Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

maart

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand maart in 2020 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2020.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


maandag 30 maart 2020

Willem van Ettinger stopt aan het einde van het seizoen als hoofdtrainer

Willem van Ettinger heeft te kennen gegeven dat hij aan het einde van dit seizoen om gezondheidsredenen zal stoppen als hoofdtrainer van de zondagselectie. Willem blijft gelukkig wel bij de club betrokken in een andere functie. Het bestuur van s.v. H.M.S.H. wil Willem in ieder geval alvast bedanken voor zijn inzet de afgelopen periode om de club te helpen uit het dal te klimmen. Het bestuur hoopt tevens dat dit seizoen nog op gepaste wijze kan worden afgemaakt tot Willem zijn taken overdraagt. Zoals het zich nu echter laat aanzien zal het uitspelen van de competitie een lastige zaak worden. Inmiddels zijn de meest optimistische scenario's al van tafel en zal het ongetwijfeld nog enige weken zo niet enkele maanden duren voordat er weer in teamverband gesport mag worden. Het lijkt inmiddels uitgesloten dat de door de overheid genomen maatregelen (tot 1 juni) binnenkort versoepeld zullen worden, wat beslist noodzakelijk is voor het hervatten van de trainingen en de voortzetting van de competities.

>op de lat
dinsdag 24 maart 2020

Geen voetbal en trainingen tot juni

Nadat in eerste instantie de maatregel met betrekking tot het verbieden van alle activiteiten bij sportclubs tot 6 april werd uitgebreid, is nu duidelijk geworden dat er in ieder geval tot in juni geen voetbal gespeeld zal worden. Wat er daarna nog gaat gebeuren is op dit moment natuurlijk niet bekend. De KNVB zal hier binnenkort wel over berichten maar of de nieuwe plannen ook uitgevoerd zullen kunnen worden is de grote vraag. Dit hangt zeer sterk af van de ontwikkelingen rond de coronauitbraak. Ook onze vereniging zal zich moeten schikken in de situatie. Wordt vervolgd.

>op de lat
donderdag 12 maart 2020

Tijdelijk geen voetbal (in ieder geval tot 1 april)

De KNVB heeft besloten om alle wedstrijden in het voetbal tot eind maart af te gelasten vanwege het risico op mogelijke besmettingen met het coronavirus. De gezondheid van alle leden staat voorop. Ook bij s.v. H.M.S.H. zal daarom voorlopig niet gespeeld en getraind worden. Volg de berichtgeving op de website over de ontwikkelingen de komende tijd. Op dit moment is het onzeker of er vanaf begin april weer getraind en gespeeld kan en mag worden. Berichten hierover volgen zeker.

>op de lat