Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

juni

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand juni in 2021 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2021.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


woensdag 30 juni 2021

sv H.M.S.H. vanaf morgen rookvrij

Het bestuur van sv H.M.S.H. wil er nog even de aandacht op vestigen dat onze club vanaf morgen, 1 juli, rookvrij is. Er geldt voortaan een algemeen rookverbod op het gehele terrein!

>op de lat
zaterdag 26 juni 2021

Versoepelingen maatregelen

Met ingang van vandaag zijn er weer maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus vervallen. Dit is uiteraard geweldig nieuws. Niet alleen mag er weer "echt" gesport worden door iedereen, de ingetrokken en/of versoepelde maatregelen maken het dagelijkse leven ook weer een stuk aangenamer en normaler. Helaas is het nodig dat er nog enkele maatregelen gehandhaafd blijven. Het nieuwsbulletin van de Rijksoverheid dat daar betrekking op heeft kan hier gevonden worden.

Vandaag is ook de laatste wedstrijddag van de Regiocup voor de jeugd. Hoewel niet alles is gelopen zoals gehoopt werd, er zijn diverse wedstrijden om meerdere redenen toch niet doorgegaan, lijkt deze competitie gelukkig wel succesvol geweest te zijn. Op grond hiervan ziet het bestuur de toekomst met enig optimisme tegemoet.

Het bestuur van sv H.M.S.H. hoopt dat het komend seizoen dan ook eindelijk weer gaat brengen wat we ervan verwachten, een normale voetbal competitie met (bijna) normale gang van zaken.

Het bestuur

>op de lat
woensdag 23 juni 2021

Oud nieuws uitgebreid

De opzet van het "Oud nieuws" is volledig op de schop gegaan. De reden hiervan is dat het "archief" op deze manier op eenvoudige wijze uitgebreid kan worden. Het menu van het "Oud nieuws" is dan ook veranderd zodat er nu per jaargang gekeken kan worden naar het oude nieuws. Het archief gaat op dit moment terug tot (en met) 2018. Nieuws van de maanden die inmiddels afgelopen zijn en waar geen nieuwe berichten meer toegevoegd zullen worden, zullen hier ook snel te vinden zijn. In de rechterkolom staan de beschikbare maanden van de betreffende jaargang. Voor 2021 houdt dit in dat nu "slechts" januari tot en met mei te zien zijn. Het omzetten naar dit nieuwe systeem kan tijdelijk voor enig ongemak zorgen. Diverse andere pagina's moeten namelijk ook bijgewerkt worden.

Het spreekt voor zich dat de uitbreiding en de verandering van het menu even wennen is. Alle archief pagina's zijn, zoals gebruikelijk is, te vinden via het menu, maar om een beetje makkelijker rond te kunnen struinen in de bestanden binnen het archief zijn in de rechterzijbalk twee kaders geplaatst met links van de overige (beschikbare) maanden en de andere jaargangen.

Actiepagina speeltuin verdwijnt

De actie voor een nieuwe speeltuin loopt af en met het beschikbare bedrag zal een begin worden gemaakt met de aanleg van een sterk verbeterde speeltuin. Het bestuur wil graag alle donateurs nogmaals hartelijk bedanken voor hun bijdragen. De actiepagina op onze website zal dan ook zeer binnenkort verdwijnen. Dit zal gebeuren nadat er een aanvang is gemaakt met de werkzaamheden.

Ook coronapagina verdwijnt

Naar aanleiding van de sterk verbeterde toestand met betrekking tot de corona pandemie en de terugkeer naar de (bijna) normale situatie, zal ook deze webpagina binnenkort verdwijnen van onze website. Het bestuur hoopt dat er geen terugkeer zal zijn naar de situatie van de afgelopen maanden en dat mededelingen op dit gebied niet meer nodig zullen zijn. Gezien de recente ontwikkelingen lijkt het slechts een kwestie van enkele weken voordat deze pagina overbodig zal worden.

Bijwerken algemene en teampagina's voor komend seizoen

Komende tijd zal er weer hard gewerkt worden om de webpagina's van de jeugd, senioren en de teams voor het nieuwe seizoen aan te passen. Bij de jeugd zullen er waarschijnlijk twee (of drie) extra teams toegevoegd worden en bij de senioren één. Over enige tijd zal dit vanzelfsprekend op de website verschijnen. Ook het oefenprogramma voor de zondagselectie wordt binnenkort gepubliceerd. Tijdens de overgang naar het nieuwe seizoen is het mogelijk dat niet alles gelijk werkt zoals het zou moeten. Uiteraard wordt geprobeerd deze situatie zoveel mogelijk te vermijden en eventuële fouten zo snel mogelijk te verbeteren.

>op de lat
maandag 7 juni 2021

AD artikel over Andro Knel

Ter herinnering aan de ramp met het Kleurrijk elftal op 7 juni 1989 heeft het AD een artikel gewijd aan één van de vele slachtoffers, nl. Andro Knel. Als voormalig jeugdlid van onze vereniging was Andro een goede bekende van met name Jaap den Tuinder en Ed Vuijk. Zij konden dan ook een mooi verhaal vertellen over Andro. Het artikel is te vinden op de website van het AD via "artikel AD Andro Knel".

>op de lat
woensdag 2 juni 2021

Overschrijvingen

De overschrijvingsperiode sluit dit jaar op dinsdag 15 juni a.s. om 24:00 uur. Overschrijvingen moeten worden aangevraagd bij de nieuwe vereniging. Deze aanvraag moet vóór dit tijdstip ingediend zijn. Na 1 juli verleent de KNVB normaal gesproken geen toestemming meer voor overschrijvingen in de A categorie. Het hele proces verloopt volledig digitaal.

Voor de goede orde: overschrijving naar een andere vereniging wordt alleen verleend als je aan al je financiële verplichtingen hebt voldaan.
Dat kan in principe tot 30 juni geregeld worden. Het bestuur heeft daarvoor de volgende dagen en tijden voor vastgelegd. Zondag 6 juni van 12:00 u tot 15:00 u, donderdag 10 juni van 19:00 u tot 22:00 u en zondag 13 juni van 12:00 u tot 15:00 u.
Als je niet in de gelegenheid bent om op deze tijden naar het clubgebouw te komen, kun je contact opnemen met Ercan Güçlü (06 - 42 56 23 46) of Bülent Yüngül (06 - 14 49 73 36). Gelieve te bellen ná 18:00 uur.

>op de lat