sv H.M.S.H. - limited edition

sv H.M.S.H. rookvrij

        sv H.M.S.H. rookvrij

Pinnen

      Pinnen

Mobiele website

De opzet van dit gedeelte van de website is aangepast voor gebruik met kleinere beeldschermen zoals die van telefoons.
Hiervoor is ook de hoeveelheid data transmissie gereduceerd (minder figuren). Tevens is de menustructuur en vormgeving aangepast voor gebruik met touchscreens.
Al naar gelang de behoefte voor deze vormgeving zal deze tak uitgebreid worden (of niet).

Reacties kunt u sturen naar de website beheerder.

Welkom bij de sv H.M.S.H.

donderdag 2 februari 2023

H.M.S.H. 1 begint uitstekend aan tweede seizoenshelft
dinsdag 24 januari 2023

H.M.S.H. 1 pakt heel belangrijke punten

Zaterdag 21 januari speelde ons 1e elftal een zeer belangrijke uitwedstrijd bij Full Speed in Delft. Met nieuwe trainer Faizel Soekhai op de bank was duidelijk dat er een goede prestatie neer moest worden gezet tegen één van de concurrenten in de strijd tegen degradatie. Bij verlies zou de "opdracht" niet te degraderen al bijna niet meer haalbaar zijn geweest.

H.M.S.H. kwam uitstekend uit de startblokken en liet zien er echt voor te willen gaan. Na 5 minuten was het eerste wapenfeit een schot op de paal van Ahmet Yüngül als afsluiting van een mooie aanval. Ook hierna bleef ons team goed in de wedstrijd en was het eigenlijk eenrichtings­verkeer naar het doel van de tegen­stander. De beloning voor het werk bleef dan ook niet uit. In de 20ste minuut scoorde Rida Aarab en in de 35ste Jaider Pommer. Een smetje was het tegendoelpunt nog voor rust van Full Speed. Dit leverde de 1 - 2 ruststand op. Na deze zeer goede eerste helft werd het in de tweede wel minder. Toch kregen we diverse kansen om de score uit te breiden maar de score werd niet meer gewijzigd. Al met al wel een leuke wedstrijd en een goed begin van de tweede helft van de competitie. Komende tegenstander is VFC dat het dit jaar zeer behoorlijk doet. Er zal dus waarschijnlijk wel een tandje bijgezet moeten worden om weer een resultaat neer te kunnen zetten.

>op de lat
vrijdag 20 januari 2023

Winactie Hoofd Opleiding

De KNVB is gestart met een actie waarbij clubs en hun Hoofd Opleiding prijzen kunnen winnen. Door een inzending te doen wordt kans gemaakt op de volgende prijzen: materiaalpakketten (ballen, hesjes, dopjes), kaarten voor een wedstrijd van Oranje, een bezoek aan de KNVB Campus, een opleiding bij jou op de club of de mogelijkheid voor de HO om een dag(deel) mee te draaien binnen de KNVB. De actie loopt van 16 januari 2023 t/m 12 februari 2023. In de week van 27 februari worden de prijswinnaars persoonlijk op de hoogte gebracht.

Deelname: Deelname aan de actie is gratis voor zowel genomineerden als voor deelnemers. Deelname uitsluitend door personen van 16 jaar en ouder en die een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland hebben. Wel moet de Hoofd Opleiding waarover de inzending gaat bij de vereniging in Sportlink_Club geregistreerd zijn als Hoofd Opleiding en zodoende bekend zijn bij de KNVB. Ons eigen Hoofd Opleiding Melik Kara is uiteraard als zodanig geregistreerd. De actievoorwaarden kunnen worden bekeken op de KNVB website: actievoorwaarden.

De deelname is door een formulier in te vulen op de KNVB website: Doe mee! met de actie. Op dit formulier moet de naam van het Hoofd Opleiding ingevuld worden ("Melik Kara") en de naam van de vereniging ("sv HMSH"). Verder moet er een persoonlijke reden gegeven worden voor de toegevoegde waarde van ons Hoofd Opleiding voor onze vereniging. Het spreekt voor zich dat er ook enkele persoonsgegevens ingevuld moeten worden zoals naam, e-mailadres en functie binnen de club. Dit laatste kan zijn 'vrijwilligger', specifieke functie of gewoon 'ouder jeugdlid'.

Bestuur en Hoofd Opleiding Melik Kara hopen dat zo veel mogelijk leden (of ouders van leden) mee willen doen aan deze actie zodat wij kans maken op een mooie prijs.

JO13-1 op bezoek bij RBC RoosendaalOns JO13-1 heeft onlangs een mooi bezoek gebracht aan voormalig betaaldvoetbalclub RBC in Roosendaal als voorbereiding op de volgende fase. Na een ontbijt buffet in Capelle a/d IJssel verzorgd door de sponsor trok het team verder naar Roosendaal.

De wedstrijd werd gespeeld in het Atik stadion waar de leeftijdsgenoten van RBC de tegenstanders waren.
Na een ruststand van 0-2 (twee maal Ardil) werd RBC wel gevaarlijker maar wist het doel niet te treffen. Riduan wist bij een goed uitgespeelde counter zelfs de 0-3 te maken.

Al met al een geweldige leuke trip en een heel mooie ervaring voor zowel spelers als staf met grote dank aan RBC Roosendaal voor hun ontvangst en medewerking!

Een uitgebreider verslag met (meer) foto's zal op de verslagenpagina van het team verschijnen.

Jonathan Moges
Hoofdtrainer JO13-1

>op de lat
maandag 16 januari 2023

Overlijdensbericht Rob de Rijk

Vanmiddag bereikte ons het nieuws dat voormalig lid Rob de Rijk is overleden. Hij is bijna 70 jaar lid geweest van onze vereniging.

Voor de details over de uitvaartplechtigheid kunt u op de bovenstaande foto klikken.

>op de lat
woensdag 11 januari 2023

Wedstrijd H.M.S.H. zaterdag selectie (1 en 2) - O23-1

De wedstrijd tussen een selectie van de zaterdag (combinatie H.M.S.H. 1 en 2) en het H.M.S.H. O23-1 team gisteravond was beslist de moeite van het bekijken waard. Het was een leuke partij waarbij het resultaat (4 - 0 voor de zaterdag selectie) van ondergeschikt belang was. Het ging er voornamelijk om te zien hoe het Onder 23 team zich staande kon houden ten opzichte van de selectie. Dat de selectie zegevierde was wellicht geen echte verrassing omdat de spelers waarschijnlijk toch beter ingespeeld zijn op elkaar. Bovendien waren een paar belangrijke spelers van O23-1 niet aanwezig omdat zij richting Griekenland waren vertrokken voor een trainingsstage.


Josué Pululu-Bolombi (l) en Zezito Baptista de Pina (r) op Schiphol

Josué Pululu-Bolombi en Zezito Baptista de Pina van H.M.S.H. O23-1 zijn naar Parga in west Griekenland voor een stage bij de lokale derde klasser in de Griekse competitie Apollon Pargas.

>op de lat
maandag 9 januari 2023

Nieuwjaarsreceptie redelijk bezocht

De Nieuwjaarsreceptie is dit jaar door omstandigheden slechts redelijk bezocht. Helaas was de vrij late aankondiging een reden dat er toch veel afwezigen waren. Ook het feit dat de traditionele wedstrijd tussen de veteranen (35+2) en de selectie van bestuur en overige vrijwillig­gers op het laatste moment geen doorgang vond, speelde een duidelijke rol.

Toch was er sprake van een optimistisch geluid. Onze vereniging doet het financieel ondanks de moeilijke tijden nog steeds goed. Eén van de huidige problemen is onze accommodatie. Op drukke dagen zijn er te weinig kleedkamers en is de veldbezetting nogal (over)vol. Het bestuur is in overleg met de gemeente Den Haag om te kijken of daar iets aan te doen is.

Oefenwedstrijden zaterdag senioren

Op dinsdag 10 januari spelen H.M.S.H. 1 en H.M.S.H. O23-1 om 20:00 uur een onderlinge partij. Voor komend weekend zijn er voor H.M.S.H. 1 en H.M.S.H. 2 oefenwedstrijden tegen en bij Quintus in Kwintsheul gepland. Het 1e speelt om 14:30 uur, het 2e om 12:00 uur.

>op de lat
zondag 1 januari 2023

Nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari

De Nieuwjaarsreceptie zal dit jaar op zondag 8 januari worden gehouden. Zoals gebruikelijk zal de Nieuwjaarsreceptie voorafgegaan worden door een wedstrijd tussen de veteranen (35+2) en een speciale selectie van bestuursleden en vrijwilliggers van de club. De aanvang van deze wedstrijd is om 12:00 uur. De Nieuwjaarsreceptie zal dan aansluitend om 14:00 uur beginnen.

Het bestuur

Nieuwe trainer H.M.S.H. 1 is Faizel Soekhai

Het bestuur is verheugd een nieuwe en zeer ervaren trainer gevonden te hebben in de persoon van Faizel Soekhai. Faizel is in het bezit van het UEFA A diploma en heeft al vele trainersposten bezet. Hij is o.a. hoofdtrainer geweest van HVV, TAC'90, DSO en RCL. Zijn laatste trainersjob was in de Verenigde Arabische Emiraten waar hij de Onder 18 van Al Wahda onder zijn leiding had. Door de omstandigheden rond de corona crisis is hij afgelopen jaar teruggekeerd naar Nederland. Momenteel werkt Faizel ook nog als hoofdcoördinator van de jeugd van HVC'10 in Hoek van Holland.


Faizel Soekhai (m) met Cemil Kayadelen (l) en Bülent Yüngül (r)

Faizel start per 1 januari 2023 als hoofdtrainer en zal al zijn expertise nodig hebben om het seizoen positief af te sluiten. Vanwege de versterkte degradatie regeling is het al bijna niet mogelijk om een nacompetitie voor behoud te ontlopen en het zal toch al een hele toer worden deze nacompetitie nog te halen. Faizel heeft een contract voor 1,5 jaar getekend.

Het bestuur wil Melik Kara en Basil Yislam hartelijk bedanken voor hun inzet tijdens de interim periode na het afscheid van Winston Faerber. Voor Melik zal het eindigen van de trainerspositie betekenen dat hij zich weer volledig kan richten op de jeugd. Zowel voor hemzelf als voor onze jeugd een goede zaak.

Het bestuur

Onder 23 speelt wedstrijd in Tienen (België)

Ons Onder 23 team heeft op vrijdag 30 december een wedstrijd gespeeld in Tienen tegen een selectie van jeugd­spelers en leeftijds­geno­ten. KVK Tienen is een derde­klasser in België met een uitgebreide jeugd­afdeling.De wedstrijd werd gespeeld in het dicht bij het centrum van Tienen gelegen Bergéstadion.
Ondanks de grootte van de bank zat die wel vol.

>op de lat
zaterdag 24 december 2022

Indelingen en programma's vroegtijdig bekend

Vandaag zijn alle indelingen voor de volgende fasen van de diverse categoriën bekend gemaakt. Voor de jongste jeugd (Onder 7 t/m Onder 12) staat er al een programma gepland op 14 januari 2023. De oudere jeugd (Onder 13 t/m Onder 16) begint pas op 28 januari.

Voor de senioren is het een bonte verzameling begindata. De nieuwe competitie voor H.M.S.H. O23-1 begint op 14 januari, terwijl H.M.S.H. 2 (za) pas een week later start (21 januari). Bij de zondagteams beginnen de nieuwe competities van het 3e en 4e op 22 januari. In de tweede speelronde op 29 januari staat de kraker H.M.S.H. 3 - H.M.S.H. 4 al op het programma. De veteranen beginnen pas in februari (35+1 op 12 februari en 35+2 op 5 februari). Voor de competities die het hele seizoen bestrijken waren er al eerder wedstrijden gepland (zaterdag 1, zondag 2 en zondag 6).

De nieuwe programma's voor de eerste twee weekenden zijn inmiddels op de website gepubliceerd.

>op de lat
donderdag 22 december 2022

Josué Pululu-Bolombi (O23-1) heeft testdag gehad bij Willem II

Op dinsdag 21 december is Josué op bezoek geweest bij Willem II voor een testdag.

Binnen een week komt er bericht of er een vervolgtraject gestart zal worden.>op de lat
zondag 18 december 2022

Winterstop

Deze week is het begin van de winterstop. Op een enkele wedstrijd na is het programma van de KNVB voor dit kalenderjaar afgelopen. Voor onze eigen teams zijn er dit jaar geen wedstrijden meer.

Voor ons standaardteam stond afgelopen zaterdag nog het restant van de wedstrijd tegen SSA FC Skillz Wateringse Veld op het programma. Ondanks dat het team met slechts 10 man verder moest en er nog meer dan een kwartier te spelen was met de 1 - 1 tussenstand, wisten de boys deze stand op het bord te houden en het punt uit de brand te slepen.

Fatih Karaarslan (O23-1) heeft pre contract in Zweden

Deze week is bekend geworden dat Fatih Karaarslan een pre contract heeft gekregen bij de Zweedse 4e divisie club Ytterhogsdals IK. Deze club is gevestigd in het gelijknamige plaatsje Ytterhogdal in het midden van Zweden.


Fatih Karaarslan met onze voorzitter Bülent Yüngül

Uiteraard hoopt het bestuur dat het pre contract zal worden omgezet in een echt contract en wenst hem uiteraard succes bij zijn nieuwe club.

JO13-1 wint oefenwedstrijd tegen Sparta AV JO13

In de 1e helft was H.M.S.H. even zoekende maar pakte de draad redelijk op. De jongens waren ook zenuwachtig. Over en weer werden er kansen gecreëerd. Wij gingen rusten met een brilstand. Begin 2e helft, met kleine aanpassingen en wisselingen, sloeg H.M.S.H. direct toe door invaller Ardil (0 - 1). Vervolgens kwamen ook de 0 - 2 (Ardil) en 0 - 3 (Riduan) snel op het scorebord. Sparta AV maakte hierna nog 1 - 3 maar daarna werd H.M.S.H. weer wakker en maakte in de laatste 10 minuten nog de 1 - 4 en de 1 - 5. Beide goals kwamen op naam van Riduan waardoor hij hiermee zijn hattrick had voltooid. Het waren stuk voor stuk mooie uitgespeelde doelpunten.


De teams na de wedstrijd op de foto

Nieuwe indelingen en programma's

De KNVB zal komende tijd de resultaten van alle najaars en 2e fase competities analyseren en daar de nieuwe indelingen op baseren. Voor de jeugd is de planning dat de indelingen en programma's op 11 en 12 januari 2023 bekend gemaakt zullen worden. Een nieuw JO12 team (JO12-2) is voor de nieuwe (3e) fase ingeschreven. Voor de seniorenteams zullen de nieuwe indelingen waarschijnlijk iets later bekend worden gemaakt.

Voor de jongste jeugd (O7 t/m O12) begint de nieuwe fase op 21 januari 2023 met in totaal 7 speelrondes. Hierna volgt voor hen nog een 4e fase. Voor O13 t/m O16 begint de laatste fase, waarin 11 wedstrijden gepland zijn, op 4 februari en eindigt de competitie op 20 mei.

>op de lat
zondag 11 december 2022

Jenairo Plein (O23-1) gaat trainingsstage volgen op Cyprus

In de week van 18 tot en met 25 december 2022 gaat onze O23-1 speler Jenairo Plein op trainingsstage bij het Cypriotische Chalkanoras Idaliou. Deze club speelt momenteel op het derde professionele niveau op Cyprus. Vorig seizoen speelde het nog in de tweede divisie.


Jenairo Plein met onze voorzitter Bülent Yüngül

Uiteraard wenst het bestuur hem succes op deze stage en hoopt dat het een heel leerzame ervaring voor hem zal zijn.

>op de lat
donderdag 8 december 2022

CWO 1 - H.M.S.H. 1 vervroegd!

De competitiewedstrijd van H.M.S.H. 1 komende zaterdag uit bij CWO is een half uur vervroegd naar 14:00 uur in verband met de WK kwartfinale Marokko - Portugal.

sc Feyenoord JO13-2 - H.M.S.H. JO13-1 (oefenwedstrijd)

Op woensdag 7 december speelde JO13-1 een oefenwedstrijd tegen Feyenoord JO13-2. Ondanks het onaangename weer was het een leuke wedstrijd met een grotendeels gelijk opgaand spelbeeld.


De teams zijn klaar voor de wedstrijd

Na een 0 - 0 ruststand werd er in de tweede helft wel gescoord wat een 2 - 1 einduitslag opleverde. Voor een uitgebreider verslag met extra foto's en een filmpje van het doelpunt van Arda Özdemir, zie de verslagenpagina van JO13-1.

Op 17 december speelt JO13-1 om 10:30 uur een oefenwedstrijd tegen een team van Sparta op Nieuw Terbregge.

>op de lat
vrijdag 2 december 2022

H.M.S.H. O23-1 - Sparta O18 (oefenwedstrijd)

Dinsdagavond 29 november speelde ons Onder 23 team tegen een Sparta O18 team.

In een aantrekkelijke wedstrijd die bij de rust nog de stand 1 - 2 kende, bleek de kwaliteit van de BVO uit de scherpte waarmee ze de fouten in onze achterhoede wisten af te straffen. In tegenstelling hiermee, wisten onze eigen spelers hun kansen helaas niet te benutten waardoor de eindstand uiteindelijk 1 - 7 werd.

Al met al een heel leuke ervaring en vooral ook heel leerzaam voor ons team.

>op de lat
woensdag 23 november 2022

H.M.S.H. 1 - Vitesse Delft 1 (Haaglanden Cup) 4 - 1

Op dinsdag 22 november 2022, omstreeks 20:00 uur werd er afgetrapt voor de 1e ronde van het Haaglanden voetbaltoernooi. Op het programma stond de wedstrijd tussen H.M.S.H. en Vitesse Delft. De teams hadden eerder dit weekend elkaar getroffen in de competitie waarbij Vitesse Delft de 3 punten mee nam naar Delft.

Opvallend was een aantal wissels bij beide teams ten opzichte van de vorige wedstrijd. H.M.S.H. speelde met een mix van het 1e en 2e elftal. Vitesse Delft nam direct initiatief en was ook de eerste 15 minuten veelal in balbezit. H.M.S.H. begon fel aan de wedstrijd en gaf weinig weg. Naar mate de wedstrijd vorderde kreeg H.M.S.H. de meeste kansen op een doelpunt, maar waren we helaas ongelukkig in de afronding. Het goede spel van H.M.S.H. werd dan ook in de 35e minuut beloond met een verdiende strafschop. Achter de bal Ahmet Akbulut de ervaren voetballer en tevens een bekende naam op de Haagse velden. Helaas schoot Akbulut de bal metershoog over vanaf de stip en moest de bal ook uit de sloot worden gehaald. H.M.S.H. zette goed druk en werd uiteindelijk toch beloond met een prachtgoal. Een goede actie van Barış Döğrusöz vanaf de rechterkant met een voorzet op maat. Waarna Hamza el Massoudi met een à la Robben volley de 1 - 0 binnen tikte. H.M.S.H. ging dan ook met een 1 - 0 voorsprong de kleedkamer in.

De tweede helft begon wederom fel vanuit beide teams en was het Vitesse Delft dat de druk opvoerde. De verdediging van H.M.S.H. stond goed opgesteld en gaf weinig weg. De verdediging had een aantal onoplettende momenten, maar dan stond daar de uitstekend keepende Youssri Allouya. H.M.S.H. nam het heft weer in handen en kreeg kans op kans, maar vergat te scoren. Vervolgens kreeg H.M.S.H. wederom een verdiende penalty nadat Rodensio Frederik onderuit werd gehaald na een goede actie. Hamza el Messoudi stond achter de bal en schoot feilloos binnen. Kort erna maakte Hamza el Messoudi zijn hattrick compleet met een mooi uitgespeelde aanval. Hierna werd H.M.S.H. slordig waardoor Vitesse een aantal 100 % kansen kreeg, maar deze niet kon benutten. Uiteindelijk maakten de bezoekers de 3 - 1. Uit een counter van H.M.S.H. werd ook de 4 - 1 binnen getikt door Okan Yilmaz. Isaiah Frederik kreeg de bal op rechtsback positie en stak het veld over waarbij hij een twee tegen één positie creëerde en een keurige assist bezorgde op Okan Yilmaz. H.M.S.H. was op alle fronten beter en feller en dit was dan ook te zien aan de score. Het was een zeer boeiende pot om bij te wonen en veel succes voor beide teams.

Aziz Aldoğan

>op de lat
dinsdag 22 november 2022

H.M.S.H. 1 - Vitesse Delft 1 - 19 november 2022

De wedstrijd die, zoals bekend, zonder publiek gespeeld werd, was wat resultaat betreft teleurstellend. In de eerste helft speelden we zeker niet slecht, maar wisten drie grote kansen niet te benutten. Het gevolg was dan ook dat Vitesse Delft, ook met enig fortuin, aan het einde van de eerste helft op voorsprong kwam. In de tweede helft lukte het ons team daarna echter niet meer om in de wedstrijd te komen. Pas nadat de 0 - 3 op het scorebord stond wist invaller Hamza el Massoudi dankzij fouten in de verdediging bij Vitesse Delft te scoren.

H.M.S.H. 1 - Vitesse Delft 1 voor de Haaglanden Cup

H.M.S.H. 1 krijgt vanavond (22 november) om 20:00 uur een herkansing tegen dezelfde tegenstander in de Haaglanden Cup. Hopelijk heeft het team geleerd van de nederlaag van zaterdag. Deze wedstrijd is wel vrij toegankelijk.

Oefenwedstrijd O23-1 tegen Sparta O18 en wedstrijd Haaglanden Cup

Voor H.M.S.H. O23-1 staat woensdag 23 november om 20:30 uur de uitwedstrijd voor de Haaglanden Cup bij sv Leidschenveen op het programma.

Wellicht (nog) interessanter is dat dit team op dinsdag 29 november om 20:00 uur een oefenwedstrijd thuis tegen Sparta Rotterdam O18 speelt. Dit is een geweldige kans voor de spelers om zich te meten met de top van de landelijke jeugd.

>op de lat
vrijdag 18 november 2022

Wedstrijd H.M.S.H. 1 - Vitesse Delft 1 zonder publiek

Naar aanleiding van de wedstrijd tegen SSA FC Skillz Wateringse veld 1 heeft de KNVB een straf opgelegd van één thuiswedstrijd zonder publiek. De wedstrijd van komende zaterdag, 19 november 2022, zal dus ZONDER publiek gespeeld worden!

De toegang tot het terrein zal gesloten worden vóór aanvang van deze wedstrijd. Wij betreuren deze gang van zaken, maar helaas moeten wij gehoor geven aan de opgelegde sanctie.

Het bestuur

>op de lat
woensdag 9 november 2022

Melik Kara en Basil Yislam nemen trainerstaken over

Het bestuur van sv H.M.S.H. heeft binnen onze vereniging een oplossing gevonden voor de opengevallen trainerspositie van H.M.S.H. 1. Melik Kara en Basil Yislam nemen deze taken, in ieder geval voorlopig, over tot en met de winterstop (en nog niet tot het eind van het seizoen zoals eerder gemeld). Voor Melik zal dit een zware opgave zijn vanwege al het andere werk dat hij al doet, met name voor de jeugdafdeling. Het bestuur wenst hen uiteraard succes met de uitvoering van de opdracht.

Het bestuur


Wedstrijd H.M.S.H. 1 - Wilhelmus 1 (5 november)

In alle consternatie omtrent de trainerspositie zou je bijna vergeten dat er afgelopen zaterdag gewoon gevoetbald is. Wilhelmus kwam op bezoek en bleek dit seizoen niet dezelfde ploeg te zijn als vorig jaar. Met veel nieuwe spelers en een totale ombouw was het team eigenlijk geen schim van de ploeg waar wij de afgelopen seizoenen tegen gespeeld hebben. Wilhelmus leek dan ook een gewillig slachtoffer te worden van de dadendrang van ons team. Een kwartier voor tijd leek er met een 4 - 0 voorsprong (doelpunten Baris Dögrusöz, Isaiah Frederik en tweemaal Rida Aarab) geen vuiltje aan de lucht en een gemakkelijke overwinning leek aanstaande. Helaas bleek de grilligheid weer de kop op te steken en werden er nog twee doelpunten geïncasseerd. Het had nog erger af kunnen lopen als Wilhelmus nog scherper voor het doel was geweest in de laatste minuten. Al met al een terechte overwinning, maar wel met de nodige kanttekeningen. Dit sterk verzwakte Wilhelmus was niet echt een goede graadmeter en de manier waarop we in de slotfase toch weer onnodig in de problemen kwamen was duidelijk nog niet goed. De punten zijn echter binnen en het is belangrijk om de stijgende lijn voort te zetten.


Haaglanden cups

Deze weken staan ook in het teken van de diverse Haaglanden cups. Voor twee van onze teams zijn er in november wedstrijden gepland. Voor H.M.S.H. 1 is er de thuiswedstrijd tegen Vitesse Delft waartegen we toevallig deze weken ook in de competitie spelen. Wegens andere verplichtingen van Vitesse Delft op de oorspronkelijk geplande datum wordt deze wedstrijd gespeeld op dinsdag 22 november (20:00 uur). Ons H.M.S.H. O23-1 team speelt een uitwedstrijd bij sv Leidschenveen op woensdag 23 november (20:30 uur). Ook deze wedstrijd is in onderling overleg verplaatst van een andere datum.


Opnieuw belangstelling voor jeugdleden

Zoals al eerder gemeld is er opnieuw belangstelling voor Arda Özdemir. Nadat Excelsior (Rotterdam) hem had uitgenodigd voor een driedaagse trainingsstage, is hij nu ook door Feijenoord benaderd voor een driedaagse stage in november.

Tevens is er in het kader van "KNVB FUTURE TRAJECT AV (jongens onder 13 jaar)" een speciale uitnodiging voor Riduan Uysal gekomen om twee dagen stages onder leiding van een KNVB Talentcoach te volgen.

Wij wensen Arda en Riduan succes met het volgen van deze stages en hopen op een goed vervolg voor hen.

Mede namens het bestuur en jeugdbestuur,
Melik Kara (Hoofd Opleiding)

>op de lat
woensdag 2 november 2022

Winston Faerber wegens omstandigheden gestopt

Sportvereniging sv H.M.S.H. en Winston Faerber hebben na 2,5 jaar besloten de samenwerking in onderlinge overeenstemming en in verband met persoonlijke en privé redenen te beëindigen. Het bestuur van sv H.M.S.H. bedankt Winston voor zijn inzet in de afgelopen jaren als hoofdtrainer voor het eerste elftal. Winston is absoluut niet van plan om afscheid te nemen van het voetbal. Hij zal de komende periode zijn rust nemen en zich voorbereiden voor een volgende club.

Het bestuur

>op de lat
Contact
clubhuis & sportvelden
Vrederustlaan 117
2543 SL  's-Gravenhage
+31(0)70 367 52 70

veld 1: Kunstgras & kunstlicht
veld 2: Gras & kunstlicht
postadres
Vrederustlaan 117
2543 SL  's-Gravenhage
e-mailadressen

Voor zaken met betrekking op:
facturatie (in- en verkoop)
leden­administratie
KNVB
ln.hsmh@siraterces


website
website beheerder


overige zaken
ln.hsmh@subtsop

Agenda

2022

Oefeninterland (V)

17 februari 2023
Nederland - Oostenrijk

21 februari 2023
Oostenrijk - Nederland

EK-kwalificatie

24 maart 2023
Frankrijk - Nederland

27 maart 2023
Nederland - Gibraltar

Kalenders
Hoofdsponsor
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
tel:+31 (0)174 246 782
mob:+31 (0)6 1941 8327
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: https://www.yilmazradijs.nl
Klik op het logo van
"yilmaz radijs"
voor meer informatie.

Uiteraard is yilmaz radijs ook shirtsponsor van H.M.S.H. 1.

Shirtsponsoren
H.M.S.H. 1:
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
tel:+31 (0)174 246 782
mob:+31 (0)6 1941 8327
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: https://www.yilmazradijs.nl
adres:Rooseveltstraat 39
2321 BL  Leiden
tel:(071) 589 09 99
e-mail:moc.renezo@ofni
website: https://ozener.com/nl/startpagina

H.M.S.H. 2:
mob:06 - 48 38 57 60
e-mail:ln.32ymedaca@ofni
website: https://academy23.nl

Academy 23 geeft een korting van 15% aan leden van sv H.M.S.H.

Hoofdsponsor
Yilmaz radijs
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
tel:+31 (0)174 246 782
mob:+31 (0)6 1941 8327
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: https://www.yilmazradijs.nl
Shirtsponsoren
Yilmaz radijs
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
tel:+31 (0)174 246 782
mob:+31 (0)6 1941 8327
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: https://www.yilmazradijs.nl
Silifke (OZ&ER food)
adres:Rooseveltstraat 39
2321 BL  Leiden
tel:(071) 589 09 99
e-mail:moc.renezo@ofni
website: https://ozener.com/nl/startpagina
Academy 23
mob:06 - 48 38 57 60
e-mail:ln.32ymedaca@ofni
website: https://academy23.nl

Academy 23 geeft een korting van 15% aan leden van sv H.M.S.H.

Overige sponsoren
Kompas administratie
adres:Fruitweg 25
2525 KG  Den Haag
tel:(070) 388 52 63
e-mail:ln.nimdasapmok@ofni
website: https://kompasadmin.nl
Reedijk accountant en adviseur
adres:Doctor Lelykade 367
2583 JZ  Den Haag
tel:+31 (0)70 354 60 03
e-mail:ln.srentrapnekjideer@ofni
website: https://reedijkenpartners.nl
Free Kick sport
adres:De Savornin Lohmanplein 45a
2566 AE  Den Haag
tel:(070) 363 63 23
e-mail:ln.kcik-eerf@trops
website: http://www.free-kick.nl
Boğaziçi
adres:Van der Vennestraat 137
2525 CD  Den Haag
tel:(070) 380 39 74
e-mail:ln.icizagob@ofni
website: https://bogazici.nl
Detaconcept uitzendgroep
adres:'s-Gravenzandseweg 6
2291 PE  Wateringen
tel:(0174) 237 995
e-mail:ln.tpecnocated@ofni
website: https://www.detaconcept.nl
M&R supermarkt
adres:Bouwlustlaan 99-105
2544 JP  Den Haag
mob:06 - 24 10 84 26
website: Facebook pagina
Mia
adres:J.C. van Markenlaan 3 – 11e etage
2285 VL  Rijswijk
mob:+31 (0)6 11 858 573
e-mail:ln.seivdanisretsam@ofni
website: https://mastersinadvies.nl
MDF Infra
adres:ABC Westland 241
2685 DC  Poeldijk
tel:+31 (0) 85 800 00 68
e-mail:moc.arfnifdm@ofni
website: https://mdfinfra.com
NIKKI
adres:Erasmusweg 4
4104 AK  Culemborg
e-mail:ln.ikkin@tcatnoc
website: https://www.nikki.nl
Bruinhof
adres:De Stede 17
2543 BG  Den Haag
tel:(070) 329 39 77
Eetcafé Taxim
adres:Hoefkade 977
2525 HG  Den Haag
mob:06 - 41 88 78 73
Buhara
adres:Hofweg 43
3046 NJ  Rotterdam
tel:(010) 810 40 60
mob:06 - 20 61 45 77
e-mail:moc.tarahabarahub@ofni
website: https://buharabaharat.nl
Çiçekler Telecommunicatie
adres:Dierenselaan 62 & 72
2573 KK  Den Haag
tel:(070) 205 00 70
e-mail:ln.moceletkecic@ofni
website: https://www.cicektelecom.nl
Yakamoz kapsalon
adres:Betje Wolffstraat 251
2533 HM  Den Haag
mob:06 - 43 17 02 13
website: Facebook pagina
Pizza Pizza
adres:Erasmusweg 2
2532 CP  Den Haag
tel:(070) 393 87 58
website: http://www.pizza-pizza.nl

Bestellingen zijn ook mogelijk via "https://www.thuisbezorgd.nl/pizza-pizza-den-haag"

De Lotto Excellent academy
adres:Televisiestraat 288
2525 LV  Den Haag
tel:(070) 204 20 22
e-mail:ln.ymedacatnellecxe@tcatnoc
website: https://excellentacademy.nl
Almir bouw
adres:Wachtumstraat 8
2545 WL  Den Haag
mob:06 - 51 95 62 76
e-mail:ln.wuobrimla@ofni
website: https://almirbouw.nl
Deniz drukkerij
adres:Graafstroomstraat 6
3044 AR  Rotterdam
tel:(010) 485 84 88
e-mail:ln.zinedjirekkurd@ofni
website: https://drukkerijdeniz.nl
DAK
adres:Noordwal 10
2513 EA  Den Haag
tel:(088) 750 91 00
e-mail:ln.artnecrednikkad@ofni
website: https://www.dakkindercentra.nl
Dadas bouw en detachering
adres:Chicagostraat 16
2548 JH  Den Haag
mob:06 - 40 88 16 32
Yilmaz thuiszorg
adres:Jan Luykenlaan 70
2533 JS  Den Haag
tel:(070) 750 56 90
mob:06 - 34 08 56 94
e-mail:moc.kooltuo@grozzamliy
Loyaal uitzendbureau
mob:+31 (0)6 - 48 39 03 41
e-mail:moc.uaerubdneztiulaayol@ofni
website: https://www.loyaaluitzendbureau.com
Atlas Thuiszorg
adres:Hoofdkantoor
Zinkwerf 12 C
2544 EE  Den Haag
Vestiging
Schalk Burgerstraat 250
2572 TE  Den Haag
tel:(070) 783 23 23
mob:06 - 43 88 80 53
e-mail:ln.grozsiuhtsalta@ofni
website: https://atlasthuiszorg.nl
Istanbul Gold B.V.
adres:De Heemstraat 164A
2525 EN  Den Haag
mob:06 - 33 23 33 83
Multi Car Center
adres:Smaragdlaan 6
2132 VX  Hoofddorp
tel:085 - 060 70 68
e-mail:ln.retnecracitlum@ofni
website: https://www.multicarcenter.nl
Natex Bouwgroothandel
adres:Marktweg 203
2525 JG  Den Haag
tel:(070) 406 11 06
e-mail:ln.xetan@ofni
website: https://www.natex.nl
kijk62
adres:Zinkwerf 17
2544 EC  Den Haag
e-mail:ln.26kjik@ofni
website: https://kijk62.nl
Smikkelexpress BV
adres:Loosduinseweg 495 H/G
2571 AG  Den Haag
tel:(070) 362 59 87
e-mail:ln.sserpxelekkims@ofni
website: https://www.smikkelexpress.eu