sv H.M.S.H. - limited edition

Crowdfunding actie
sv H.M.S.H. is een crowd­funding actie gestart om onze speeltuin geheel op te knappen.

Het streefbedrag is € 3500,-. Hiermee kan een mooie speeltuin worden ingericht.

Klik hier om naar de speciale actie pagina te gaan (gewone website).
Mobiele website

De opzet van dit gedeelte van de website is aangepast voor gebruik met kleinere beeldschermen zoals die van telefoons.
Hiervoor is ook de hoeveelheid data transmissie gereduceerd (minder figuren). Tevens is de menustructuur en vormgeving aangepast voor gebruik met touchscreens.
Al naar gelang de behoefte voor deze vormgeving zal deze tak uitgebreid worden (of niet).

Reacties kunt u sturen naar de website beheerder.

Welkom bij de sv H.M.S.H.

dinsdag 20 april 2021

Nieuws KNVB over Regio Cup
donderdag 15 april 2021

Belangrijkste informatie KNVB mededeling 14 april

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet op 13 april heeft de KNVB de volgende mededelingen gedaan over de Regio Cup:

Gisteravond heeft het kabinet de verlenging van de meeste coronamaatregelen bekendgemaakt. Dit heeft grote gevolgen voor het amateurvoetbal in Nederland en met name de KNVB Regiocup, waarbij een aantal data en factoren op dit moment nog niet zeker zijn. De komende weken wordt definitief de knoop doorgehakt over de haalbaarheid van de KNVB Regiocup voor de verschillende voetbalvormen. Voor het zaalvoetbal is wel al bepaald dat de KNVB Regiocup komt te vervallen.

Volgens het ‘openingsplan’ van het kabinet mogen voetballers van 27 jaar en ouder pas vanaf 11 mei weer in teams trainen. Competities mogen vanaf 7 juli worden hervat. We zijn met de Rijksoverheid in gesprek om te bespreken of lokale wedstrijden al eerder mogen worden gespeeld zodat de KNVB Regiocup doorgang kan vinden. Ook werd gisteravond aangegeven dat versoepelingen van de maatregelen eerder kunnen worden doorgevoerd als de coronacijfers dit toelaten. Dat is niet ondenkbaar, vorig jaar volgden de versoepelingen voor jeugd en daarna volwassenen elkaar snel op vanaf april.

Bij deze willen we iedereen oproepen toe te gaan werken naar het moment dat er meer mogelijkheden zijn om in teams te trainen. Want als dat kan, willen we dat natuurlijk zo snel mogelijk gaan doen. Moedig je leden dus aan om fit te worden/ blijven zodat, wanneer dit mogelijk is, in teamverband verder getraind kan worden. Daarnaast roepen we verenigingen op om voorbereidingen te treffen zodat er snel getraind kan worden op het moment dat het toegestaan is.

Regiocup voor senioren

De voor komende vrijdag aangekondigde bekendmaking van de poule-indeling van de KNVB Regiocup voor senioren wordt vanwege de nieuwe ontwikkelingen uitgesteld. De KNVB wil uiteraard dat wedstrijden veilig en verantwoord kunnen plaatsvinden. Daarvoor is het ook nodig dat alle deelnemers (weer) wedstrijdfit zijn. Volwassenen van 27 jaar en ouder mogen pas vanaf 11 mei weer in teams trainen. Zij hebben dan ook nog voldoende voorbereidingstijd nodig voordat ze weer wedstrijden kunnen spelen. Voor de verschillende doelgroepen zoals jeugdteams, het standaard voetbal en de overige teams wordt afhankelijk van de mogelijkheden de komende weken per geval een besluit genomen. We willen alle opties zo lang mogelijk openhouden en niet onnodig of voorbarig de kans op het spelen van wedstrijden uitsluiten. Mocht de KNVB Regiocup ergens niet doorgaan, dan kan de KNVB meedenken of -helpen om (oefen)wedstrijden te faciliteren zodra die weer zijn toegestaan.

Regiocup voor junioren

Sporters tot 27 jaar kunnen blijven trainen en onderling wedstrijden spelen. Voor deze groep hopen we dat er vanaf 11 mei wedstrijden buiten de eigen vereniging gespeeld kunnen worden. Dat zou ook betekenen dat de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers van start kan gaan. Zodra hier duidelijkheid over is, zullen we dit communiceren. Als voorbereiding hierop maakten we afgelopen vrijdag al de poule-indeling bekend*.

* Deze indelingen zijn te vinden op de teampagina's van de jeugdteams en in de Voetbal.nl app.

>op de lat
maandag 12 april 2021

Stormschade kleedkamergebouw sv H.M.S.H. hersteld

Het dak van ons kleedkamergebouw is inmiddels helemaal hersteld door de gemeente Den Haag. Onze grote dank gaat uit naar de gemeente voor deze actie. In verband met de huidige crisis heeft onze club het, zoals zo vele andere, moeilijk om de financiën rond te krijgen. Deze steun van de gemeente is onontbeerlijk.

Voor een volledig overzicht van de renovatiewerkzaamheden klik op bovenstaande figuur.
Het plan om de zonnepanelen te plaatsen voor de nieuwe veldverlichting kan daardoor een aanvang nemen. Hoe en wanneer precies staat nog niet helemaal vast, maar zal binnen afzienbaar tijdsbestek plaatsvinden.

>op de lat
zondag 11 april 2021

Indelingen Regio Cup voor jeugd gepubliceerd

De KNVB heeft de indelingen van de jeugdteams voor de komende Regio Cup bekend gemaakt. Deze indelingen zijn zowel op onze eigen teampagina's te vinden als in de Voetbal.nl app. De programma's zullen volgen als bekend wordt wanneer er gespeeld mag worden.

>op de lat
vrijdag 2 april 2021

Regio Cup factsheet

Ondanks het feit dat deze competitie voorlopig nog niet van start gaat heeft de KNVB wel alvast een factsheet uitgegeven waarop alle belangrijke informatie staat met betrekking tot de geplande Regio Cup voor alle teams. De geplande data (in ieder geval de vastgelegde einddatum), aangepaste regels (wisselen, speelgerechtigheid) en de mogelijke indelingen (zondag en zaterdag teams in gemengde competities als dat niet anders kan) komen ook aan bod. Het document is te vinden via deze link.

>op de lat
zondag 21 maart 2021

EK 2020

Op 24 maart start de WK kwalificatie reeks (WK 2022) voor de poule waarin Nederland en Turkije spelen. De wedstrijden die gespeeld worden, kunnen een voorbode zijn voor wat we in de zomer kunnen verwachten als het EK 2020 gehouden gaat worden. Stadions gevuld met (veel) minder publiek dan gewoonlijk het geval is. Hoeveel toeschouwers er de stadions binnen mogen is nog onbekend en ook zeer ongewis. Toch lijkt het er sterk op dat het EK gespeeld kan worden. Een welkome afwisseling van onze huidige beslommeringen en zorgen.

Dit komende EK, dat vanwege de corona pas deze zomer gaat plaatsvinden, is totaal verschillend georganiseerd als voorgaande keren. Deze jubileum editie wordt in veel verschillende steden en landen gehouden en het is lastig om het overzicht te bewaren. Echter, voor de liefhebbers is alle relevante informatie over het toernooi te vinden op de verschillende websites zoals ekvoetbal.nl, www.ek2020-voetbal.nl en www.ek.nl.

En nu maar hopen dat het toernooi doorgaat, zonder grote problemen verloopt en dat de sport zegeviert!

>op de lat
donderdag 18 maart 2021

Aanpassingen website

Oplettende bezoekers van onze website zullen al wel hebben gezien dat wij sinds enkele weken de beschikking hebben over een "beveiligde" website. In de huidige tijd kun je niet voorzichtig genoeg zijn met gegevens en de nieuwe manier van gegevensoverdracht is een bijna noodzakelijke aanpassing. Het belangrijkste voordeel van deze overgang is dat het in de toekomst ook mogelijk zal zijn om veilig in te loggen op de nog te publiceren pagina voor de ondersteuning van de jeugdtrainers die op dit moment wordt ontwikkeld. Dit onderwerp wordt in de laatste paragraaf van dit bericht uitvoerig besproken.

Niet onbelangrijk is de toevoeging van een beperkt gedeelte van de website dat aangepast is voor het gebruik bij mobiele apparaten (telefoons en tablets). Deze aparte tak van de site is te bereiken met behulp van een nieuw menu item bij de "Aftrap". Dit gedeelte werkt onafhankelijk van de rest van de site en heeft een eigen menu dat aangepast is aan het gebruik. Hoewel de opzet van de "mobiele" pagina's in principe hetzelfde is als die van de gewone website, zijn er toch ook duidelijke verschillen. Ten eerste tonen de pagina's slechts één gedeelte van de oorspronkelijke pagina's, namelijk het middenvak of de linker- of rechterzijbalk. Een keuze tussen de drie vakken kan gemaakt worden aan de bovenkant van de pagina. Tussen de diverse pagina's kan gemanouvreerd worden door middel van een op te roepen menu. De "menuknop" staat op een vaste plek op de pagina. Door op de knop te klikken verschijnt het menu. Dit verdwijnt weer door één van de keuze items aan te toetsen. De "gewone" website is daarmee ook te bereiken. Voor (zeer) kleine schermen wordt de layout naar behoefte aangepast (vormgeving en lettergrootte). Noodgedwongen zijn er ook aanpassingen voor het gebruik zelf. Zo zijn de fotokaders verplaatst naar de vakken waar de foto's opgeroepen kunnen worden. Verder is het grootste verschil met de gewone website dat popups pas worden geactiveerd door een link aan te klikken. Dit geldt bijvoorbeeld voor de foto's, maar ook voor de informatievensters bij de coronapagina en de sponsorpagina. Het zal even wennen zijn. Op dit moment is slechts een klein gedeelte van de website beschikbaar als mobiele pagina. Te weten de Aftrap, de Corona-, Bestuur- en Sponsorpagina's, de Programma's (jeugd, zaterdag- en zondagsenioren) en de teampagina's van onze twee standaard elftallen. Het hangt van de reacties af of er nog pagina's aan deze tak toegevoegd zullen worden. Die reacties kunt u per mail sturen naar de website beheerder.

Binnenkort zal zoals hierboven vermeld dus een nieuwe pagina gepubliceerd worden die speciaal is toegewijd aan de ondersteuning van onze jeugdtrainers en die niet toegankelijk zal zijn voor iedereen. Het idee voor deze pagina is (vanzelfsprekend) afkomstig van onze jeugdafdeling zelf en wel van Melik Kara en Tim Kolmus. Zij willen op deze wijze de trainers voorzien van meer informatie en mogelijkheden om hun trainingen in te richten en uit te voeren. Het is min of meer een aanvulling op het Rinus systeem van de KNVB. Melik en Tim zullen ook hun eigen instructievideo's op de pagina kunnen zetten om specifieke zaken duidelijk te kunnen maken. Het bestuur hoopt dat deze strategie onze trainers, en dus indirect onze jeugd, zal helpen bij hun ontwikkeling en onze jeugd­organisatie naar een hoger plan kan brengen.

>op de lat
woensdag 17 maart 2021

Overzicht huidige maatregelen met betrekking tot sport

Vanaf 16 maart gelden er zoals bekend weer nieuwe regels. Voor de sport (met name voetbal) betekent dit:

- Volwassenen sporten alleen of met zijn tweeën, en alleen buiten. Kinderen t/m 17 jaar mogen sporten in teamverband en mogen wedstrijden onderling spelen, maar ook alleen buiten.
- Jongvolwassenen van 18 tot en met 26 jaar mogen op sportaccommodaties buiten sporten. Of wedstrijden spelen met teams van de eigen club. Gezamenlijk sporten voor deze groep op andere locaties buiten is onder begeleiding toegestaan op initiatief (of in opdracht) van de gemeente.
- Volwassenen vanaf 27 jaar mogen op sportaccommodaties buiten gezamenlijk sporten met maximaal vier personen. Sporten voor deze groep op andere locaties buiten is onder begeleiding toegestaan met maximaal vier personen op initiatief (of in opdracht) van de gemeente.

>op de lat
vrijdag 12 maart 2021

Stormschade kleedkamergebouw sv H.M.S.H.

Het dak van ons kleedkamergebouw is door de harde wind nogal beschadigd. De onderstaande foto’s laten zien dat de dakbedekking grotendeels is losgeraakt. De gemeente Den Haag zal zich bekommeren om het herstel van deze schade. Op dit moment waait het echter nog te hard om veel te kunnen doen.

Het is te hopen dat het dak spoedig gerepareerd kan worden. Het was immers de bedoeling om op datzelfde dak onze zonnepanelen te plaatsen voor de nieuwe veldverlichting. Een geluk bij een ongeluk is dat de kleedkamers in verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus toch niet gebruikt mogen worden. Dat is uiteraard slechts een schrale troost.

>op de lat
zaterdag 6 maart 2021

Crowdfundingactie speeltuin

Vanwege de huidige algemene toestand in Nederland is de actie voor het renoveren van onze speeltuin voor de (kleinste) jeugd een beetje ondergesneeuwd. Wij hebben daarom besloten op een iets andere wijze dit initiatief voort te zetten. Vanaf nu kan niet alleen een donatie gedaan worden via de externe website waarop onze actie een platform heeft gekregen, maar tevens via onze eigen website met behulp van een aanmeldingsformulier.

De manier waarop wij voortaan de actie voeren wordt dus iets gewijzigd. Wij gaan daarom zelf actiever donoren werven en tevens iedereen de mogelijkheid bieden om zich eenvoudiger aan te melden als donateur. Dit kan vanaf nu via de actiepagina van onze website. Hier is een formulier aangebracht dat naar het bestuur gezonden kan worden. Wij hopen op deze manier meer animo op te wekken voor de actie en dus voor de geplande renovatie.

Het bestuur

>op de lat
maandag 1 maart 2021

Sponsoren sv H.M.S.H.

Het zal niemand verbazen dat het momenteel voor veel bedrijven lastig is om overeind te blijven en de geldkraan moet dicht. Aan het begin van dit seizoen hebben wij dan ook afscheid moeten nemen van een aantal sponsoren. De firma's Orange financial lease (ook shirtsponsor), Fruitweg Centre, Saray restaurant en Pro.Kon/Ak zijn helaas gestopt als sponsor van onze club. Het bestuur wil hen hartelijk danken voor hun steun in de afgelopen jaren.

Ondanks alle problemen is er toch ook veel goed nieuws te melden, want gedurende de afgelopen periode zijn er meerdere sponsors bijgekomen. Natuurlijk is Yilmaz radijs onze nieuwe hoofdsponsor geworden na een aantal jaren waarin zij onze club al met reclameborden sponserden. Ook relatief nieuw zijn Mokka home Interiors, MDF Infra, Flextijd en Silifke (tevens shirtsponsor). Zeer recentelijk zijn daar nog extra bijgekomen autocentrum Carstar, Excellent academy, Almir bouw en Deniz drukkerij. Het bestuur van sv H.M.S.H. is uiteraard zeer blij met deze nieuwe sponsoren en hoopt dat deze bedrijven er zelf ook baat bij hebben onze club te sponseren. Wij willen echter vooral ook niet vergeten dat er veel sponsors zijn die al jaren onze club ondersteunen door, in de meeste gevallen, reclameborden. Het zou wellicht te ver voeren om ze hier allemaal (vierentwintig stuks) apart te vermelden. Op onze sponsorpagina kunt u alle informatie vinden die u nodig heeft om contact te maken met de bedrijven. Heeft u een autogarage nodig of een restaurant, een electronica winkel, een bakker, een autorijschool, een administratiekantoor of een bijles academie? Zoekt u uitzendkrachten? Het is allemaal te vinden bij onze eigen sponsoren! Kijk rustig rond bij onze sponsoren en vind diegene die u net nodig had. Onze club kan hen steunen zoals zij onze club helpen.

Het bestuur

>op de lat
woensdag 24 februari 2021

Mededeling korting contributie senioren seizoen '21/'22

Naar aanleiding van de verlenging van de huidige coronamaatregelen heeft de KNVB inderdaad, zoals verwacht en eerder aangekondigd, ook een streep gezet door het hervatten van de competities in de A categorie. De verlenging van de (ietwat verlichte) lockdown en avondklok heeft daartoe geleid. Het opstarten van de benodigde trainingen voorafgaande aan de eventuële herstart is nog steeds niet mogelijk waardoor het tijdschema van de herstart niet haalbaar meer is. Het bestuur van sv H.M.S.H. heeft vanwege deze gang van zaken zelf ook enige conclusies getrokken en daarop gereageerd.

Het huidige seizoen loopt duidelijk niet zoals gepland en het mag ook duidelijk zijn dat met name de senioren er het meest onder te lijden hebben. De contributie over dit huidige seizoen is reeds geïnd en het is een ondoenlijke zaak om de senioren dit seizoen nog te kunnen compenseren voor de geleden "schade". Daarom heeft het bestuur besloten de huidige senioren een korting op de contributie voor het komende seizoen (2021-2022) te geven van € 100,-.

Vanzelfsprekend gaat het bestuur er van uit dat de algehele situatie er in de loop van dit jaar langzamerhand stelselmatig beter op wordt en dat onze voetbalactiviteiten weer ouderwets opgestart kunnen worden. Ook de KNVB is daarvan overtuigd gezien het feit dat zij de speeldagenkalender voor komend seizoen vorige week bekend gemaakt heeft. De KNVB heeft de eerste bekerronde gepland begin september. Deze kalender is zoals gebruikelijk inmiddels op onze site gepubliceerd (Bestuurspagina).

Het bestuur

>op de lat
dinsdag 23 februari 2021

Corona maatregelen worden iets versoepeld

Op dit moment geldt er een uitzondering voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar. Zij mogen in teamverband buiten sporten en onderling wedstrijden spelen met teams van de eigen club. Het kabinet is voornemens om vanaf 3 maart deze uitzondering te verruimen. Jongeren van 18 tot en met 26 jaar mogen dan onder dezelfde voorwaarden ook sporten, echter alleen bij sportaccomodaties.

De volgende regels blijven bestaan:

- Er wordt geen competitie gespeeld.
- De sporters hoeven onderling geen 1,5 meter te bewaren.
- Mensen met klachten die kunnen wijzen op corona blijven thuis.

Nieuws van het jeugdfront

Arda Özdemir is inmiddels voor een tweede keer op stage geweest bij ADO Den Haag en Dara Yüngül is inmiddels ook eenmaal geweest. Voor beide spelers geldt dat zij zich op een aantal punten moeten verbeteren om in aanmerking te komen voor een vervolg. Hoewel er voor beide spelers dus geen direct resultaat uit de stages is voortgekomen, is het goede nieuws dat zij beiden wel in beeld blijven en gevolgd blijven worden door ADO.

>op de lat
maandag 8 februari 2021

Invoering 5e klasse zaterdag uitgesteld

Voorafgaand aan dit seizoen heeft de KNVB kenbaar gemaakt dat in de districten West I en West II op zaterdag een 5e klasse toegevoegd zou worden aan de voetbalpiramide. Door middel van de gepubliceerde promotie/degradatieregeling voor dit lopende seizoen zou deze klasse per seizoen 2021/’22 worden gevormd.

Vanwege de corona-pandemie is het zeker dat deze promotie/degradatie regeling niet zal kunnen worden gehanteerd. Dit betekent dat de invoering van de 5e klasse een seizoen wordt uitgesteld. Mocht dit seizoen alsnog de eerste helft van het seizoen worden uitgespeeld dan zal deze aangepaste promotie/degradatie regeling onvoldoende mogelijkheden geven om de 5e klasse per seizoen 2021/’22 in te voeren. Om die reden heeft de KNVB besloten om de invoering uit te stellen tot seizoen 2022/’23.

>op de lat
donderdag 4 februari 2021

Update planning KNVB

Zoals beloofd heeft de KNVB ook haar eigen routekaart (KNVB) uitgegeven om de mogelijke scenario's weer te geven die gevolgd kunnen worden voor alle vormen van het amateurvoetbal. De KNVB gaat, terecht, uit van een voorbereidingsperiode (training) die afhankelijk is van het niveau, vóór aanvang van eventuële wedstrijden. Zoals te zien is op de kaart is er voor de A categorie een deadline aangegeven om de huidige competitie in enigerlei vorm uit te kunnen spelen (in ieder geval niet volledig). Voor de B categorie zal het neerkomen op een nieuwe indeling in kleine poules ("regionaal") waarbij een hele of halve competitie gespeeld gaat worden. Uiteraard hopen alle spelers weer zo snel mogelijk op het veld te staan zodra de situatie dat toelaat. Nu maar afwachten wat het gaat worden.

>op de lat
woensdag 3 februari 2021

Update corona maatregelen

Het zal duidelijk zijn dat de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus voorlopig nog gehandhaafd zullen blijven. De lockdown wordt verlengd tot 2 maart.

Hoewel het aantal nieuwe besmettingen de afgelopen weken is afgenomen is er nog steeds reden tot grote zorg. De overheid heeft een nieuwe routekaart uitgegeven om de genomen maatregelen te verduidelijken. Op dit moment is het nog niet helemaal zeker of de avondklok gehandhaafd zal blijven, maar er is weinig reden om aan te nemen dat die niet zal blijven.

Voor de sport in het algemeen en voetbal in het bijzonder zullen de maatregelen vooralsnog niet wijzigen. Dat betekent uiteraard voorlopig geen competities en geen trainingen voor senioren. De KNVB heeft aangekondigd om zelf een routekaart uit te geven met deadlines en mogelijkheden voor het herstarten van competities. Dat zal vanzelfsprekend op onze website gepubliceerd worden. Dat ziet er in het huidige licht hoogstwaarschijnlijk niet positief uit. Er zal ongetwijfeld moeten worden uitgegaan van beperkte regionale competities waarvan de KNVB zeer recentelijk melding heeft gemaakt als alternatief voor de huidige opzet. Het blijft lastig te voorspellen hoe het zich allemaal gaat ontwikkelen.

>op de lat
Contact
clubhuis & sportvelden
Vrederustlaan 117
2543 SL  's-Gravenhage
+31(0)70 367 52 70

veld 1: Kunstgras & kunstlicht
veld 2: Gras & kunstlicht
postadres
Postbus 43319
2504 AH  's-Gravenhage
e-mailadres

  Postbus

Agenda

2021

EK voorbereiding

2 juni 2021
Nederland - Schotland

6 juni 2021
Nederland - Georgië

EK 2020

11 juni - 11 juli 2021

EK Eindronde

13 juni 2021
Nederland - Oekraïne

17 juni 2021
Nederland - Oostenrijk

21 juni 2021
Noord-Macedonië - Nederland

Handige links voor het EK 2020

ekvoetbal.nl
www.ek2020-voetbal.nl
www.ek.nl


Kalenders
Hoofdsponsor
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
mob:+31 (0)6 1941 8327
tel:+31 (0)174 246 782
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: http://www.yilmazradijs.nl
Klik op het logo van
"yilmaz radijs"
voor meer informatie.

Uiteraard is yilmaz radijs ook shirtsponsor van H.M.S.H. 1.

Shirtsponsoren
H.M.S.H. 1:
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
mob:+31 (0)6 1941 8327
tel:+31 (0)174 246 782
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: http://www.yilmazradijs.nl
adres:Rooseveltstraat 39
2321 BL  Leiden
tel:(071) 589 09 99

H.M.S.H. 2:
mob:06 - 48 38 57 60
e-mail:ln.32ymedaca@ofni
website: http://www.academy23.nl

Academy 23 geeft een korting van 15% aan leden van sv H.M.S.H.

Hoofdsponsor
Yilmaz Radijs
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
mob:+31 (0)6 1941 8327
tel:+31 (0)174 246 782
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: http://www.yilmazradijs.nl
Shirtsponsoren
Yilmaz Radijs
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
mob:+31 (0)6 1941 8327
tel:+31 (0)174 246 782
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: http://www.yilmazradijs.nl
Silifke
adres:Rooseveltstraat 39
2321 BL  Leiden
tel:(071) 589 09 99
Academy 23
mob:06 - 48 38 57 60
e-mail:ln.32ymedaca@ofni
website: http://www.academy23.nl

Academy 23 geeft een korting van 15% aan leden van sv H.M.S.H.

Overige sponsoren
Kompas administratie
adres:Fruitweg 25
2525 KG  Den Haag
tel:(070) 388 52 63
e-mail:ln.nimdasapmok@ofni
website: https://kompasadmin.nl
Reedijk accountant en adviseur
adres:Doctor Lelykade 367
2583 JZ  Den Haag
tel:+31 (0)70 354 60 03
e-mail:ln.srentrapnekjideer@ofni
website: https://reedijkenpartners.nl
E&M infra
adres:Zinkwerf 24
2544 EE  Den Haag
mob:+31 (0)6 42 97 22 82
e-mail:ln.arfni-me@ofni
website: http://em-infra.nl
FREE KICK sport
adres:De Savornin Lohmanplein 45a
2566 AE  Den Haag
tel:(070) 363 63 23
e-mail:ln.kcik-eerf@trops
website: http://www.free-kick.nl
Mokka home interiors
adres:Dynamostraat 5
2525 KB  Den Haag
tel:(070) 514 77 98
e-mail:ln.emoh-akkom@ofni
website: https://mokka-home.nl
Boğaziçi
adres:Van der Vennestraat 137
2525 CD  Den Haag
tel:(070) 380 39 74
e-mail:ln.icizagob@ofni
website: http://www.bogazici.nl
Detaconcept Uitzendgroep
adres:'s-Gravenzandseweg 6
2291 PE  Wateringen
tel:(0174) 237 995
e-mail:ln.tpecnocated@ofni
website: https://www.detaconcept.nl
M&R Supermarkt
adres:Bouwlustlaan 99-105
2544 JP  Den Haag
mob:06 - 24 10 84 26
website: Facebook pagina
Mia
adres:J.C. van Markenlaan 3 – 11e etage
2285 VL  Rijswijk
mob:+31 (0)6 11 858 573
e-mail:ln.seivdanisretsam@ofni
website: https://mastersinadvies.nl
Mediahoek
adres:Weimarstraat 323
2562 HJ  Den Haag
tel:(070) 78 56 176
e-mail:ln.keohaidem@ofni
website: https://www.mediahoek.nl
MDF Infra
adres:ABC Westland 241
2685 DC  Poeldijk
tel:+31 (0) 85 800 00 68
e-mail:moc.arfnifdm@ofni
website: https://mdfinfra.com
Volkan Juwelier
adres:Hobbemastraat 316-B
2526 JX  Den Haag
tel:(070) 415 89 38
website: Facebook pagina
APK Super Service
adres:Radarstraat 185
2525 LZ  Den Haag
tel:(070) 369 96 81
e-mail:un.ecivresrepus@ofni
website: https://www.superservice.nu

APK Super Service heeft meerdere vestigingen (zie website)

NIKKI
adres:Erasmusweg 4
4104 AK  Culemborg
e-mail:ln.ikkin@tcatnoc
website: https://www.nikki.nl
Bruinhof
adres:De Stede 17
2543 BG  Den Haag
tel:(070) 329 39 77
hagex
adres:'s-Gravenzandelaan 181
2512 JL  Den Haag
tel:(070) 389 51 51
e-mail:ln.xegah@ofni
website: http://www.hagex.nl
Can Amara kapsalon
adres:Paletplein 15-A
2526 GW  Den Haag
mob:06 - 87 26 76 14
website: Instagram pagina
Autogarage Çiçek
adres:Dekkershoek 53
2552 DB  Den Haag
tel:(070) 326 53 98
website: https://www.autogaragecicek.nl
Life & Care
adres:Jacobastraat 2/A
2512 JA  Den Haag
mob:06 - 81 80 14 18
Eetcafé Taxim
adres:Hoefkade 977
2525 HG  Den Haag
mob:06 - 41 88 78 73
Autogarage Carstar
adres:Bovendijk 13
2295 RV  Kwintsheul
tel:(0174) 89 93 02
mob:06 - 29 00 30 30
e-mail:ln.ratsrac@ofni
website: https://www.carstar.nl
Buhara
adres:Hofweg 43
3046 NJ  Rotterdam
tel:(010) 810 40 60
mob:06 - 20 61 45 77
e-mail:moc.tarahabarahub@ofni
website: http://buharabaharat.nl
Flex Tijd
adres:ABC Westland 301
2685 DD  Poeldijk
tel:(0174) 26 16 06
e-mail:ln.djitxelf@ofni
website: https://www.flextijd.nl
Çiçekler Telecommunicatie
adres:Dierenselaan 62 & 72
2573 KK  Den Haag
tel:(070) 205 00 70
e-mail:ln.moceletkecic@ofni
website: https://www.cicektelecom.nl
Yakamoz kapsalon
adres:Betje Wolffstraat 251
2533 HM  Den Haag
mob:06 - 43 17 02 13
website: Facebook pagina
Pizza Pizza
adres:Erasmusweg 2
2532 CP  Den Haag
tel:(070) 393 87 58
website: http://www.pizza-pizza.nl

Bestellingen zijn ook mogelijk via "https://www.thuisbezorgd.nl/pizza-pizza-den-haag"

Lotto
Excellent academy
adres:Televisiestraat 288
2525 LV  Den Haag
tel:(070) 204 20 22
e-mail:ln.ymedacatnellecxe@tcatnoc
website: https://excellentacademy.nl
Almir bouw
adres:Wachtumstraat 8
2545 WL  Den Haag
mob:06 - 51 95 62 76
e-mail:ln.wuobrimla@ofni
website: http://almirbouw.nl
Drukkerij Deniz
adres:Graafstroomstraat 6
3044 AR  Rotterdam
tel:(010) 485 84 88
e-mail:ln.zinedjirekkurd@ofni
website: https://drukkerijdeniz.nl