Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

augustus

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand augustus in 2020 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2020.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


zondag 30 augustus 2020

H.M.S.H. bekerresultaten

Gisteren is met wisselend succes voor onze standaardteams een begin gemaakt met de poulewedstrijden in de KNVB beker. In een tweetal aantrekkelijke wedstrijden wist zaterdag 1 te winnen van LMO met 4 - 2, terwijl zondag 1 na een gelijkopgaande eerste helft na de rust een beetje overklast werd door Vitesse Delft en het team verloor uiteindelijk met 2 - 6.

Komende dinsdag (1 september) is er een ingelaste oefenwedstrijd van H.M.S.H. 1 (zo) tegen Sportclub Monster om 20:00 uur. Deze wedstrijd wordt bij Sportclub Monster gespeeld.

>op de lat
dinsdag 25 augustus 2020

Algemene Ledenvergadering donderdag 27 augustus 19:30 uur

Het bestuur doet hierbij nog een laatste oproep aan de leden voor het bijwonen van de geplande Algemene Ledenvergadering op donderdag 27 augustus 19:30 uur. Indien u van plan bent de vergadering bij te wonen wordt u verzocht zich aan te melden bij onze secretaris Kadir Yilmaz. Dit kan per mail:   secretaris

De vastgestelde agenda van de ALV kunt u hier vinden: agenda

>op de lat
maandag 24 augustus 2020

Oefenwedstrijd H.M.S.H. 1 (zo) tegen TAC'90 afgelast

De oefenwedstrijd van H.M.S.H. 1 (zo) die voor morgen (25 augustus) op het programma stond tegen TAC'90 gaat helaas niet door.

>op de lat
zaterdag 22 augustus 2020

Nieuwe hoofdsponsor sv H.M.S.H.

Met genoegen kunnen wij u mededelen dat Yilmaz Radijs met ingang van het voetbalseizoen 2020 – 2021 onze nieuwe hoofdsponsor wordt. Met zijn traditionele Anatolische landbouwmethoden en zijn gemoderniseerde werkwijze is Yilmaz Radijs jarenlang een gerenommeerd bedrijf in de landbouw. Zo heeft Yilmaz Radijs diverse vernieuwende technieken geïmplementeerd die eerder niet zijn gebruikt zoals het luchtcirculatiesysteem, de recirculatie van water en een spuitrobot.


Vanwege de positieve groei van onze vereniging en de interesse die Yilmaz Radijs heeft in sport, is deze samenwerking tot stand gekomen.

Via deze weg wil het bestuur van sv H.M.S.H. de heer Zulkuf Yilmaz bedanken voor zijn interesse in onze vereniging en hopen op een langdurige en prettige samenwerking.

Het bestuur

Nieuwe/oude hoofdsponsor ...

Met de komst van een nieuwe hoofdsponsor neemt Kompas Administratie B.V. als zodanig afscheid. Het bestuur wil echter graag zijn hartelijke dank uitspreken aan het adres van Kompas Administratie dat de club jarenlang trouw heeft gesponsord. Het bestuur denkt met veel genoegen terug aan deze samenwerking!

Website aangepast

De overgang naar de nieuwe website is inmiddels afgerond. Zoals eerder gezegd is er uiterlijk niet veel veranderd en een bezoeker zal niet veel merken van de aanpassingen in de structuur. Hoewel in principe alle voorzorgsmaatregelen zijn getroffen om de overgang zo gesmeerd mogelijk te maken, kunnen er altijd problemen zijn. Veel pagina's van de oude website worden direct doorgelinkt naar de nieuwe site. Sommige (team)pagina's bestaan niet meer omdat de teams opgeheven zijn of een andere naam hebben gekregen. Oude links naar de jeugdteams zijn doorgelinkt naar de "Jeugd" pagina omdat er bij de jeugd natuurlijk veel verschuivingen zijn. Ondanks alle voorzorgen is het niet uitgesloten dat er fouten optreden. Verwijzingen naar niet meer bestaande pagina's die niet doorgelinkt zijn naar de nieuwe website belanden op de "Foutpagina" van waar de nieuwe website toch is te bereiken via het normale menu.

De indelingen van de jeugd zijn vandaag bekend gemaakt. Op de jeugdteampagina's staan de gepubliceerde indelingen. De gegevens op de jeugdteampagina's zijn helaas nog niet allemaal volledig. Uiteraard worden de gegevens zo snel mogelijk bijgewerkt.

>op de lat

maandag 17 augustus 2020

Website aanpassingen

Hoewel het uiterlijk van de website niet noemenswaard zal veranderen wordt er binnenkort gebruik gemaakt van een andere opzet van de site. Deze nieuwe opzet is efficiënter in gebruik maar het kan voor een aantal gebruikers kleine problemen opleveren. De naam van de website blijft ongewijzigd (http://hmsh.nl) maar de naam van de home page krijgt een ander extensie. Gebruikers die de hier vermelde links benutten hoeven geen veranderingen aan te brengen. Echter, diegenen die de links "http://hmsh.nl/index.html" of "http://www.hmsh.nl/index.html" of soortgelijke links naar specifieke pagina's op de oude website gebruiken zullen die (mogelijk) aan moeten passen. Om verwarring te voorkomen zal de oude website binnenkort geheel van de website verdwijnen.

Het in gebruik nemen van de nieuwe website is een eerste stap naar het nieuwe seizoen. De informatie die beschikbaar komt betreft natuurlijk met name de informatie over de nieuwe teams voor het komende seizoen. Er zijn de nodige wijzigingen in de begeleiding van de teams, personele bezetting en uiteraard volledig nieuwe indelingen voor zowel het bekerprogramma als de competities. Het spreekt voor zich dat de wijzigingen bij de jeugdteams wegens het overgaan naar nieuwe leeftijdscategoriën het grootst zijn.

Bezoekers van de website die een verouderde link gebruiken kunnen via de foutpagina alsnog de (nieuwe) website bereiken.

Indeling overige jeugd

De indelingen en de programma's van de jeugdteams in de categoriën Onder 11 tot en met Onder 8 zouden afgelopen weekend bekend gemaakt worden. Helaas is dit nog niet het geval. Het zal hopelijk niet lang duren voordat dat alsnog gebeurt. Zodra er iets bekend wordt zal deze informatie bijgewerkt worden.

>op de lat
dinsdag 11 augustus 2020

In memoriam Rinus van der Burg

Rinus was in de jaren 60 en 70 een hele goede voetballer in het 1e team van H.M.S.H.. Hij was fel, snel en had een goed schot. Zijn leven lang heeft hij bij de club zijn humor en gezelligheid gebracht, veel thuiswedstrijden en feestjes werden bij de club gevierd. Wederom verliest H.M.S.H. een grote voetballer en een fijne vriend. Wij wensen zijn vrouw Jannie en de familie veel sterkte toe bij dit verlies.

De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden, maar er is wel een mogelijkheid om afscheid te nemen van Rinus op donderdag 13 augustus. Voor de rouwkaart met verdere informatie klik hier.

>op de lat
maandag 10 augustus 2020

Aanmelden ALV 27 augustus 2020 en agenda

In verband met de RIVM aanbevelingen en de regels met betrekking tot de bestrijding van het coronavirus heeft het bestuur besloten om van te voren na te gaan of die regels gewaarborgd zijn bij de te houden ALV. Om dit te kunnen doen wil het bestuur iedereen die van plan is de vergadering bij te wonen verzoeken zich aan te melden bij onze secretaris Kadir Yilmaz. Dit kan per mail:   secretaris

De vastgestelde agenda van de ALV kunt u hier vinden: agenda

Alvast bedankt voor de medewerking.

Het bestuur

Indelingen en wedstrijdprogramma's

Afgelopen weekend heeft de KNVB de bekerindelingen en programma's van diverse teams in de B categorie bekend gemaakt. Dit gaat met name om de drie senioren teams H.M.S.H. 5, H.M.S.H. 35+1 en H.M.S.H. 35+2 en de jeugd teams in de oudere leeftijdscategoriën. Dit betreft JO17-1, JO13-1 en JO13-2. De programma's van de zondag senioren en de jeugd zijn bijgewerkt en zijn te vinden in het "Programma". Voor de teams in de leeftijdscategoriën Onder8 t/m Onder12 worden de indelingen en programma's in de loop van deze week bekend gemaakt.

De KNVB heeft ervoor gekozen om de veteranen competities een andere omschrijving te geven. In ons district zijn er alleen 35+ competities en de teams en indelingen zijn hierop aangepast. De aanduidingen VE1 en VE2 zijn dus vervallen.

>op de lat
vrijdag 7 augustus 2020

Donderdag 27 augustus Algemene Ledenvergadering H.M.S.H.

Het bestuur heeft voor 27 augustus een Algemene Ledenvergadering uitgeschreven. Aanvang 19:30 uur. Onderwerpen die aan de orde komen gaan onder andere over de verduurzaming van onze vereniging, accommodatie en velden en over het mogelijke creëren van een rokersruimte. Nadere mededelingen en agenda volgen nog.

>op de lat
donderdag 6 augustus 2020

Zondag 16 augustus ingelaste wedstrijd H.M.S.H. 1 (zo)

Op zondag 16 augustus zal H.M.S.H. 1 (zo) op Sportpark De Bosdreef in Rotterdam een oefenwedstrijd tegen HOV/DJSCR spelen. Aanvang 14:00 uur.

>op de lat
dinsdag 4 augustus 2020

Wedstrijd Westlandia O-21 - H.M.S.H. combinatie afgezegd

De voor vanavond geplande wedstrijd tussen Westlandia O-21 en een H.M.S.H. combinatie is helaas wegens personele problemen bij Westlandia afgelast.

>op de lat