Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

december

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand december in 2019 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2019.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


dinsdag 31 december 2019

Bestuursmededelingen

Het bestuur van s.v. H.M.S.H. nodigt alle leden uit voor de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie die gehouden zal worden op zondag 5 januari 2020. Het programma begint om 12:00 uur met een wedstrijd tussen een selectie van bestuursleden en vrijwilligers en het veteranen team VE2. Deze wedstrijd zal 2x een half uur duren (als het niet te koud is). De Nieuwjaarsreceptie begint om 14:00 uur. Daarbij zal ook iets te nuttigen zijn.

>op de lat
maandag 16 december 2019

H.M.S.H. 1 boekt overwinning

Na het volstrekt onnodige verlies vorige week tegen DOSR hebben onze mannen de zaken tegen Laakkwartier rechtgezet. Ondanks het (alweer) missen van strafschoppen, zelfs twee in deze wedstrijd, slaagde ons team erin een broodnodige overwinning te boeken. Voor een kort verslag met foto's zie Haaglanden Voetbal.

Komende zondag worden de laatste wedstrijden van dit jaar gespeeld. De thuiswedstrijd tegen Altior 1 staat op het programma. Een onberekenbare tegenstander die afgelopen zondag ook wist te winnen en dus ongetwijfeld zeer gemotiveerd aan de start zal staan.

Het programma na de winterstop begint in het weekend van 11 en 12 januari met, voorlopig, alleen wedstrijden voor H.M.S.H. JO16-1 en H.M.S.H. 5 en 8.

>op de lat
vrijdag 13 december 2019

Programma zondagselectie in en rond de winterstop

>op de lat
maandag 9 december 2019

Sinterklaasfeest 2019

Ondanks zijn uiterst drukke programma is Sint ook dit jaar weer op bezoek geweest bij H.M.S.H.. Op een gezellige woensdagmiddag kwam hij met zijn pieten langs om de vele kinderen te voorzien van het nodige snoepgoed. De Sint was blij dat de Albert Heijn vestiging op het Gouverneurplein een gedeelte van het eten en drinken voor zijn rekening nam zodat hij niet alles zelf hoefde te regelen en te betalen.


>op de lat
zondag 8 december 2019

Financiële Jaarvergadering H.M.S.H.

Komende donderdag 12 december wordt om 20:00 uur de Financiële Jaarvergadering gehouden. Een ieder wordt van harte uitgenodigd deze vergadering bij te wonen!

>op de lat
donderdag 5 december 2019

Rinus avond bij H.M.S.H.

Vorige week hadden jeugdtrainers en leiders een avondje Rinus in ons clubgebouw. Vanuit de KNVB heeft Jorge deze avond een presentatie gegeven over de Rinus app. Waarvoor onze hartelijke dank.
De trainers en leiders hebben  aandachtig geluisterd en vragen gesteld. Nadat we buiten een training hebben gevolgd van de O12 in de stromende regen (echte diehards!), hebben we binnen de avond afgesloten door de training na te bespreken. Er werden goede vragen gesteld en tips werden gedeeld.

Het was een geslaagde avond en het doel is om elke jeugdtrainer te laten werken met de Rinus app. Hier gaan we de komende periode bij stil staan en ondersteunen we de trainers waar nodig.

Groeten, het Jeugdbestuur.

>op de lat
donderdag 5 december 2019

Interim trainer

Het bestuur van sv H.M.S.H. heeft Wim van Ettinger bereid gevonden om de positie van hoofdtrainer voor de rest van het seizoen te vervullen. Door diverse oorzaken is dit geen gemakkelijke opgave. Toch heeft het bestuur er vertrouwen in dat Wim er in zal slagen het 1e elftal uit de benarde situatie te krijgen waarin het nu nog verkeerd. Komende zondag staat de belangrijke wedstrijd tegen en bij DOSR op het programma. Ook DOSR zal strijden om de punten na de nipte nederlaag tegen Wilhelmus.

>op de lat
maandag 2 december 2019

HV Cup wedstrijd tegen RKAVV uitgesteld

De wedstrijd van H.M.S.H. 1 (zo) tegen RKAVV 1 voor de Haaglanden Voetbal Cup die voor dinsdag 3 december op het programma stond is uitgesteld tot 21 januari 2020.

Parkeren sv H.M.S.H.

De situatie rond de parkeermogelijkheden op de Vrederustlaan is nog steeds niet geweldig. Weliswaar is de Vrederustlaan zelf weer geopend voor verkeer, het aantal parkeerplekken is gereduceerd en de gemeente heeft nog materiaal laten staan op een aantal parkeerplekken, zodat die op dit moment ook nog niet gebruikt kunnen worden.

>op de lat
zondag 1 december 2019

Beëindiging samenwerking H.M.S.H. en trainer Fouzi Mesaoudi

* sv H.M.S.H. en trainer Fouzi Mesaoudi hebben in goed overleg de samenwerking gestopt. *

Het bestuur betreurt het besluit, maar wegens een verschil in inzicht en visie was de beslissing onontkoombaar. Wij wensen Fouzi alle succes in zijn verdere loopbaan als trainer.

>op de lat