Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

augustus

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand augustus in 2024 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2024.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


maandag 5 augustus 2024

Oefenwedstrijden H.M.S.H. 1

Voorlopig zijn er komende weken twee oefenwedstrijden gepland, namelijk tegen ONA en LYRA op respectievelijk 10 en 24 augustus. Deze beide wedstrijden worden bij de tegenstander gespeeld. Details zijn te vinden in het wedstrijdprogramma van de zaterdag senioren.

>op de lat
vrijdag 2 augustus 2024

Het nieuwe seizoen is begonnen

Gisteren is de selectie met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen begonnen. De eerste training, onder leiding van Frans Kos, stond op het programma. Natuurlijk is in deze vakantietijd nog niet iedereen aanwezig maar de start is er. Het bekerprogramma start 31 augustus met de thuiswedstrijd tegen SEP 1. Geplande oefenwedstrijden worden in het wedstrijdprogramma opgenomen.



Eerste training op 1 augustus

De KNVB heeft eergisteren bekend gemaakt dat in het komende seizoen alleen de aanvoerders van de teams in gesprek mogen met de scheidsrechter. Dit geldt in principe voor alle competities. Enige uitzondering op deze regel is het geval waarin een keeper aanvoerder is. Deze moet een plaatsvervanger aanwijzen die mag optreden in een situatie waarin de keeper te ver weg staat van de scheidsrechter.

>op de lat

overige jaargangen