sv H.M.S.H. - limited edition

sv H.M.S.H. rookvrij

        sv H.M.S.H. rookvrij

Pinnen

      Pinnen

Mobiele website

De opzet van dit gedeelte van de website is aangepast voor gebruik met kleinere beeldschermen zoals die van telefoons.
Hiervoor is ook de hoeveelheid data transmissie gereduceerd (minder figuren). Tevens is de menustructuur en vormgeving aangepast voor gebruik met touchscreens.
Al naar gelang de behoefte voor deze vormgeving zal deze tak uitgebreid worden (of niet).

Reacties kunt u sturen naar de website beheerder.

Welkom bij de sv H.M.S.H.

zaterdag 3 juni 2023

Nieuws update
donderdag 18 mei 2023

Degradatie H.M.S.H. 1 een feit

Na een periode waarin er toch nog wat hoop was op behoud van het tweede klasseschap is het doek dan nu toch gevallen. Faizel Soekhai had in de winterstop de ondankbare taak op zich genomen om te proberen het team te redden maar hoewel hij in staat was om het team wel aan het voetballen te krijgen bleek de taak te lastig. In veel van de laatste wedstrijden kon H.M.S.H. 1 lang mee met de tegenstander, maar moest het uiteindelijk het onderspit delven. Erg veel geluk hadden onze jongens ook niet gedurende deze periode met onder andere meerdere afgekeurde doelpunten. De hoop en verwachting is dat dit team in de derde klasse beter tot zijn recht komt en mee zal draaien in de bovenste regionen.

Jeugdsecretaris (Meliha Özcan) en coördinator onderbouw (Michiel Persson)

Meliha Özcan heeft de functie van jeugdsecretaris overgenomen van Ronnie Gommers die wegens tijdgebrek helaas zijn functie neer moest leggen. Het bestuur wil Ronnie hartelijk bedanken voor zijn inzet de afgelopen maanden. Meliha is natuurljk geen onbekende, zij is al een aantal jaar actief als trainer van de Onder 8 en onlangs heeft zij succesvol meegedaan aan de cursus jeugdtrainer van de KNVB.

Bezoekers op zaterdagen zullen regelmatig Michiel Persson hebben aangetroffen. Michiel heeft sinds het begin van dit seizoen de coördinatie van de onderbouw van de jeugd op zich genomen. Dit omvat onder andere het begeleiden van de trainers en teams in de jongere categoriën. Hij is daarom niet alleen op zaterdag maar ook op de maandagen en woensdagen op de club.
Michiel is getrouwd met een lieve vrouw en heeft twee geweldige zoons. Binnenkort worden zijn vrouw en hijzelf grootouders.
Hoewel Michiel niet uit Den Haag afkomstig is en in Leiden zijn voetbalcarrière is begonnen, is hij op een gegeven moment in Den Haag komen wonen en is daar gestart met zijn trainersloopbaan. Bekende clubs als Lens, Blauw Zwart, BMT, HSV Escamp en VCS hebben hem als trainer of coördinator gehad. Ook is hij 4 jaar als scout opgetreden voor de BVO Sparta, ondanks het feit dat hij Feijenoord supporter is.
Het zal duidelijk zijn dat Michiel een berg van ervaring heeft opgedaan bij al zijn werkzaamheden in het verleden en hij is vanzelfsprekend ook in het bezit van een trainersdiploma (TC 3 jeugd).

Zijn persoonlijke conclusie na bijna een jaar als coördinator onderbouw bij sv H.M.S.H.:

Na bijna een jaar kan ik gematigd tevreden terug kijken en ben blij dat ik nog kan werken met een groep zeer diverse jeugdtrainers. Ik weet dat sommige zaken nog kunnen verbeteren, maar ook dat we het seizoen positief gaan afsluiten. Veel trainers van de onderbouw hebben hun niveau verhoogd, wat betekent dat het niveau van de training weer een stap omhoog gaat. Nu moeten wij als club nog meer investeren in de jeugd en spelers langer binden aan de club. Ook zullen wij nog gerichter activiteiten naast het voetbal moeten aanbieden aan onze onderbouw jeugd.
Concreet moet sv H.M.S.H. zich op veel gebieden doorontwikkelen en als ik daar een bijdrage aan kan leveren dan ben ik tevreden en als we dat samen met elkaar kunnen bereiken kan sv H.M.S.H. een mooie plek zijn om kinderen plezier, veiligheid en goede trainingen aan te bieden. Kortom er liggen nog een aantal mooie uitdagingen.

Nieuws van onze Onder 23

Afgelopen zondag (14 mei) hebben een drietal spelers van de Onder 23 een oefenwedstrijd gespeeld bij Patro Eisden in België. Nadat al eerder spelers waren getest, met wisselend succes, waren nu Salah Salaheldin, Samuel Aloga en Henok Rezene aan de beurt. Van links naar rechts op bijgaande foto's.

Bij een eerdere stage bij Patro Eisden is Omar Abdullahi helaas afgewezen. Daarentegen zal Jamal van Helvoirt komend seizoen de kleuren van Patro Eisden in hun Onder 21 elftal verdedigen. Jamal heeft bij sv H.M.S.H. de afgelopen periode regelmatig in ons eerste team meegedaan en heeft laten zien dat hij kwaliteit heeft.

>op de lat
dinsdag 25 april 2023

HMSH 1 gaat één helft mee

Zoals de laatste tijd wel vaker het geval is heeft ons team één helft zeer goed meegedaan in de wedstrijd, maar ging het in de tweede helemaal mis. H.M.S.H. 1 kwam in de eerste helft zelfs op voorsprong (doelpunt Josué Pululu-Bolombi). Vlak voor rust kreeg SVC'08 na een ongelukkige verdedigende actie echter een strafschop die werd verzilverd. Een aantal omzettingen bij SVC'08 leverde voor de bezoekers na de rust al snel resultaat op. H.M.S.H. kwam er niet meer aan te pas en werd uiteindelijk op een grote nederlaag getrakteerd (1 - 6).

Het is weer heel jammer dat een goede eerste helft geen vervolg gegeven kon worden. Met nog slechts vier wedstrijden te gaan is de situatie zeer penibel, mede omdat met name Wilhelmus de laatste weken veel punten scoort. Het is daarom zeer wel mogelijk dat niet alleen H.M.S.H. maar ook Full Speed en Concordia een stapje terug moeten doen naar de derde klasse. Er is nog veel mogelijk, maar voor ons team lijkt het inmiddels een onmogelijke opgave zich te reddden.

>op de lat
donderdag 20 april 2023

Talentendagen op 29 april en 6 mei

Op zaterdagen 29 april en 6 mei worden er talentendagen georganiseerd op ons complex.

Geïnteresseerde spelers kunnen zich aanmelden via de links onder de figuur of het e-mailadres van onze jeugdafdeling ().

Onderbouw (O8 t/m O12):
Aanmelding onderbouw

Bovenbouw (O13 t/m O17):
Aanmelding bovenbouw

>op de lat
dinsdag 18 april 2023

Reüniemiddag op 16 april weer zeer geslaagd

Ook de 2e Reüniemiddag was druk bezocht en geeft ons het gevoel dat er behoefte aan bestaat, waardoor wij denken hiermee op de goede weg te zijn en ermee door te gaan.

Er zijn dus weer heel veel oude koeien uit de sloot gehaald, mooi gemaakte goals, werden nog mooier voorgesteld en sterke verhalen, zijn nu rijp voor verfilming.
Het deed ons wederom een genoegen om ook onze alleroudste leden, mevrouw en de heer Pater en mevrouw Van Kampen te kunnen begroeten.
Gelukkig ook veel nieuwe (oude) gezichten gezien, dat juichen we ten zeerste toe.
Ook helaas (oud) leden, die hadden aangegeven dat ze er jammer genoeg niet bij konden zijn. Maar die zien we de volgende keer dan wel weer.

De vele positieve woorden van iedereen bij het afscheid, is ons een steun in de rug.

Natuurlijk zou de dag niet compleet geweest zijn zonder de steun van Deb Boudestein en haar barploeg, Deb bedankt! En natuurlijk ook het Bestuur bedankt voor de 2 gratis consumpties en het verzorgen van een hapje tussendoor.

Al met al dus weer een geslaagde Reüniemiddag en we zien elkaar hopelijk weer eind september!
We zien er naar uit dat iedereen dan van de partij kan zijn.
En als jullie dit doorgeven aan oude bekenden van jullie tijd bij H.M.S.H., hopelijk met nog veel meer. Heb je een emailadres van iemand, dan kan dit worden doorgegeven aan het speciale reünie e-mailadres dat met deze link te openen is.
Men ontvangt dan automatisch de Reünie Nieuwsbrief voor de volgende Reüniemiddag.
Krijg je nog geen Nieuwsbrief, geef dan je emailadres door met bovenvermelde link.

Bedankt iedereen, we gaan elkaar weer zien!

Jur Hildebrand
Ton van Krevelen
Peter Pfaff
Herman Thomassen
Jaap den Tuinder

HMSH 1 leidt uitermate ongelukkige nederlaag bij Vitesse Delft

Na een uitstekende 1e helft waarin ons team zeker niet de mindere was van Vitesse Delft en ook de beste kansen creëerde, stonden onze jongens helaas met 1 - 0 achter. Een wegens buitenspel afgekeurde goal van H.M.S.H. telde niet ondanks het feit dat echt geen buitenspel leek te zijn. In de 2e helft bleek dat de 1e te veel kracht had gekost en dat het steeds lastiger werd om een goed resultaat te behalen. Een tweede doelpunt van Vitesse Delft was dan ook de nekslag.

Ondanks deze nederlaag was er wel degelijk veel goeds te zien en hopelijk kan dit in de komende wedstrijden eindelijk weer eens succes opleveren.

>op de lat
zondag 16 april 2023

Jamal van Helvoirt op stage bij Patro Eisden

Gebruikmakend van de korte onderbreking van de competitie heeft Jamal van Helvoirt een korte stage gelopen bij Patro Eisden (Maasmechelen, België). Nadat enige tijd geleden ook Omar Abdullahi op stage bij die club is geweest, helaas niet met een vervolg, blijft er dus toch belangstelling voor onze jeugdige senioren.


Jamal van Helvoirt in actie op zijn stage bij Patro Eisden.

>op de lat
donderdag 6 april 2023

H.M.S.H. 1 verliest ook van Westlandia 1

Over het resultaat van de wedstrijd tegen Westlandia kunnen we kort zijn. Het werd een 2 - 4 nederlaag. Het wedstrijdbeeld en wedstrijd­verloop waren echter niet slecht. Westlandia oogde weliswaar sterker en iets beter georganiseerd maar wist lange tijd niet gevaarlijk te worden. Rond het half uur was er een dood spelmoment voor nodig om te scoren (vrije trap). Hierna bleek het weer eens niet mee te zitten met een bal op de lat van ons in blessuretijd. Toch kwam het team terug en nadat Westlandia opnieuw de leiding had genomen kwam H.M.S.H. 1 weer op gelijke hoogte. Helaas bleek een derde voorsprong van de tegenstander eentje te veel. De tegendoelpunten waren merendeels te voorkomen geweest omdat ze door individuële fouten van onze spelers tot stand zijn gekomen. Onze beide doelpunten werden gemaakt door Rida Aarab.

Tjeerd van Belen aangekomen in Ytterhogdal

Na de eerdere aankomst van Fatih Karaarslan in Zweden is nu ook Tjeerd van Belen opgenomen in het stadje. Afgelopen weekend speelde het team de eerste competitiewedstrijd zonder succes want het werd een 1 - 3 nederlaag.


Ook Tjeerd inmiddels opgenomen in Ytterhogdal

Natuurlijk hopen zijn voormalige trainers Thanasi Ntinoudis en Charlie Mena (O23-1) dat het team van Fatih en Tjeerd binnenkort wel goede resultaten gaat behalen.

 
>op de lat
maandag 27 maart 2023

Reüniemiddag op 16 april

Op zondag 16 april a.s. zijn alle leden en oudleden van de sv H.M.S.H. vanaf 12 uur weer van harte welkom op de 2e reüniemiddag. We hopen dat het net zo’n succes zal worden als de 1e reüniemiddag afgelopen september.


Beeld van de gezellige middag in september

Heeft u nog contact met vrienden of kennissen uit uw H.M.S.H.-tijd, zegt het voort. Hoe leuk om elkaar weer eens te spreken op een zondagmiddag tijdens een Haagse derby H.M.S.H. 35+2 tegen Quick 35+1.
In het team van H.M.S.H. spelen o.a. nog oude getrouwen mee als Ron Verhulst, Johan Teeuwisse, Ton Emmerik, de gebroeders Thomassen, Jordan Schoemaker en Maurice Hees. Met Bob Geijsen als begeleider van het team is een goede sfeer gegarandeerd.

Natuurlijk kan er een drankje en hapje genuttigd worden.

Zet het alvast in je agenda, we zien je graag op zondag 16 april a.s.

We, zijn:

Jurjen Hildebrand
Ton van Krevelen
Peter Pfaff
Herman Thomassen
Jaap den Tuinder

H.M.S.H. 1 verliest van Wilhelmus 1

Na de winst vorige week tegen Concordia is ons team er helaas niet ingeslaagd om tegen de grootste concurrent Wilhelmus weer punten te pakken.

De beginfase kenmerkte zich door veel balverlies aan onze kant. Wilhelmus profiteerde daar uiteindelijk van in de 32ste minuut. Dit leverde gelijk de 1 - 0 ruststand op. Direct na de pauze ging het helemaal mis vanwege een rode kaart voor ons team. Met 10 man lukte het niet echt meer om iets aan de stand te doen. Weliswaar wist Ufuk Bayraktar na de tweede treffer van Wilhelmus een doelpunt te maken, het was slechts uitstel van executie. Wilhelmus scoorde nog drie maal voordat Rida Aarab de stand een iets dragelijker beeld gaf. Al met al dus een terechte nederlaag die maar snel vergeten moet worden en de blik moet maar snel op de volgende wedstrijd gericht worden. Door de nederlaag is H.M.S.H. 1 weer afgezakt naar de laatste plek op de ranglijst. Er zullen punten gepakt moeten worden tegen de ploegen die hoog op de ranglijst staan.


Najeb Bayazed in actie tegen Wilhelmus
Foto: Frank van der Leer (Sportsnap.nl)

>op de lat
maandag 20 maart 2023

HMSH 1 wint eindelijk weer eens met een beetje geluk

Nadat de vorige week tegen Berkel heel behoorlijk gespeeld werd en een 1 - 0 voorsprong uit handen gegeven werd, wist ons standaard team dit keer de zaak om te draaien en na een achterstand de volle winst te pakken.

In de openingsfase van de wedstrijd tegen Concordia waren er een paar kleine kansjes maar werd er niet gescoord. H.M.S.H. 1 kwam later in de eerste helft één keer goed weg bij een afgekeurde goal van Concordia, maar het spel gaf een redelijk gelijkopgaand beeld te zien. In de tweede helft wilde Concordia meer en kwam het op voorsprong via een vrije trap. Ons team ging niet bij de pakken neer zitten en kwam halverwege de tweede helft door een strafschop van Rida Aarab op gelijke hoogte. Concordia wilde hierna opnieuw de tegenstander vastzetten en met meer druk een beslissing forceren. Het kreeg echter de deksel op de neus door een beetje gelukkig afgeweken afstandsschot van Ufuk Bayraktar. Met de winst is ons team weer van de laatste plaats af, maar het zal nog steeds een zeer lastige opgave worden de nacompetitie voor behoud te bereiken. Concordia is door deze nederlaag zelf weer in de problemen geraakt en is voor de onderste drie ploegen het eerste doelwit om in te halen. Aangezien Full Speed en Wilhelmus dit weekend verloren is H.M.S.H. het enige team onderin de ranglijst dat punten pakte. Net boven de streep heeft CWO zich losgemaakt van Concordia en lijkt zich wel in relatieve veiligheid te spelen (nacompetitie). Komend weekend de degradatiekraker Wilhelmus - H.M.S.H.. Wilhelmus heeft, na een slecht begin van de competitie, de laatste weken de nodige punten gehaald en zal ongetwijfeld tot het uiterste gaan om deze wedstrijd te winnen. Beide teams hebben een overwinning nodig. Een eventuële winnaar kan hopen op meer ondanks de aanzienlijke achterstand die er nog steeds is op een "reddende" plek.

>op de lat
dinsdag 14 maart 2023

Weer speler O23-1 naar Zweden en andere spelers op stageZojuist is bekend geworden dat ook Tjeerd van Belen onze club verlaat en in Zweden aan de slag gaat bij Ytterhogdals IK. Volgende week vertrekt hij naar Ytterhogdal en zal daar ongetwijfeld welkom geheten worden door Fatih Karaarslan. Op de foto is Tjeerd nog te zien als speler van RCH uit Heemstede.


Van ons O23-1 team zijn de afgelopen tijd ook weer een paar spelers op stage geweest bij andere verenigingen. Zo is Omar Abdullahi voor een oefenwedstrijd bij Patro Eisden (Maasmechelen, België) uitgenodigd om te zien of hij in aanmerking komt voor een "Jong Patro Eisden" team (U21) van volgend seizoen.

Jeremy Gieskes (op de foto actief bij een proeftraining, links voorgrond) was naar Tiel afgereisd voor een training bij 2e divisie club TEC. Hij gaat ook in april meetrainen met de selectie en zal wellicht tijdens de zomerstop de overstap naar TEC maken.

>op de lat
vrijdag 3 maart 2023

Groeten uit Ytterhogdal (Zweden)

Het mag bekend worden verondersteld dat Fatih Karaarslan naar Zweden is vertrokken om te gaan spelen bij Ytterhogdals IK in de gelijknamige plaats in het midden van het land.

Zoals blijkt op de foto is Fatih inmiddels een beetje ingeburgerd. Voorlopig staan er een paar oefenwedstrijden op het programma voor het team. De competitie in "Divisie 2, Norrland" begint op 2 april. Eerst moet er waarschijnlijk nog wat sneeuw geruimd worden.

>op de lat
Contact
clubhuis & sportvelden
Vrederustlaan 117
2543 SL  's-Gravenhage
+31(0)70 367 52 70

veld 1: Kunstgras & kunstlicht
veld 2: Gras & kunstlicht
postadres
Vrederustlaan 117
2543 SL  's-Gravenhage
e-mailadressen

Voor zaken met betrekking op:
facturatie (in- en verkoop)
leden­administratie
KNVB
ln.hsmh@siraterces


website
website beheerder


overige zaken
ln.hsmh@subtsop

Agenda

2022

UEFA Nations League

14 juni 2023
Nederland - Kroatië

18 juni 2023
Nederland - n.n.b.

Oefenwedstrijd (V)

2 juli 2023
Nederland - België

WK Eindronde (V)

23 juli 2023
Nederland - Portugal

27 juli 2023
Verenigde Staten - Nederland

1 augustus 2023
Nederland - Vietnam

Hoofdsponsor
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
tel:+31 (0)174 246 782
mob:+31 (0)6 1941 8327
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: https://www.yilmazradijs.nl
Klik op het logo van
"yilmaz radijs"
voor meer informatie.

Uiteraard is yilmaz radijs ook shirtsponsor van H.M.S.H. 1.

Shirtsponsoren
H.M.S.H. 1:
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
tel:+31 (0)174 246 782
mob:+31 (0)6 1941 8327
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: https://www.yilmazradijs.nl
adres:Rooseveltstraat 39
2321 BL  Leiden
tel:(071) 589 09 99
e-mail:moc.renezo@ofni
website: https://ozener.com/nl/startpagina

H.M.S.H. 2:
mob:06 - 48 38 57 60
e-mail:ln.32ymedaca@ofni
website: https://academy23.nl

Academy 23 geeft een korting van 15% aan leden van sv H.M.S.H.

Hoofdsponsor
Yilmaz radijs
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
tel:+31 (0)174 246 782
mob:+31 (0)6 1941 8327
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: https://www.yilmazradijs.nl
Shirtsponsoren
Yilmaz radijs
adres:ABC Westland 417
2685 DE  Poeldijk
tel:+31 (0)174 246 782
mob:+31 (0)6 1941 8327
e-mail:ln.sjidarzamliy@ofni
website: https://www.yilmazradijs.nl
Silifke (OZ&ER food)
adres:Rooseveltstraat 39
2321 BL  Leiden
tel:(071) 589 09 99
e-mail:moc.renezo@ofni
website: https://ozener.com/nl/startpagina
Academy 23
mob:06 - 48 38 57 60
e-mail:ln.32ymedaca@ofni
website: https://academy23.nl

Academy 23 geeft een korting van 15% aan leden van sv H.M.S.H.

Overige sponsoren
Kompas administratie
adres:Fruitweg 25
2525 KG  Den Haag
tel:(070) 388 52 63
e-mail:ln.nimdasapmok@ofni
website: https://kompasadmin.nl
Reedijk accountant en adviseur
adres:Doctor Lelykade 367
2583 JZ  Den Haag
tel:+31 (0)70 354 60 03
e-mail:ln.srentrapnekjideer@ofni
website: https://reedijkenpartners.nl
Free Kick sport
adres:De Savornin Lohmanplein 45a
2566 AE  Den Haag
tel:(070) 363 63 23
e-mail:ln.kcik-eerf@trops
website: http://www.free-kick.nl
Boğaziçi
adres:Van der Vennestraat 137
2525 CD  Den Haag
tel:(070) 380 39 74
e-mail:ln.icizagob@ofni
website: https://bogazici.nl
Detaconcept uitzendgroep
adres:'s-Gravenzandseweg 6
2291 PE  Wateringen
tel:(0174) 237 995
e-mail:ln.tpecnocated@ofni
website: https://www.detaconcept.nl
M&R supermarkt
adres:Bouwlustlaan 99-105
2544 JP  Den Haag
mob:06 - 24 10 84 26
website: Facebook pagina
Mia
adres:J.C. van Markenlaan 3 – 11e etage
2285 VL  Rijswijk
mob:+31 (0)6 11 858 573
e-mail:ln.seivdanisretsam@ofni
website: https://mastersinadvies.nl
MDF Infra
adres:ABC Westland 241
2685 DC  Poeldijk
tel:+31 (0) 85 800 00 68
e-mail:moc.arfnifdm@ofni
website: https://mdfinfra.com
NIKKI
adres:Erasmusweg 4
4104 AK  Culemborg
e-mail:ln.ikkin@tcatnoc
website: https://www.nikki.nl
Bruinhof
adres:De Stede 17
2543 BG  Den Haag
tel:(070) 329 39 77
Eetcafé Taxim
adres:Hoefkade 977
2525 HG  Den Haag
mob:06 - 41 88 78 73
Çiçekler Telecommunicatie
adres:Dierenselaan 62 & 72
2573 KK  Den Haag
tel:(070) 205 00 70
e-mail:ln.moceletkecic@ofni
website: https://www.cicektelecom.nl
Yakamoz kapsalon
adres:Betje Wolffstraat 251
2533 HM  Den Haag
mob:06 - 43 17 02 13
website: Facebook pagina
Pizza Pizza
adres:Erasmusweg 2
2532 CP  Den Haag
tel:(070) 393 87 58
website: http://www.pizza-pizza.nl

Bestellingen zijn ook mogelijk via "https://www.thuisbezorgd.nl/pizza-pizza-den-haag"

Excellent academy
adres:Televisiestraat 288
2525 LV  Den Haag
tel:(070) 204 20 22
e-mail:ln.ymedacatnellecxe@tcatnoc
website: https://excellentacademy.nl
Almir bouw
adres:Wachtumstraat 8
2545 WL  Den Haag
mob:06 - 51 95 62 76
e-mail:ln.wuobrimla@ofni
website: https://almirbouw.nl
Deniz drukkerij
adres:Graafstroomstraat 6
3044 AR  Rotterdam
tel:(010) 485 84 88
e-mail:ln.zinedjirekkurd@ofni
website: https://drukkerijdeniz.nl
DAK
adres:Noordwal 10
2513 EA  Den Haag
tel:(088) 750 91 00
e-mail:ln.artnecrednikkad@ofni
website: https://www.dakkindercentra.nl
Dadas bouw en detachering
adres:Chicagostraat 16
2548 JH  Den Haag
mob:06 - 40 88 16 32
Yilmaz thuiszorg
adres:Jan Luykenlaan 70
2533 JS  Den Haag
tel:(070) 750 56 90
mob:06 - 34 08 56 94
e-mail:moc.kooltuo@grozzamliy
Loyaal uitzendbureau
mob:+31 (0)6 - 48 39 03 41
e-mail:moc.uaerubdneztiulaayol@ofni
website: https://www.loyaaluitzendbureau.com
Atlas Thuiszorg
adres:Hoofdkantoor
Zinkwerf 12 C
2544 EE  Den Haag
Vestiging
Schalk Burgerstraat 250
2572 TE  Den Haag
tel:(070) 783 23 23
mob:06 - 43 88 80 53
e-mail:ln.grozsiuhtsalta@ofni
website: https://atlasthuiszorg.nl
Istanbul Gold B.V.
adres:De Heemstraat 164A
2525 EN  Den Haag
mob:06 - 33 23 33 83
Multi Car Center
adres:Smaragdlaan 6
2132 VX  Hoofddorp
tel:085 - 060 70 68
e-mail:ln.retnecracitlum@ofni
website: https://www.multicarcenter.nl
Natex Bouwgroothandel
adres:Marktweg 203
2525 JG  Den Haag
tel:(070) 406 11 06
e-mail:ln.xetan@ofni
website: https://www.natex.nl
kijk62
adres:Zinkwerf 17
2544 EC  Den Haag
e-mail:ln.26kjik@ofni
website: https://kijk62.nl
Smikkelexpress BV
adres:Loosduinseweg 495 H/G
2571 AG  Den Haag
tel:(070) 362 59 87
e-mail:ln.sserpxelekkims@ofni
website: https://www.smikkelexpress.eu
Maxxy
adres:Maaslandseweg 5
2291 PH  Wateringen
e-mail:ln.yxxam@ofni
website: http://maxxy.nl
Intrixo
adres:Oud Camp 8
3155 DL  Maasland
tel:(0174) 294 500
website: https://intrixo.nl
Miran Gold
adres:Brandtstraat 2
2572 CE  Den Haag
tel:(070) 217 66 77
website: http://www.mirangold.nl
Simit Sarayı Vijverzicht
adres:Vijverzicht 101
2543 AV  Den Haag
tel:088 - 400 49 99
website: https://simitsarayivijverzicht.nl
De Lotto