Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

april

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand april in 2024 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2024.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


donderdag 25 april 2024

Reüniemiddag 21 april

Onder een aangenaam zonnetje en uit de wind, zoals bijna altijd bij H.M.S.H., hebben we afgelopen zondag 21 april de 4e Reüniemiddag gehad.

De opkomst was redelijk te noemen en kan altijd beter, maar wat ons zéér verheugde was, om een aantal nieuwe oude gezichten te zien.

Zo gaven o.a. Cees Wagner, Aad Doornebal en Ruud van der Kraan voor de eerste keer acte de presence. Maar waar we zéér blij mee waren, was de aanwezigheid van de handbal dames Yvonne Borrebach, Ineke van der Waart en Lea Fokke, zie hieronder van links naar rechts.

Het was dus weer een gezellige dag, waar héél véél oude koeien uit de sloot zijn gehaald en weer heel wat werd gelachen om smakelijk vertelde oude anekdotes.

Wij waren ook bijzonder verheugd dat Dick Pater (84 jaar) en mevrouw Van Kampen (90 jaar) weer aanwezig waren. Dat zij nog maar lang de Reüniemiddagen mogen bijwonen!

Ben je geweest dan danken we je voor je komst en was je er niet dan hopen we je te zien bij de volgende Reüniemiddag in september/oktober 2024.

Je zal hier tijdig over geïnformeerd worden.

En aan allen nogmaals het verzoek, heb je nog familie, kennissen of vrienden, die ook bij H.M.S.H. gespeeld hebben, meldt ze aan voor de Reüniemiddagen via ons speciale Reünie e-mailadres .

We gaan elkaar zien, tot de volgende keer!

De Reüniecommissie,
Jur Hildebrand
Ton van Krevelen
Peter Pfaff
Herman Thomassen
Jaap den Tuinder

>op de lat
woensdag 24 april 2024

Nieuws van het jeugdfront

Oefenwedstrijd JO11 tegen ADO Den Haag

Woensdagavond 17 april heeft ons JO11-1 een oefenwedstrijd gespeeld tegen ADO Den Haag JO11-2. Het was een leuke en sportieve wedstrijd die een nieuwe ervaring voor de spelers heeft opgeleverd. Dat er ook nog werd gewonnen was een bonus.Jeugdspelers en staf uitgenodigd voor Excelsior - Volendam

Op 12 april waren vijftien jeugdspelers met tien stafleden uitgenodigd om de Eredivisiewedstrijd Excelsior - Volendam bij te wonen. Niet alleen dat, maar onze jeugdspelers mochten als vlaggendrager voor de start van de wedstrijd het veld op.

Al met al een onvergetelijk en uniek moment voor al onze aanwezige clubleden.


Internationale wedstrijden op 7 april

In samenwerking met een internationale sportorganisatie hebben wij op 7 april tegen twee Engelse jeugdteams van Halliford School uit Engeland gespeeld.

Er waren wedstrijden met ons JO13-1 en met een combinatieteam JO14-1/JO14-2 tegen hun leeftijdgenoten van Halliford.

Bovenstaande foto's zijn van de wedstrijd van JO13-1 die op veld 1 gespeeld werd. De tegenstander bleek te sterk voor onze jongens want zij wonnen met 3 - 0.


Hierboven onze H.M.S.H. JO14 combinatie met de tegenstander samen op de foto. Deze wedstrijd werd op veld 2 gespeeld en kende een uitslag van 7 - 0.

Na afloop van de wedstrijden was er een "English Breakfast" georganiseerd voor alle teams.

Met de sportorganisatie is afgesproken om contact te onderhouden om voor de gehele jeugdopleiding wedstrijden te organiseren tegen internationale jeugdteams.

>op de lat
zondag 21 april 2024

Goede overwinning H.M.S.H. 1

Frans Kos begint gelijk met 3 punten als trainer van H.M.S.H. 1. Vanaf minuut één laat H.M.S.H. merken dat het met een overwinning weg wil gaan. Na een kwartier is er een mooie aanval en scoort Hamza dan ook de eerste goal. Tien minuten later maakt Romario de 0 - 2. Vlak voor de rust maakt Blauw-Zwart de 1 - 2. In de tweede helft vielen er geen treffers meer.
Alle spelers hebben gestreden, hard gewerkt en hebben bijna niks weggegeven. Ook de spelers van O23 die mee speelden hebben een cruciale rol gespeeld bij het behalen van deze overwinning. Het bestuur hoopt dat dit voortgezet kan worden tot het einde van het seizoen.

Bülent Yüngül

>op de lat
zaterdag 20 april 2024

Trainerswissel

Tot onze grote spijt en met pijn in het hart heeft het bestuur besloten dat Frans Kos per direct de trainersfunctie van de selectie over gaat nemen.
Het bestuur heeft hiertoe besloten vanwege de zeer wisselvallige resultaten van de afgelopen tijd en de tendens naar beneden. Het bestuur is nog steeds overtuigd van de grote inzet en toewijding van Faizel, maar het bestuur hoopt met deze schok een ommekeer te kunnen bewerkstelligen zodat de resultaten weer de goede kant opgaat.
In de komende periode zullen staf en spelers hard moeten werken om de huidige competitie succesvol af te kunnen sluiten zonder degradatie.

Het bestuur

>op de lat
vrijdag 12 april 2024

Transfers

Berzan Akter gaat over naar ADO Den Haag

De proeftrainingen die Berzan Akter heeft gevolgd bij ADO Den Haag hebben hem een aanbod opgeleverd om komend seizoen bij de jeugd van ADO Den Haag te komen spelen. Bestuur en jeugdbestuur wensen Berzan veel succes bij deze geweldige uitdaging.

Bestuur en jeugdbestuur

Berzan Akter met Hoofdopleiding Melik Kara


Rafael Dantas Camargo maakt overstap naar Glacis United

Tevens is bekend geworden dat Rafael Dantas Camargo de overstap gaat maken naar Glacis United in Gibraltar. Na een stage bij de club waar Rafael Dantas Camargo, Bekir Bulut en Cliff Osa hun kwaliteiten konden tonen is dit voor Rafael uitgelopen op een transfer. Komend seizoen gaat hij de kleuren van de club uit de Gibraltar National League verdedigen. Glacis United is een club met een groot verleden, het heeft 17 landstitels gewonnen, maar het is al weer enige tijd geleden dat er successen geboekt werden.

Rafael Dantas Camargo op stage in Gibraltar

Het bestuur van wenst Rafael heel veel succes met zijn verdere loopbaan.

Het bestuur

>op de lat

nieuws 2024

overige jaargangen