Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

september

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand september in 2020 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2020.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


dinsdag 29 september 2020

Aanscherping corona maatregelen

Naar aanleiding van de verscherping van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus heeft het bestuur vanzelfsprekend ook de regels omtrent het betreden van ons complex moeten aanpassen.

Het betreden van het terrein van sv H.M.S.H. is voorlopig alleen toegestaan aan officials, teams, teambegeleiders en ondersteunende functionarissen. Sportwedstrijden, zowel amateur als professioneel, moeten plaats vinden zonder publiek. Dit betekent helaas dat het ouders, met name van jeugdspelers, niet is toegestaan het terrein zelf te betreden. Dit geldt zowel voor wedstrijden als voor trainingen. Tevens gelden deze regels voor alle bezoekende teams. Slechts de noodzakelijke begeleiding mag het terrein betreden. Indien nodig kunnen ouders hun kinderen afzetten bij de ingang. Houdt hierbij alstublieft wel rekening met de geldende afstandsregels.

Hoewel dit een algemene regel is die voor alle sportclubs en accommodaties geldt, wil het bestuur er met nadruk op wijzen dat ook onze kantine gedurende de komende drie weken gesloten is.

Deze regels zijn niet voor niets ingesteld. Hoewel de maatregelen zeer vervelend zijn voor alle betrokkenen, zijn ze wel noodzakelijk. Het bestuur wil dan ook met grote nadruk aan iedereen vragen zich aan deze regels te houden.

Het laatste bulletin van het RIVM (fact sheet) over de maatregelen die per 29 september gelden vindt u hier.

>op de lat
maandag 28 september 2020

Crowdfunding actie speeltuin

Onze speeltuin voor de jongste jeugd is helaas al een aantal jaar in verval en is nodig aan een opknapbeurt toe (zie ook de foto's onder aan het artikel op de speciale Actie pagina). De huidige toestand van de speeltuin is deplorabel en de speeltuin is daarom eigenlijk niet meer geschikt om in te spelen.

Het bestuur heeft op de ALV van 27 augustus aangegeven om daar wat aan te gaan doen middels een crowdfunding actie.

sv H.M.S.H. start hierbij een actie op om de speeltuin een nieuw leven in te blazen. Het doel is voldoende geld in te zamelen om een volwaardige, kindvriendelijke, veilige speelplaats te maken.


      DOE MEE!

Om mee te doen met de actie: klik op bovenstaande figuur!


>op de lat
vrijdag 25 september 2020

Wijzigingen wedstrijdprogramma

Er zijn dit weekend al weer de nodige aanpassingen aan het programma. De wedstrijden van H.M.S.H. 1 zaterdag en H.M.S.H. 3 zijn verzet naar latere datum en zojuist is bekend geworden dat de wedstrijden van H.M.S.H. JO17-1 en H.M.S.H. JO11-1 morgen afgelast zijn.

>op de lat
donderdag 24 september 2020

Uitbreiding aantal teams sv H.M.S.H.

Onlangs is bij onze jeugdafdeling een JO11-2 team toegevoegd dat inmiddels actief is in de competitie. Deze week is er een extra seniorenteam ingeschreven dat uit gaat komen in de reserve 6e klasse. Ook zijn er nog twee jeugdteams ingeschreven in de JO7 categorie. Deze jeugdteams worden als het goed is zeer binnenkort ingedeeld. Het bestuur hoopt dat al deze teams met veel plezier bij onze club zullen spelen.

>op de lat
dinsdag 22 september 2020

Resultaten H.M.S.H.

Afgelopen weekend wist zondag 1 een punt te pakken tegen Altior. Hoewel het resultaat wel terecht was, had er toch meer ingezeten want onze mannen kwamen nadat ze met 10 man verder moesten vanwege een blessure (rond de 70e minuut) nog laat in de wedstrijd met 1 - 0 voor (84e minuut). Helaas voor ons wist Altior ver in de blessure tijd nog gelijk te maken. Komende zondag wordt in Nootdorp tegen RKDEO gespeeld. Ook RKDEO haalde op de eerste dag een punt en wel bij DOSR.

Zaterdag 1 verloor haar eerste wedstrijd tegen sv Erasmus met ruime cijfers (3 - 6). Komend weekend staat de uitwedstrijd tegen sv Houtwijk op het programma. Houtwijk heeft al een paar jaar een goed team dat bovenin meedraait en afgelopen weekend een heel ruime overwinning boekte. Kortom, dat gaat ongetwijfeld een lastige wedstrijd worden voor ons team.

>op de lat
maandag 14 september 2020

Bekerresultaten H.M.S.H.

Helaas zijn ook dit weekend de resultaten van de standaard teams teleurstellend te noemen. Het resultaat van zaterdag 1 was weliswaar beter dan vorige week maar ook nu werd een nederlaag geleden tegen FC Zoetermeer (2 - 5). Zondag 1 was kennelijk niet wijzer geworden van de oefenwedstrijd die enkele weken geleden tegen ONA werd gespeeld want het resultaat, een 0 - 5 nederlaag, laat duidelijk zien dat ONA haar huiswerk een stuk beter had gedaan. Onze teams zijn nu uitgeschakeld en kunnen zich volledig richten op de competitie die komend weekend begint. De zaterdag begint thuis tegen de buren van sv Erasmus die dit jaar best wel een aardig team lijken te hebben. Zondag 1 begint ook thuis en wel tegen Altior. Vorig seizoen was de wedstrijd tegen Altior een sleutelwedstrijd in de competitie en het belang van een goed begin kan niet worden onderschat.

>op de lat
maandag 7 september 2020

Parkeren bij H.M.S.H.

Het bestuur wil alle bezoekers van ons terrein er (nogmaals) op wijzen dat het verboden is te parkeren op de oprit naar het terrein! Het parkeren op deze plek kan er toe leiden dat hulpdiensten (ambulance en brandweer) het terrein niet kunnen betreden met alle gevolgen van dien. Tevens kan het een gevaarlijke situatie opleveren voor, met name, voetgangers en fietsers. Dit geldt niet alleen in de weekenden maar zeker ook gedurende de rest van de week. De politie controleert regelmatig of er voertuigen foutief geparkeerd staan en deelt forse boetes uit. Iedereen is dus gewaarschuwd.

Resultaten bekerwedstrijden

De resultaten in dit weekend waren voor de standaard teams lichtelijk teleurstellend. Zondag 1 kwam niet verder dan een gelijk spel tegen Rozenburg (2 - 2), terwijl zaterdag 1 een behoorlijk zware nederlaag moest incasseren tegen Zwammerdam (0 - 6). Voor de zaterdag betekent dit een bijna zekere uitschakeling omdat daar slechts één team door gaat naar de volgende ronde. Zondag 1 heeft zeker nog kans om bij de eerste twee teams te eindigen en door te gaan, maar dan moet er komende week wel gewonnen worden van ONA en dat is geen echt gemakkelijke opgave.

>op de lat
dinsdag 1 september 2020

Opzegging lidmaatschap

Zoals in november 2019 al aangegeven geldt het volgende voor het opzeggen van het lidmaatschap:

Het bestuur van sv H.M.S.H. wil er nog een keer met nadruk op wijzen dat het opzeggen van het lidmaatschap alleen schriftelijk kan. Dit moet via de gewone post (sv H.M.S.H. (t.a.v. de secretaris), Postbus 43319, 2504 AH   Den Haag) of per e-mail   postbus Zie ook bij "Bestuur": artikel "Wet opzeggen lidmaatschap". Mondelinge opzeggingen worden niet in behandeling genomen.

Het bestuur wil daar graag nog aan toevoegen dat de normale termijn voor het opzeggen van het lidmaatschap sluit op 16 juni na afloop van de KNVB competitie. Indien een lid geen schriftelijk verzoek tot uitschrijving heeft ingediend is dat lid wettelijk verplicht de contributie te voldoen over het nieuwe seizoen. Verenigingen kunnen zelf bepalen of zij dat ook willen afdwingen. Echter, als een lid zich niet tijdig heeft afgemeld worden er kosten gemaakt (zoals de afdracht van spelerskosten aan de KNVB). De verenigingen hebben daarom het volste recht om hiervoor een vergoeding te vragen.

Verslag Algemene Ledenvergadering

Vanwege het grote belang van de besproken agendapunten op de Algemene Ledenvergadering van 27 augustus wordt hier op de website een verslag gepresenteerd van deze vergadering. De aanwezige leden kregen van onze gast Arnoud Korrel een presentatie over de twee belangrijke bespreekpunten: het vervangen van de gewone veldverlich-ting door een LED verlichting en het plaatsen van zonnepanelen, beide om de energierekening met een groot percentage terug te brengen. Lees het verslag hier .

Nieuwe KNVB documenten

Behoudens de al eerder vermelde informatie over het opzeggen van het lidmaatschap, is er nu ook een nieuwe versie van het handboek veldcompetitie 2020 - 2021 op de Bestuur pagina te vinden. Tevens een document met de wijzigingen met ingang van het nieuwe seizoen. Als laatste is ook het document over de bekerbesluiten van dit jaar gepubliceerd.

>op de lat