facebook pagina
Pizza Pizza
adres:Erasmusweg 2
2532 CP  Den Haag
tel:(070) 393 87 58
website: http://www.pizza-pizza.nl

Bestellingen zijn ook mogelijk via "https://www.thuisbezorgd.nl/pizza-pizza-den-haag"

Lotto Excellent academy
adres:Televisiestraat 288
2525 LV  Den Haag
tel:(070) 204 20 22
e-mail:ln.ymedacatnellecxe@tcatnoc
website: https://excellentacademy.nl
Almir bouw
adres:Wachtumstraat 8
2545 WL  Den Haag
mob:06 - 51 95 62 76
e-mail:ln.wuobrimla@ofni
website: http://almirbouw.nl
Drukkerij Deniz
adres:Graafstroomstraat 6
3044 AR  Rotterdam
tel:(010) 485 84 88
e-mail:ln.zinedjirekkurd@ofni
website: https://drukkerijdeniz.nl
DAK kindercentra
adres:Noordwal 10
2513 EA  Den Haag
tel:(088) 750 91 00
e-mail:ln.artnecrednikkad@ofni
website: https://www.dakkindercentra.nl
DADAS bouw en detachering
adres:Chicagostraat 16
2548 JH  Den Haag
mob:06 - 40 88 16 32
Yilmaz thuiszorg
adres:Jan Luykenlaan 70
2533 JS  Den Haag
tel:(070) 750 56 90
mob:06 - 34 08 56 94
e-mail:moc.kooltuo@grozzamliy
Loyaal Uitzendbureau
mob:+31 (0)6 - 48 39 03 41
e-mail:moc.uaerubdneztiulaayol@ofni
website:
https://www.loyaaluitzendbureau.com
Atlas Thuiszorg
adres:Schalk Burgerstraat 250
2572 TE  Den Haag
tel:(070) 783 23 23
e-mail:ln.grozsiuhtsalta@ofni
website: https://atlasthuiszorg.nl
Istanbul Gold B.V.
adres:De Heemstraat 164A
2525 EN  Den Haag
mob:06 - 33 23 33 83