Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

september

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand september in 2019 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2019.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


zaterdag 7 september 2019

Overlijden van Leen Janse

Gisteren bereikte ons het trieste bericht dat ons lid Leen Janse op 77 jarige leeftijd is overleden. Hij was al sinds 1 augustus 1955 lid van sv H.M.S.H. en is dus ruim 64 jaar lid geweest. Hij was pas 13 toen hij als jeugdspeler bij de club kwam. Als senior heeft hij vele jaren in het 1e elftal gespeeld. Leen was snel, sterk en brutaal. Later speelde Leen nog jaren in diverse senioren teams. Een Haagse gabber met een hart van goud die de sv H.M.S.H. altijd trouw is gebleven en ook nog vele malen na zijn eigen voetbalcarrière aan de lijn stond bij onze wedstrijden. Bij de nieuwjaarsreceptie aan het begin van dit jaar was Leen, ondanks een verslechterde gezondheid, toch zoals altijd present. Afgelopen woensdag 4 september is Leen na een kort ziekbed in het verzorgingshuis rustig ingeslapen. Wij wensen Trix en de overige familie sterkte in deze moeilijke tijden.

De afscheidsdienst voor Leen zal plaatsvinden op woensdag 11 september om 11:00 uur in de aula van de Algemene Begraafplaats aan de Kerkhoflaan 12 te Den Haag. Voor meer informatie en een foto van de rouwkaart klik hier.

>op de lat
maandag 2 september 2019

Werkzaamheden gemeente

Oplettende bezoekers van het HMSH terrein hebben ongetwijfeld opgemerkt dat de gemeente Den Haag begonnen is met werkzaamheden op de Vrederustlaan. De bereikbaarheid van het complex is momenteel zeer slecht. De Vrederustlaan is deels afgesloten voor verkeer (rijrichting Melis Stokelaan naar Hengelolaan is wel open). Hoewel HMSH bereikbaar is vanaf de Melis Stokelaan is er dus GEEN parkeergelegenheid op de Vrederustlaan. Houdt hier rekening mee bij het bezoek aan ons terrein! De werkzaamheden duren tot ongeveer eind november.

>op de lat