Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

januari

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand januari in 2024 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2024.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


woensdag 24 januari 2024

Faizel Soekhai en sv H.M.S.H. na dit seizoen uit elkaar

Faizel heeft het bestuur laten weten dat hij na dit seizoen toe is aan een nieuwe uitdaging. Het bestuur betreurt dit, maar heeft respect voor zijn besluit. In het anderhalve seizoen onder zijn leiding heeft de selectie - ondanks degradatie uit de tweede klasse - een prima vorm gekregen. Het bestuur wenst Faizel succes in zijn verdere carrière.

Het bestuur

>op de lat
dinsdag 23 januari 2024

Algemene Ledenvergadering op donderdag 15 februari 2024

Op donderdag 15 februari 2024 zal om 19:30 uur een Algemene Ledenvergadering worden gehouden. Het bestuur nodigt alle leden uit deze vergadering te bezoeken. De agenda volgt later en zal uiteraard op de website gepubliceerd worden.

Het bestuur

>op de lat
zondag 21 januari 2024

Overlijden Kees van Dongen

De plechtigheid, voorafgaand aan de crematie, vindt plaats op woensdag 24 januari om 13:00 uur in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 in Den Haag. Als u wilt is er om 12:30 uur gelegenheid om afscheid te nemen van Kees. Na afloop komen wij samen in de koffiekamer en is er tot 15:00 uur gelegenheid om na te praten en herinneringen te delen.

>op de lat
zondag 7 januari 2024

El van Es-Verwey overleden

Na een kort ziekbed is El van Es - Verwey tijdens de Kerst overleden. El was langdurig als vrijwilligster (onder andere als barmedewerkster) actief voor onze club. Zij is, naar eigen wens, vorige week in stilte gecremeerd.

>op de lat
donderdag 4 januari 2024

Selectie op trainingsstage in Turkije

Gisteravond is onze selectie vertrokken naar Turkije voor een kort trainingskamp in de buurt van Antalya. Het is niet alleen de bedoeling dat zij van het mooie weer gaan genieten (het is een graad of twintig momenteel), maar ook dat zij wat serieus trainingswerk gaan doen.

Voor zaterdag staat er ook een (oefen)wedstrijd op het programma tegen Antalya O21. Komende maandag vliegen zij weer terug naar Nederland.

>op de lat

overige jaargangen