Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

augustus

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand augustus in 2022 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2022.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


maandag 29 augustus 2022

Oefencampagne afgesloten

Na een aantal trainingen hadden we op 6 augustus eindelijk de 1e oefenwedstrijd. De wedstrijd tegen 1e klasser Olympia werd in Gouda afgewerkt. Ondanks het feit dat het voor beide ploegen de 1e wedstrijd was na de zomerstop, werd er prima gevoetbald en werd in de slotminuten een 1-2 voorsprong verspeeld en werd er met 3-2 verloren.

Zaterdag 13 augustus was de 3e klasser Madestein te gast. Er werd wederom goed gespeeld, alleen jammer dat de 4-1 voorsprong bijna verspeeld werd. De uiteindelijke einduitslag 4-3 gaf toch een positief resultaat.

Zaterdag 20 augustus werd er gespeeld in Delft tegen 3e klasser DHL. Hier troffen we een paar spelers die vorig jaar nog voor sv H.M.S.H. actief waren. De eerste helft werd er prima gespeeld, maar de tweede helft was beduidend minder en verspeelden we de 0-1 en lieten we de overwinning aan de tegenstander, wat een 2-1 nederlaag betekende.

Dinsdagavond 23 augustus werd er bij 1e klasser DSO met 4-0 verloren.

Zaterdag 28 augustus was de laatste oefenwedstrijd, thuis tegen Strijen dat ook uitkomt in de 2e klasse. Na een goede wedstrijd stond er 2-2 op het scorebord.

Een wat wisselende oefencampagne, maar de laatste wedstrijd liet het spel zien dat we hopelijk in de beker en competitie terug gaan zien. Dan gaan we zeker verder komen dan de afgelopen seizoenen.

Op naar a.s. zaterdag waar in de beker 1e klasser TAC'90 de opponent is.

George van Herwaarden

>op de lat
vrijdag 19 augustus 2022

Programma's voor senioren bekend gemaakt / programma aanpassingen

De nummering en de programma's van de reguliere competitie van de senioren zijn vandaag bekend gemaakt. In de B categorie is nog niet het volledige programma gepland: slechts de eerste vier competitierondes. De reserve 2e klassen zijn opgedeeld in een najaars- en een voorjaarsreeks. De competitie van H.M.S.H. 2 zondag (reserve 1e klasse), is vanwege het tekort aan teams, veranderd in een dubbele competitie.

De programma's bij de senioren, zowel beker als competitie, en het programma van de jeugd zullen de komende weken ongetwijfeld nog aangepast worden. De eerste wijzigingen zijn inmiddels bekend en in de programma's verwerkt. Zo is nu al duidelijk dat H.M.S.H. 6 nog slechts 2 bekerwedstrijden heeft. Komend weekend of in de dagen hierna wordt het schema van onze thuiswedstrijden bekeken en aangepast.

>op de lat
vrijdag 12 augustus 2022

Samenwerking met NIKKI voor contributie inning voortgezet

Het bestuur heeft ook voor komend seizoen de samenwerking met NIKKI voortgezet en zal NIKKI net als de afgelopen seizoenen weer verantwoordelijk zijn voor het innen van de contributie voor onze club. NIKKI zal binnenkort beginnen met het uitsturen van e-mails en de inning opstarten.

Nieuwsbrief NIKKI over contributie seizoen '22-'23

De belangrijkste informatie over de gang van zaken bij de contributie inning is te lezen in de nieuwe nieuwsbrief van NIKKI voor het seizoen '22/'23. Het bestuur raadt alle betalende leden aan deze nieuwsbrief goed te lezen. De contributie­bedragen zijn te vinden op de website bij "Aanmelden". Het betalen van de contributie ligt volledig in handen van NIKKI. Het is niet mogelijk via de club (bestuur) deze contributie af te dragen.

Het bestuur

Nieuwe indelingen voor jeugd en overige senioren bekend gemaakt

In de loop van de dag zullen de indelingen van de jeugd (1e fase en najaarsreeksen) en die van de overige senioren op de website bijgewerkt worden. De nummering van deze indelingen is nog niet bekend. Voor de jeugd en bekercompetities zullen die morgen verschijnen. De nummering van de reguliere competitie en de wedstrijdprogramma's komen (uiterlijk) volgende week.

>op de lat