Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

oktober

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand oktober in 2021 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2021.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


donderdag 21 oktober 2021

Wedstrijdprogramma 2e fase jeugd

Het vaststellen van het wedstrijdprogramma van de 2e fase bij de jeugd is door technische problemen bij de KNVB helaas nog niet gelukt. Het schema zal uiteraard zo snel mogelijk in orde gemaakt worden. De indelingen zijn inmiddels wel bekend (zie teampagina's). De uiteindelijke nummering moet wel nog vastgesteld worden. Bij de Onder 10 is er voor deze nieuwe fase een derde team ingeschreven (JO10-3).

De wedstrijdenreeks van de 2e fase begint op 30 oktober. Voor deze fase zijn er 7 wedstrijden gepland. De 3e fase begint in januari 2022.

>op de lat
dinsdag 19 oktober 2021

H.M.S.H. 1 - COAL 1 gestaakt

Het zal inmiddels bij iedereen bekend zijn dat de wedstrijd van H.M.S.H. 1 tegen COAL 1 afgelopen zondag ongeveer 10 minuten voor tijd gestaakt is. Uiteraard betreurt het bestuur van sv H.M.S.H. de gang van zaken. Tevens is het bestuur van mening dat zij hier geen uitspraken over deze zaak zal doen zolang de KNVB er onderzoek naar doet.

Het bestuur

>op de lat
vrijdag 15 oktober 2021

Komende weekenden zeer beperkt programma

In de komende twee weekenden is er slechts een zeer beperkt programma. Voor de jeugd is er alleen voor Onder 14 en Onder 18 een programma. Voor de senioren is het tweede weekend voor de B categorie een inhaal en bekerprogramma. De A categorie speelt een normaal programma, echter, door de indelingen zijn diverse teams toch vrij.

Indelingen 2e fase op 20 oktober bekend

De indelingen voor de 2e fase van de jeugdcompetities worden, als het goed is, op woensdag 20 oktober bekend gemaakt. De bijbehorende programma's één dag later (donderdag 21 oktober).

>op de lat
dinsdag 5 oktober 2021

Spreek/vragenuurtje jeugd

Met ingang van woensdag 6 oktober houdt het jeugdbestuur een spreek- of vragenuurtje voor de ouders van onze jeugd. Het is de bedoeling dat ouders langs kunnen komen voor een gesprek op de woensdagen tussen 18:00 uur en 19:00 uur. In eerste instantie is het een inloopuur. Mocht het te druk blijken te zijn dan wordt waarschijnlijk overgestapt naar een systeem met afspraken via de telefoon of mail.

Het jeugdbestuur

>op de lat
maandag 4 oktober 2021

H.M.S.H. 1 zondag begint goed aan competitie

Ons zondag 1 is goed begonnen aan de competitie. Nadat vorige week niet gespeeld werd vanwege het oneven aantal teams in de poule had H.M.S.H. 1 een extra week om zich op te laden na de lichtelijk teleurstellende bekercampagne. FC IJsselmonde kwam op bezoek maar bleek niet één van de sterkere teams te zijn. Het werd dan ook een comfortabele 3 - 0 overwinning. Komende zondag staat de uitwedstrijd tegen Full Speed op het programma. Full Speed is na twee wedstrijden nog ongeslagen dus zal het vast geen eenvoudige opgave worden weer punten te scoren.

Ons zaterdag 1 moest op bezoek bij GSC ESDO maar wist het niet te redden tegen de thuisploeg. Komende zaterdag is de thuiswedstrijd tegen Toofan. Tot nu toe heeft Toofan geen goede indruk gemaakt, maar juist in dat geval ligt onderschatting op de loer. Met de juiste instelling moet er toch een goed resultaat te behalen zijn.

>op de lat