Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

juni

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand juni in 2020 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2020.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


vrijdag 19 juni 2020

Overschrijvingstermijn amateurvoetbal gesloten

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is zijn er in het amateurvoetbal veel overschrijvingen te noteren. Ook bij s.v. H.M.S.H. is er een aantal opvallende wissels. Het bestuur is verheugd dat een aantal jongere spelers zijn weg heeft gevonden naar de club. Zo zullen Eren Yilmaz en Anes Omri komend seizoen bij ons actief zijn.

Eren Yilmaz (l) en Anes Omri (r)

Eren is afkomstig uit de jeugd van FC 's Gravenzande. Naast alle nieuwe jonge aanwinsten is Anes een meer ervaren speler. Hij heeft een jaartje niets gedaan maar is daarvoor actief geweest bij BMT zondag.

Ook hebben Ufuk Çiftçi en Abdulaziz Hamze Sayid Ahmed zich aangemeld. De robuuste verdediger Ufuk heeft de afgelopen jaren doorgebracht in de jeugd van VELO. Abdulaziz heeft zijn sporen al verdiend in het jeugdvoetbal. Hij is actief geweest bij diverse B.V.O.'s en heeft zelfs stage gelopen bij Oranje onder 14. Hij heeft in het verleden gespeeld bij ADO, Vitesse en Fortuna Sittard. Deze jonge aanvaller wil zijn plezier in het voetbal terug vinden bij H.M.S.H.. Uiteraard is s.v. H.M.S.H. zeer content met de aanmelding van dit jeugdige talent.

Ufuk Çiftçi

Abdulaziz Hamze Sayid Ahmed (l) en Bülent Yüngül (r)

Ook Winston Fearber en Tim Kolmus zullen blij zijn met deze nieuwe spelers.

>op de lat
dinsdag 16 juni 2020

Overlijden Feli Martinez

Beste leden van H.M.S.H.,

Onlangs hebben wij het verdrietige nieuws ontvangen dat Feli Martinez is overleden. Feli heeft jaren bij ons bardienst gedraaid. En niet alleen achter de bar was Feli te vinden maar ook op het veld als jeugdtrainer en als scheids en heeft ook nog jaren bij ons gevoetbald. Wij wensen zijn vrouw, zijn kinderen en verdere familie en vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Rust zacht lieve Feli

Aanstaande donderdag 18 juni is er gelegenheid om afscheid te nemen van Feli in uitvaartcentrum J. Henning van 18:30 u tot 19:15 u, Bautersemstraat 1, Den Haag.

I.v.m. de huidige maatregelen van covid19 zal de uitvaart in besloten kring plaats vinden.

Voor de rouwkaart klik hier.

>op de lat