Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

maart

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand maart in 2024 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2024.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


maandag 25 maart 2024

FC Dordrecht scout meerdere jeugdspelers

Niet alleen ADO Den Haag is geïnteresseerd in onze jeugdspelers maar het is gebleken dat ook FC Dordrecht zeer actief is op het gebied van scouting bij de jeugd. Van ons H.M.S.H. JO17-1 is Ayaz Yilmaz uitgenodigd voor een drietal trainingen in de komende periode.

Voor maar liefst drie spelers uit H.M.S.H. JO14-1, namelijk Serdal Akter, Arda Özdemir en Zaki Abdalla, kwamen kort daarna uitnodigingen voor het volgen van twee trainingen. Het team is in de huidige fase actief op divisie niveau volgend op de promotie uit de hoofdklasse na de 2e fase. Ook op dit niveau maakt het team een zeer aardige indruk.

Uiteraard wenst het hele jeugdkader en het bestuur de betrokken spelers weer veel succes met het volgen van deze trainingen.

Melik Kara (Hoofd opleiding)

Broodnodige overwinning H.M.S.H. 1

Na meerdere nederlagen in successie is het team weer in de gevarenzone beland. De overwinning op PGS/VOGEL afgelopen zaterdag kwam dan ook als geroepen. Hoewel onze jongens de wedstrijd gemakkelijk(er) hadden kunnen winnen, werd hij pas beslist door een enkel doelpunt in zo ongeveer de laatste minuut van de normale speeltijd door een treffer van Rodensio Frederik.

>op de lat
maandag 18 maart 2024

Berzan Akter (JO11-1) gescout door ADO Den Haag

Afgelopen weekend kwam er een uitnodiging van ADO Den Haag voor Berzan Akter uit H.M.S.H. JO11-1 om deze week en volgende week een tweetal proeftrainingen mee te doen bij ADO Den Haag.

Uiteraard wenst het hele jeugdkader en het bestuur Berzan veel succes met het volgen van deze trainingen.

Melik Kara (Hoofd opleiding)

>op de lat

nieuws 2024

overige jaargangen