Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

juli

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand juli in 2023 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2023.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


zaterdag 29 juli 2023

Indelingen A categorie bekend

De KNVB heeft inmiddels de indelingen van de competitie en beker voor de A categorie bekend gemaakt. Voor de beker is tevens de nummering en het programma gepubliceerd. Binnenkort zullen de nieuwe teampagina's op de website gezet worden. H.M.S.H. 1 is voor de beker ingedeeld met Altior, CKC en Naaldwijk. De indelingen en het programma zijn in de Voetbal.nl app te vinden. De eerste wedstrijden zijn op 2 september gepland.

De indelingen en het programma voor de jeugd en B categorie senioren zullen als het goed is rond 11 en 12 augustus gepubliceerd worden. De update van de website voor het nieuwe seizoen is vóór die datum gepland. De KNVB heeft de indelingen al wel voorbereid, maar zal die op grond van de teamgegevens mogelijk nog aanpassen.

>op de lat
dinsdag 11 juli 2023

HMSH 35+2 voldoet aan zijn maatschappelijke verplichtingen

Tijdens het trainingskamp van HMSH 35+2 eind juni in Spanje, werden we aangesproken door een paar jongeren die ons Nederlands hoorden praten. Zo kwamen wij in contact met twee leiders en twaalf jongeren van “Dolfijn”. “Dolfijn” organiseert begeleide vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking, in een omgeving die zo normaal mogelijk is. Of onze omgeving hier aan voldoet moet ieder maar voor zich bepalen. Er werden enthousiaste verhalen verteld over parasailen en andere activiteiten en dat het best wel warm was. Wij hebben de groep van de nodige (niet-alcoholische) drankjes voorzien, die dankbaar werden aanvaard. Na de nodige selfies vervolgden zij hun weg en bleven wij de gebeurtenissen nog even nabespreken. Van “Dolfijn” ontvingen wij via sms nogmaals een bedankje en onderstaande foto.

>op de lat