Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

augustus

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand augustus in 2023 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2023.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


zaterdag 26 augustus 2023

Reünie-middag gepland op 17 september

Ja, misschien genieten er nu nog (oud) leden van hun vakantie, maar de Reüniecommissie is al bezig met de voorbereidingen voor de 3e reünie-middag bij H.M.S.H.

We hebben die gepland voor zondag 17 september 2023. Vanaf 12:00 uur bent u weer van harte welkom in het clubgebouw aan de Vrederustlaan. Je weet dat vast nog wel te vinden.

Er staat dan ook nog een leuke wedstrijd op het programma van H.M.S.H. 35+ 2 (allemaal al zéér lang lid van H.M.S.H.). Zij spelen een buurtderby tegen sv Erasmus 35+ 1.

Natuurlijk kan je naar de wedstrijd kijken, maar je mag ook oude koeien uit de sloot halen onder het genot van een hapje en een drankje.

Noteer deze zondag 17 september a.s. dus alvast in je agenda!

Wij hopen dat het weer gezellig druk gaat worden!

We hebben helaas niet van alle (oud)leden een e-mailadres, maar zouden graag zoveel mogelijk oude bekenden willen zien op deze dag, dus zegt het voort!

Tot zondag 17 september a.s. op de Vrederustlaan.

Met vriendelijke H.M.S.H.-groeten,
Jur Hildebrand
Ton van Krevelen
Peter Pfaff
Herman Thomassen
Jaap den Tuinder

P.S. Oh ja, er kan bij H.M.S.H. alleen nog maar gepind worden!

Nieuws over Onder 23 spelers

Onlangs is bekend geworden dat Josué Pululu Bolombi van O23-1 komend seizoen bij KVK Tienen in de Belgische 3e klasse gaat spelen. Uiteraard wenst het bestuur hem succes bij deze stap in zijn carrière.

Gedurende de zomerstop zijn Kacper Zych en Marcel Novak op stage geweest op Cyprus bij derdeklasser Kouris Erimis. Hoewel er wel degelijk interesse was van de club, met name voor Kacper, ging een transfer niet door. Beide spelers zullen onze club waarschijnlijk toch verlaten.

Oefenwedstrijd Onder 23 tegen KAS Eupen Onder 21

Gisteren heeft ons Onder 23 tegen een Onder 21 team van KAS Eupen gespeeld. Het standaard team van KAS Eupen speelt, zoals bekend mag worden verondersteld, in de Belgische 1e klasse.

Om 19:30 uur ging de wedstrijd van start en er werd beslist heel aardig gespeeld. Na de wedstrijd bleek dat er gelijk al interesse was voor één van onze spelers. Wordt mogelijk vervolgd.

>op de lat
zaterdag 12 augustus 2023

Indelingen en programma's jeugd en senioren grotendeels bekend

Zoals eerder aangegeven zijn vandaag de indelingen en het programma van de 1e fase bij de jeugd bekend gemaakt. Tevens zijn de (volledige) indelingen en programma's van de A categorie senioren voor de competitie gepubliceerd. Als laatste zijn ook de bekerindelingen en bijbehorende programma's van de B categorie senioren bekend. Alleen de indelingen en programma's van de B categorie competities volgen nog.

De website wordt dit weekend zo veel mogelijk voor het nieuwe seizoen aangepast. Tijdens de werkzaamheden is het goed mogelijk dat niet alles werkt en dat gegevens nog niet volledig up to date zijn. Dat laatste geldt met name voor de seniorenteams.

>op de lat