In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2023.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.

dinsdag 25 april 2023

HMSH 1 gaat één helft mee

Zoals de laatste tijd wel vaker het geval is heeft ons team één helft zeer goed meegedaan in de wedstrijd, maar ging het in de tweede helemaal mis. H.M.S.H. 1 kwam in de eerste helft zelfs op voorsprong (doelpunt Josué Pululu-Bolombi). Vlak voor rust kreeg SVC'08 na een ongelukkige verdedigende actie echter een strafschop die werd verzilverd. Een aantal omzettingen bij SVC'08 leverde voor de bezoekers na de rust al snel resultaat op. H.M.S.H. kwam er niet meer aan te pas en werd uiteindelijk op een grote nederlaag getrakteerd (1 - 6).

Het is weer heel jammer dat een goede eerste helft geen vervolg gegeven kon worden. Met nog slechts vier wedstrijden te gaan is de situatie zeer penibel, mede omdat met name Wilhelmus de laatste weken veel punten scoort. Het is daarom zeer wel mogelijk dat niet alleen H.M.S.H. maar ook Full Speed en Concordia een stapje terug moeten doen naar de derde klasse. Er is nog veel mogelijk, maar voor ons team lijkt het inmiddels een onmogelijke opgave zich te reddden.

>op de lat
donderdag 20 april 2023

Talentendagen op 29 april en 6 mei

Op zaterdagen 29 april en 6 mei worden er talentendagen georganiseerd op ons complex.

Geïnteresseerde spelers kunnen zich aanmelden via de links onder de figuur of het e-mailadres van onze jeugdafdeling ().

Reüniemiddag op 16 april weer zeer geslaagd

Ook de 2e Reüniemiddag was druk bezocht en geeft ons het gevoel dat er behoefte aan bestaat, waardoor wij denken hiermee op de goede weg te zijn en ermee door te gaan.

Er zijn dus weer heel veel oude koeien uit de sloot gehaald, mooi gemaakte goals, werden nog mooier voorgesteld en sterke verhalen, zijn nu rijp voor verfilming.
Het deed ons wederom een genoegen om ook onze alleroudste leden, mevrouw en de heer Pater en mevrouw Van Kampen te kunnen begroeten.
Gelukkig ook veel nieuwe (oude) gezichten gezien, dat juichen we ten zeerste toe.
Ook helaas (oud) leden, die hadden aangegeven dat ze er jammer genoeg niet bij konden zijn. Maar die zien we de volgende keer dan wel weer.

De vele positieve woorden van iedereen bij het afscheid, is ons een steun in de rug.

Natuurlijk zou de dag niet compleet geweest zijn zonder de steun van Deb Boudestein en haar barploeg, Deb bedankt! En natuurlijk ook het Bestuur bedankt voor de 2 gratis consumpties en het verzorgen van een hapje tussendoor.

Al met al dus weer een geslaagde Reüniemiddag en we zien elkaar hopelijk weer eind september!
We zien er naar uit dat iedereen dan van de partij kan zijn.
En als jullie dit doorgeven aan oude bekenden van jullie tijd bij H.M.S.H., hopelijk met nog veel meer. Heb je een emailadres van iemand, dan kan dit worden doorgegeven aan het speciale reünie e-mailadres dat met deze link te openen is.
Men ontvangt dan automatisch de Reünie Nieuwsbrief voor de volgende Reüniemiddag.
Krijg je nog geen Nieuwsbrief, geef dan je emailadres door met bovenvermelde link.

Bedankt iedereen, we gaan elkaar weer zien!

Jur Hildebrand
Ton van Krevelen
Peter Pfaff
Herman Thomassen
Jaap den Tuinder

HMSH 1 leidt uitermate ongelukkige nederlaag bij Vitesse Delft

Na een uitstekende 1e helft waarin ons team zeker niet de mindere was van Vitesse Delft en ook de beste kansen creëerde, stonden onze jongens helaas met 1 - 0 achter. Een wegens buitenspel afgekeurde goal van H.M.S.H. telde niet ondanks het feit dat echt geen buitenspel leek te zijn. In de 2e helft bleek dat de 1e te veel kracht had gekost en dat het steeds lastiger werd om een goed resultaat te behalen. Een tweede doelpunt van Vitesse Delft was dan ook de nekslag.

Ondanks deze nederlaag was er wel degelijk veel goeds te zien en hopelijk kan dit in de komende wedstrijden eindelijk weer eens succes opleveren.

>op de lat
zondag 16 april 2023

Jamal van Helvoirt op stage bij Patro Eisden

Gebruikmakend van de korte onderbreking van de competitie heeft Jamal van Helvoirt een korte stage gelopen bij Patro Eisden (Maasmechelen, België). Nadat enige tijd geleden ook Omar Abdullahi op stage bij die club is geweest, helaas niet met een vervolg, blijft er dus toch belangstelling voor onze jeugdige senioren.

Jamal van Helvoirt in actie op zijn stage bij Patro Eisden.

>op de lat
donderdag 6 april 2023

H.M.S.H. 1 verliest ook van Westlandia 1

Over het resultaat van de wedstrijd tegen Westlandia kunnen we kort zijn. Het werd een 2 - 4 nederlaag. Het wedstrijdbeeld en wedstrijd­verloop waren echter niet slecht. Westlandia oogde weliswaar sterker en iets beter georganiseerd maar wist lange tijd niet gevaarlijk te worden. Rond het half uur was er een dood spelmoment voor nodig om te scoren (vrije trap). Hierna bleek het weer eens niet mee te zitten met een bal op de lat van ons in blessuretijd. Toch kwam het team terug en nadat Westlandia opnieuw de leiding had genomen kwam H.M.S.H. 1 weer op gelijke hoogte. Helaas bleek een derde voorsprong van de tegenstander eentje te veel. De tegendoelpunten waren merendeels te voorkomen geweest omdat ze door individuële fouten van onze spelers tot stand zijn gekomen. Onze beide doelpunten werden gemaakt door Rida Aarab.

Tjeerd van Belen aangekomen in Ytterhogdal

Na de eerdere aankomst van Fatih Karaarslan in Zweden is nu ook Tjeerd van Belen opgenomen in het stadje. Afgelopen weekend speelde het team de eerste competitiewedstrijd zonder succes want het werd een 1 - 3 nederlaag.

Ook Tjeerd inmiddels opgenomen in Ytterhogdal

Natuurlijk hopen zijn voormalige trainers Thanasi Ntinoudis en Charlie Mena (O23-1) dat het team van Fatih en Tjeerd binnenkort wel goede resultaten gaat behalen.