Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

augustus

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand augustus in 2021 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2021.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


maandag 16 augustus 2021

Nieuwe jeugdvoorzitter

In het kader van de herstructurering van de jeugdafdeling wordt op dit moment gekeken naar de invulling van diverse taken binnen de afdeling en de organisatie. Tevens is bekend geworden dat Mehmet Emin Doğan onze jeugdvoorzitter zal worden. De huidige jeugdvoorzitter, Soufian Mahi, had al eerder aangegeven het stokje te willen overdragen en zijn opvolger is nu dus gevonden.

Het bestuur wil Soufian uiteraard hartelijk bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren. Hij is van het begin af aan betrokken geweest bij het opzetten van de nieuwe jeugdafdeling en de organisatie die daarbij hoort. Hij heeft duidelijk zijn steentje bijgedragen aan de ontwikke­lin­gen. De uitbreiding van de afdeling is daar het meest opvallende resultaat van.

Nu er steeds meer jeugdteams komen is het ook noodzakelijk meer tijd en energie in de begeleiding te steken. Vanwege zijn familie verplichtingen is Soufian daar helaas niet toe in staat en het bestuur hoopt vanzelfsprekend dat Emin daar wel de tijd voor heeft. Er is (altijd) veel te doen en te regelen. Op dit moment is het echter toch al zeer lastig om goed te kunnen functioneren gezien de onzekerheden in verband met de coronapandemie.

Het bestuur wenst Emin alvast veel succes bij het uitoefenen van zijn nieuwe functie. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat de jeugdafdeling ook zal worden uitgebreid met andere (administratieve) functionarissen waarmee de werkzaamheden gedeeld kunnen worden.

Het bestuur

>op de lat
zondag 15 augustus 2021

Beker- en competitieprogramma bekend

Zoals aangekondigd heeft de KNVB het wedstrijdprogramma van de beker (senioren) en van de competities (jeugd - 1e fase en najaar) gepubliceerd. Deze indelingen en het programma zijn grotendeels verwerkt en op de website gezet. De teampagina's van de jeugd zullen zeer binnenkort omgezet worden naar die voor het nieuwe seizoen.

Aanpassingen

Zoals altijd in het begin van het seizoen zullen er om verschil­lende redenen wijzigingen komen in het programma. Volg hierom de ontwik­kelingen op de voet. Met name bij de jeugdteams zal er het een en ander aangepast moeten worden. Niet alle informatie is al bijgewerkt maar wel de indelingen en de gegevens voor de KNVB widgets.

Coronaproblematiek

De regering heeft afgelopen vrijdag aangekondigd dat diverse maatregelen mogelijk kunnen vervallen per 21 september. Na de vloedgolf van besmettingen de afgelopen twee maanden is het inmiddels weer langzaam de goede kant op aan het gaan met het aantal besmettingen. Op dit moment is er geen reden om te twijfelen aan het doorgaan van de geplande wedstrijden, maar de situatie kan zeer snel omslaan in een negatieve spiraal. Het verdient dus aanbeveling om rekening te houden met de situatie waarin wij ons bevinden en voorzichtig te blijven.

>op de lat
zaterdag 7 augustus 2021

Programma

Hoewel het voor veel mensen nog vakantie is, beginnen we lang­zamer­hand toch weer aan voetbal te denken. Met ingang van deze week staan er weer (oefen)wedstrijden op het programma. Dit wordt vanzelf­sprekend gepubli­ceerd op de normale plaats op onze website. Deze wedstrijden zijn ook in de KNVB widget te vinden op de Aftrap.

Aanpassingen mogelijk

Zoals altijd in het begin van het seizoen zullen er om verschil­lende redenen wijzigingen komen in het programma. Volg hierom de ontwik­kelingen op de voet. Bij belangrijke wijzigingen zal dit gemeld worden op de Aftrap. Indien de wijzigingen niet urgent zijn, worden deze alleen in het programma bijgewerkt.

KNVB programma

De KNVB heeft al een gedeelte van het beker­programma bekend gemaakt. Ook een enkele wedstrijd in de (jeugd)competi­ties is reeds gepland. Het programma op de website wordt uiteraard regelmatig en bijtijds bijgewerkt. Voor deze categorie wedstrijden geldt dat zij ruim voor de geplande speel­datum in de KNVB widget zullen staan.

Het huidige programma op de website bevat alleen de oefen­wedstrijden en de beker­wedstrijden in de A categorie in de eerste speel­ronde. Op 13 en 14 augustus maakt de KNVB de indelingen en wedstrijden in de B categorie bekend. Het programma zal dan bijgewerkt worden. Als voor­proefje de tot nu toe geplande oefen­wedstrijden. Details kunnen in de KNVB widget en op de programma­pagina's gevonden worden.

datum tijd thuis uit
10 aug 20:00 HMSH 1 Quick Steps 1
17 aug 19:30 Westlandia 1 HMSH 1
17 aug 19:30 HMSH 2 Westlandia 2
22 aug 11:00 HMSH 2 ESTO 2
29 aug 14:00 ESTO 1 HMSH 1
>op de lat
donderdag 5 augustus 2021

Vrijwilligers gezocht!

Het spreekwoord "Veel handen maken licht werk" is natuurlijk ook van toepassing op onze eigen vereniging. Wij zijn (altijd) op zoek naar leden die zelf een bijdrage willen leveren als vrijwilliger.

Op dit moment hebben wij onder andere de behoefte aan:

1 persoon die verantwoordelijk is voor de kascommissie +
2 vrijwilligers ter ondersteuning

1 persoon die verantwoordelijk is voor de kantinecommissie +
2 vrijwilligers ter ondersteuning

1 persoon die verantwoordelijk is voor de onderhoudscommissie +
2 vrijwilligers ter ondersteuning

1 persoon die verantwoordelijk is voor de sponsorcommissie +
2 vrijwilligers ter ondersteuning

Iedereen die zich geroepen voelt om één van deze taken op zich te nemen wordt verzocht contact op te nemen met het bestuur. Dit kan telefonisch (gelieve niet te bellen op werkdagen overdag):

Bülent Yüngül06 - 14 49 73 36     of
Kadir Yilmaz06 - 11 85 85 73
of per e-mail:
ln.hsmh@siraterces

Onze vereniging heeft meer vrijwilligers nodig. Ook op ander gebied. Met name ook de ondersteuning en de begeleiding van teams, ondersteuning van het bestuur in algemene administratieve taken en wedstrijdzaken (bv. wedstrijdsecretarissen). Denk je een bijdrage te kunnen leveren dan heel graag contact met ons opnemen.

Het bestuur

>op de lat