Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

        sv H.M.S.H. rookvrij

Verslagen

Op deze pagina vind je de verslagen van de wedstrijden van H.M.S.H. JO13-1, welke door spelers of begeleiders zijn geschreven en ingezonden naar de Redactie van de sv H.M.S.H..

e-mailadres
postbus@hmsh.nl

Ingezonden stukken worden alleen geplaatst als de afzender bij de Redactie of Het Bestuur van de sv H.M.S.H. bekend is.
De inhoud ervan mag de voetbalsport in het algemeen en sv H.M.S.H. of zijn leden in het bijzonder niet in discrediet brengen.

vrijdag 20 januari 2023

JO13-1 op bezoek bij RBC Roosendaal

Vandaag (14 januari 2023) mocht de JO13-1 aantreden tegen "BVO" RBC Roosendaal in het prachtige Atik Stadion.

Vooraf was er een ontbijt buffet namens de sponsor geregeld in Capelle a/d IJssel, waarbij de jongens en de technische staf lekker konden eten en drinken.

Ontbijt warming-up in Capelle a/d IJssel

Rond de klok van 11.15 kwamen wij aan in Roosendaal en mochten de jongens met spullen en al het Stadion binnen treden. Nadat wij vriendelijk werden verwelkomd, konden wij de kleedkamer opzoeken. De jongens konden zich onder een genot van lekkere muziek (The Box) en drinken rustig omkleden. Nadat zij allen klaar waren was de focus naar de wedstrijd aan de hand van een wedstrijdbespreking.


Begroeting op het veld

Als trainer kon je alleen meegeven dat zij van deze dag moeten genieten!
Plezier & Respect richting de tegenstander staat voorop.


Wedstrijdactie
De 1e helft begon voortvarend en binnen twee minuten kwam HMSH JO13-1 op voorsprong door doelpuntenmaker Ardil. Gedurende de wedstrijd speelde HMSH oppermachtig en bij vlagen genieten was langs de kant. HMSH kon mee met het niveau en was vooral sterk aan de bal en in de duels.In de twintigste minuut kwam HMSH op 0 - 2 wederom scoorde Ardil, zijn tweede doelpunt van de wedstrijd.

In de 2e helft waren er kleine aanpassingen verricht en HMSH bleef ondanks kansen van RBC Roosendaal op de been.

Je zag dat de jongens conditioneel beetje moe werden en het spel wat slordiger werd. Ondanks de kansen van beide kanten, was het toch dat Riduan uit een counter de 0 - 3 scoorde en daarmee de eindstand had bereikt.
Eindstand op het mooie scorebord

Voor het team, staf en meegereisde supporters was het een dag om niet te vergeten!
Namens mij wil ik RBC Roosendaal bedanken, dat wij als gasten tegen de JO13-1 mochten aantreden!
Al met al was het een prachtige ervaring!

Jonathan Moges
Hoofdtrainer
HMSH JO13-1


Tevreden trainerstaf (al vóór de wedstrijd)


zaterdag 17 december 2022

JO13-1 wint oefenwedstrijd tegen Sparta AV JO13

In de 1e helft was H.M.S.H. even zoekende maar pakte de draad redelijk op. De jongens waren ook zenuwachtig. Over en weer werden er kansen gecreëerd. Wij gingen rusten met een brilstand. Begin 2e helft, met kleine aanpassingen en wisselingen, sloeg H.M.S.H. direct toe door invaller Ardil (0 - 1). Vervolgens kwamen ook de 0 - 2 (Ardil) en 0 - 3 (Riduan) snel op het scorebord. Sparta AV maakte hierna nog 1 - 3 maar daarna werd H.M.S.H. weer wakker en maakte in de laatste 10 minuten nog de 1 - 4 en de 1 - 5. Beide goals kwamen op naam van Riduan waardoor hij hiermee zijn hattrick had voltooid. Het waren stuk voor stuk mooie uitgespeelde doelpunten.


De teams na de wedstrijd op de foto

woensdag 7 december 2022

sc Feyenoord JO13-2 - H.M.S.H. JO13-1 (oefenwedstrijd)

Op woensdag 7 december speelde JO13-1 een oefenwedstrijd tegen Feyenoord JO13-2.


De teams zijn klaar voor de wedstrijd

Het team, onder leiding van trainer Jonathan Moges, begon goed aan de wedstrijd. In de 1e helft waren de teams aan elkaar gewaagd en behalve een afgekeurd doelpunt van H.M.S.H. (wegens buitenspel), leverde dit de, terechte, 0 - 0 ruststand op.


Het wedstrijdbeeld

In de rust werd er volop gewisseld maar het spelbeeld veranderde in eerste instantie niet veel. H.M.S.H. JO13-1 kwam echter op voorsprong door een slim genomen vrije trap van Arda Özdemir, die dus eens te meer liet zien waarom er interesse is voor hem vanuit het betaalde voetbal. Zie filmpje. Waarschuwing: in verband met enthousiaste reactie het volume laag zetten.


Het doelpunt van Arda Özdemir

De achterstand was voor Feyenoord een teken om een tandje bij te steken en na een prima combinatie wist het de gelijkmaker te produceren. Vlak daarna viel ook de 2 - 1, wat ook de einduitslag werd.


Na afloop samen op de foto

Al met al een leuke wedstrijd die smaakt naar meer!

>op de lat