Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

januari

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand januari in 2022 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2022.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


dinsdag 18 januari 2022

Trainer Winston Faerber blijft ook komend jaar trainer

Gezien de huidige situatie lijkt het nogal vroeg om al bezig te zijn met het komende seizoen, maar vanwege de overgang van het zondag standaard team naar de zaterdag vonden wij het verstandig om nu al knopen door te hakken en de organisatie rond te maken om duidelijkheid te scheppen. Wij zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat Winston Faerber het team zal blijven trainen. Ook is er een overeenkomst bereikt met Gökhan Sensoy over de training en begeleiding van het tweede elftal. Gökhan had het team al op interim basis overgenomen en zijn verlengde aanwezigheid zal hopelijk de nodige stabiliteit brengen.

Het bestuur

>op de lat
zaterdag 15 januari 2022

Versoepelingen voor sportbeoefening volwassenen

Met ingang van 15 januari 2022 zijn de regels voor sportbeoefening door volwassenen versoepeld. De mogelijkheid om binnen de eigen vereniging te trainen en oefenwedstrijden te spelen geldt nu ook voor volwassenen. Zoals al eerder voor de jeugd gold, houden deze versoepelingen nog niet in dat de KNVB competitie hervat kan worden. Het vervolg van de competities blijft dus onduidelijk en de grote vraag is wanneer er nieuwe versoepelingen komen om dit vervolg wel mogelijk te maken.

>op de lat
dinsdag 11 januari 2022

Versoepelingen niet genoeg

Vanaf 11 januari 2022 worden de regels voor sportbeoefening door personen onder de 18 jaar versoepeld. Helaas houdt deze versoepeling nog niet in dat de KNVB competitie van start kan gaan. Het programma voor 15 en 16 januari is daarom vervallen.

Onze jeugd mag vanaf 11 januari weer samen sporten tot 20:00 uur. Ook mogen er wedstrijden gespeeld worden tussen teams van de eigen club. Dit houdt automatisch in dat er niet tegen andere verenigingen gespeeld mag worden en dat de officiële competitie uitgesloten is.

Een eventuële hervatting van de competities is op dit moment onduidelijk en zeer onzeker. Het is de verwachting dat dit in aangepaste vorm zal gebeuren.

>op de lat