Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

november

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand november in 2023 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2023.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


maandag 27 november 2023

Resultaten H.M.S.H. 1

De thuiswedstrijd van H.M.S.H. 1 tegen Graaf Willem II VAC 1 bleek een kansloze missie die eindigde in een 1 - 4 overwinning voor de gasten. Dat was helaas al weer de vijfde nederlaag op rij, waarvan eigenlijk alleen deze terecht in een verlies resulteerde.
In tegenstelling tot bovengenoemde wedstrijd bleek H.M.S.H. 1 uit tegen Laakkwartier wel gelijk goed uit de startblokken te komen en nam in het duel een 0 - 2 voorsprong dankzij twee snelle doelpunten van Harun Yüngül. Na een half uur spelen kreeg Emre Polat echter zijn tweede gele kaart en moest dus met rood vertrekken. De rust werd toch met 0 - 2 bereikt. In de tweede helft wist Isaiah Frederik de 0 - 3 aan te tekenen en leek het duel beslist. Dat bleek echter helemaal niet het geval te zijn. Laakkwartier kwam terug tot 2 - 3, maar door strijd en inzet lieten we het niet verder komen en Berkant Kasap zorgde voor een 2 - 4 eindstand.
Het goede spel van vorige week was niet terug te zien in de thuiswedstrijd tegen Blauw Zwart afgelopen zaterdag. In een matige eerste helft wisten beide teams niet te scoren. Na de rust volgde hetzelfde spelbeeld maar Blauw Zwart wist als eerste wel te scoren. Gelukkig herpakten we ons snel en konden we via Harun Yüngül de 1 - 1 aantekenen.
Op het programma staan twee cruciale wedstrijden tegen ploegen die net boven ons staan. Het is van het grootste belang om punten te pakken om de aansluiting bij de (sub)top vinden,

Onder 23 spelers op stage in Wilhelmshaven

Afgelopen week brachten Rafael Dantas Camargo en Bekir Bulut van Onder 23 een bezoek aan Wilhelmshaven (Duitsland) om een stage te doen bij één van de lokale clubs nl. WSC Frisia. Trainer Charlie Mena was voor deze gelegenheid mee. In het knusse stadion waar zo'n zeven en een half duizend toeschouwers in kunnen werden zij opgevangen door de teammanager van WSC Frisia.


Rafael Dantas Camargo (l), Charlie Mena en Bekir Bulut (r) in het stadion.

Hierna ging de trip naar het trainingscomplex van de club waar de spelers aan de nodige tests werden onderworpen.

>op de lat
zaterdag 4 november 2023

Haaglanden Voetbal Midweeks met Faizel Soekhai

Afgelopen week was er een uitzending van Haaglanden Voetbal Midweeks met onder andere onze trainer Faizel Soekhai. Tijdens het gesprek werd voornamelijk gesproken over de carrière van Faizel in het verleden en slechts kort over zijn trainerschap bij H.M.S.H..

Faizel heeft zoals bekend mag worden verondersteld al veel, veelal interessante, clubs gehad zowel in de Haagse regio als in het buitenland. Hij kan dan ook met veel genoegen terugkijken op zijn vele werkzaamheden. Dat hij nog steeds ambitieus is en zich sterk maakt voor onze eigen club is daarbij natuurlijk een gegeven.

De link naar de webpagina, waarop het volledige (video)gesprek is terug te vinden waar ook Mo el Osrouti (TAC'90) en analist Ben van Dam aan deelnamen is Haaglanden Voetbal Midweeks (1 november).

>op de lat