Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

juni

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand juni in 2023 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2023.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


donderdag 29 juni 2023

Seizoensovergang

Inmiddels is het seizoen '22/'23 afgesloten en is ook de overschrij­vings­periode voorbij. Er zijn zoals gebruikelijk de laatste jaren weer veel mutaties in het ledenbestand. Zeer binnenkort worden de teams voor komend seizoen gevuld en ingedeeld. Uiteraard volgen de indelingen en programma's zodra die bekend gemaakt worden. Het zal nog enige weken duren voordat dat het geval is.

Algemene Ledenvergadering

Er zal binnenkort ook een Algemene Ledenvergadering worden gehouden. De details hiervan zullen worden gepubliceerd zodra die bekend zijn.

Hoofd opleiding Melik Kara haalt KNVB diploma

Ons Hoofd opleiding Melik Kara heeft samen met een groep andere cursisten de cursus Hoofd Opleiding B met succes afgerond. Hierdoor kan onze jeugdafdeling nog weer beter functioneren en kunnen staf en spelers gebruik maken van deze nieuwe expertise.

sv H.M.S.H. zet zich weer in voor de gemeenschap

Zoals enige tijd geleden het geval was met de ondernomen hulpactie voor de slachtoffers van de aardbevingsramp in Turkije en Syrië waarbij onze club zich inzette voor onze gemeenschap, was het gisteren de beurt aan de moslimgemeenschap die ons terrein mocht gebruiken voor het gezamenlijk bidden en vieren van het offerfeest. Bezoekers kwamen ook uit andere steden.


test test


Jamal van Helvoirt overgegaan naar Patro Eisden

Jamal van Helvoirt zal komend seizoen de kleuren van Patro Eisden in hun Onder 21 elftal verdedigen. Jamal heeft bij sv H.M.S.H. het afgelopen seizoen regelmatig in ons eerste team meegedaan en heeft laten zien welke kwaliteiten hij heeft.


test test
>op de lat