Vanwege de langdurige pandemie en de onmogelijkheid om een algemene ledenvergadering te houden is er een tussentijds verslag door de kascontrolecommissie uitgebracht.

Het is voor de leden van groot belang om te weten hoe de club er nu voor staat. Op dit moment is er geen enkele reden tot zorg. In de hoop dat de toestand binnenkort helemaal genormaliseerd wordt is de verwachting dat de situatie zich gunstiger zal ontwikkelen dan de laatste twee jaar het geval is geweest.

Het bestuur

>op de lat
maandag 21 februari 2022

HMSH 1 (zo) haalt punt in Delft

Op een stormachtige dag heeft ons zondag standaard team een punt gehaald uit de wedstrijd tegen Concordia. Het was lastig voetballen en er waren weinig kansen over en weer. Concordia kwam op voorsprong na een ongelukkige handsbal in het strafschopgebied. De gelijkmaker kwam pas aan het einde van de tweede helft. Vanwege de wind en de weggewaaide bal was er veel extra tijd maar daar werd niet meer in gescoord. Op dit moment is het razend spannend onder in de 2e klasse D. Liefst 7 ploegen staan op 7, 8 en 9 punten waardoor er elke week weer een geheel nieuwe stand kan komen. Elk punt is van groot belang.

Zaterdag 1 verloor helaas met 1 - 2 van GDA dat inmiddels de aansluiting heeft gevonden met de subtop.

Komend weekend spelen alleen onze standaard teams competitie. Zondag 1 speelt thuis tegen Wippolder. Eén van de naaste achtervolgers van koploper HVV. Zaterdag 1 speelt uit bij sv Houtwijk dat de lijst samen met Quintus aanvoert. Kortom pittige tegenstanders.

>op de lat
zaterdag 12 februari 2022

JO14-1 kampioen najaarsreeks

Nadat het seizoen tussentijds noodgedwongen onderbroken moest worden, zijn de najaarsreeksen in de A categorie nu min of meer uitgespeeld. Ons JO14-1 heeft haar najaarsreeks winnend afgesloten met als beloning de promotie naar de 3e divisie.

JO14-1
Niet alleen de nieuwe tegenstanders zullen een nieuwe uitdaging worden, ook de reizen naar deze tegenstanders zullen nieuwe horizonten openen.

Kampioenschapstaart
De spelers kunnen slechts kort genieten van het behaalde resultaat. Vanwege de onderbreking en de sterk verlate afsluiting van de reeks zal de KNVB zo spoedig mogelijk de voorjaarsreeks willen aanvangen.

Alle spelers en begeleiding van harte gefeliciteerd!

Het bestuur

LED there be light

Zoals al eerder gemeld zou onze lichtinstallatie voorzien worden van LED lampen. Afgelopen week is dit gerealizeerd waardoor het gebruik van de installatie niet alleen een stuk goedkoper wordt, maar ook dat de verlichting een stuk beter is. Ook kan er verschil gemaakt worden tussen training- en wedstrijdverlichting. Een niet onbelangrijk detail.

Werkzaamhedenlichtinstallatie

Op de foto's zijn de werkzaamheden te zien. Het zal duidelijk zijn dit werk niet geheel ongevaarlijk is en dat het weer ook niet voortdurend meezat.

>op de lat
maandag 7 februari 2022

Programma jeugd

Alleen voor komend weekend is er nog een regulier programma voor de jeugd. De weken er na is er geen programma dan wel zijn gereserveerd voor inhaalduels en beker. Het bekerprogramma is echter helemaal van tafel. Het eerstvolgende reguliere programma is pas weer 12 maart.

Pinnen in de kantine

Pinnen Het betalen met contant geld is vanaf heden niet meer mogelijk. Het gebruik van een pinpas (ook draadloos) is voortaan noodzakelijk!

>op de lat
woensdag 2 februari 2022

H.M.S.H. 1 - ESTO 1 - (vriendschappelijk) 30 januari 2022

Na een een redelijke start in de eerst tien minuten, werd het spel stukken minder in de eerste helft. ESTO kreeg wat kansen, maar goed keeperswerk verhinderde een achterstand. Toch werd er met een achterstand de rust ingegaan. Een snoeiharde knal uit een vrije trap na een terugspeelbal werd goed afgestraft.
De tweede helft was iets beter van uit onze kant, er waren niet echt veel kansen, maar er werd toch met een 3-1 stand afgesloten.