Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

december

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand december in 2022 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2022.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


zaterdag 24 december 2022

Indelingen en programma's vroegtijdig bekend

Vandaag zijn alle indelingen voor de volgende fasen van de diverse categoriën bekend gemaakt. Voor de jongste jeugd (Onder 7 t/m Onder 12) staat er al een programma gepland op 14 januari 2023. De oudere jeugd (Onder 13 t/m Onder 16) begint pas op 28 januari.

Voor de senioren is het een bonte verzameling begindata. De nieuwe competitie voor H.M.S.H. O23-1 begint op 14 januari, terwijl H.M.S.H. 2 (za) pas een week later start (21 januari). Bij de zondagteams beginnen de nieuwe competities van het 3e en 4e op 22 januari. In de tweede speelronde op 29 januari staat de kraker H.M.S.H. 3 - H.M.S.H. 4 al op het programma. De veteranen beginnen pas in februari (35+1 op 12 februari en 35+2 op 5 februari). Voor de competities die het hele seizoen bestrijken waren er al eerder wedstrijden gepland (zaterdag 1, zondag 2 en zondag 6).

De nieuwe programma's voor de eerste twee weekenden zijn inmiddels op de website gepubliceerd.

>op de lat
donderdag 22 december 2022

Josué Pululu-Bolombi (O23-1) heeft testdag gehad bij Willem II

Op dinsdag 21 december is Josué op bezoek geweest bij Willem II voor een testdag.

Binnen een week komt er bericht of er een vervolgtraject gestart zal worden.>op de lat
zondag 18 december 2022

Winterstop

Deze week is het begin van de winterstop. Op een enkele wedstrijd na is het programma van de KNVB voor dit kalenderjaar afgelopen. Voor onze eigen teams zijn er dit jaar geen wedstrijden meer.

Voor ons standaardteam stond afgelopen zaterdag nog het restant van de wedstrijd tegen SSA FC Skillz Wateringse Veld op het programma. Ondanks dat het team met slechts 10 man verder moest en er nog meer dan een kwartier te spelen was met de 1 - 1 tussenstand, wisten de boys deze stand op het bord te houden en het punt uit de brand te slepen.

Fatih Karaarslan (O23-1) heeft pre contract in Zweden

Deze week is bekend geworden dat Fatih Karaarslan een pre contract heeft gekregen bij de Zweedse 4e divisie club Ytterhogsdals IK. Deze club is gevestigd in het gelijknamige plaatsje Ytterhogdal in het midden van Zweden.


Fatih Karaarslan met onze voorzitter Bülent Yüngül

Uiteraard hoopt het bestuur dat het pre contract zal worden omgezet in een echt contract en wenst hem uiteraard succes bij zijn nieuwe club.

JO13-1 wint oefenwedstrijd tegen Sparta AV JO13

In de 1e helft was H.M.S.H. even zoekende maar pakte de draad redelijk op. De jongens waren ook zenuwachtig. Over en weer werden er kansen gecreëerd. Wij gingen rusten met een brilstand. Begin 2e helft, met kleine aanpassingen en wisselingen, sloeg H.M.S.H. direct toe door invaller Ardil (0 - 1). Vervolgens kwamen ook de 0 - 2 (Ardil) en 0 - 3 (Riduan) snel op het scorebord. Sparta AV maakte hierna nog 1 - 3 maar daarna werd H.M.S.H. weer wakker en maakte in de laatste 10 minuten nog de 1 - 4 en de 1 - 5. Beide goals kwamen op naam van Riduan waardoor hij hiermee zijn hattrick had voltooid. Het waren stuk voor stuk mooie uitgespeelde doelpunten.


De teams na de wedstrijd op de foto

Nieuwe indelingen en programma's

De KNVB zal komende tijd de resultaten van alle najaars en 2e fase competities analyseren en daar de nieuwe indelingen op baseren. Voor de jeugd is de planning dat de indelingen en programma's op 11 en 12 januari 2023 bekend gemaakt zullen worden. Een nieuw JO12 team (JO12-2) is voor de nieuwe (3e) fase ingeschreven. Voor de seniorenteams zullen de nieuwe indelingen waarschijnlijk iets later bekend worden gemaakt.

Voor de jongste jeugd (O7 t/m O12) begint de nieuwe fase op 21 januari 2023 met in totaal 7 speelrondes. Hierna volgt voor hen nog een 4e fase. Voor O13 t/m O16 begint de laatste fase, waarin 11 wedstrijden gepland zijn, op 4 februari en eindigt de competitie op 20 mei.

>op de lat
zondag 11 december 2022

Jenairo Plein (O23-1) gaat trainingsstage volgen op Cyprus

In de week van 18 tot en met 25 december 2022 gaat onze O23-1 speler Jenairo Plein op trainingsstage bij het Cypriotische Chalkanoras Idaliou. Deze club speelt momenteel op het derde professionele niveau op Cyprus. Vorig seizoen speelde het nog in de tweede divisie.


Jenairo Plein met onze voorzitter Bülent Yüngül

Uiteraard wenst het bestuur hem succes op deze stage en hoopt dat het een heel leerzame ervaring voor hem zal zijn.

>op de lat
donderdag 8 december 2022

CWO 1 - H.M.S.H. 1 vervroegd!

De competitiewedstrijd van H.M.S.H. 1 komende zaterdag uit bij CWO is een half uur vervroegd naar 14:00 uur in verband met de WK kwartfinale Marokko - Portugal.

sc Feyenoord JO13-2 - H.M.S.H. JO13-1 (oefenwedstrijd)

Op woensdag 7 december speelde JO13-1 een oefenwedstrijd tegen Feyenoord JO13-2. Ondanks het onaangename weer was het een leuke wedstrijd met een grotendeels gelijk opgaand spelbeeld.


De teams zijn klaar voor de wedstrijd

Na een 0 - 0 ruststand werd er in de tweede helft wel gescoord wat een 2 - 1 einduitslag opleverde. Voor een uitgebreider verslag met extra foto's en een filmpje van het doelpunt van Arda Özdemir, zie de verslagenpagina van JO13-1.

Op 17 december speelt JO13-1 om 10:30 uur een oefenwedstrijd tegen een team van Sparta op Nieuw Terbregge.

>op de lat
vrijdag 2 december 2022

H.M.S.H. O23-1 - Sparta O18 (oefenwedstrijd)

Dinsdagavond 29 november speelde ons Onder 23 team tegen een Sparta O18 team.

In een aantrekkelijke wedstrijd die bij de rust nog de stand 1 - 2 kende, bleek de kwaliteit van de BVO uit de scherpte waarmee ze de fouten in onze achterhoede wisten af te straffen. In tegenstelling hiermee, wisten onze eigen spelers hun kansen helaas niet te benutten waardoor de eindstand uiteindelijk 1 - 7 werd.

Al met al een heel leuke ervaring en vooral ook heel leerzaam voor ons team.

>op de lat