Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

oktober

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand oktober in 2022 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2022.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


dinsdag 18 oktober 2022

Weer onnodige nederlaag H.M.S.H. 1

Afgelopen weken is er weinig geschreven over ons standaard team. De wedstrijd vorig weekend tegen CION 1 leverde een terechte 5 - 0 nederlaag op. De thuiswedstrijd van afgelopen weekend tegen Berkel was eigenlijk niet zo slecht als de score doet vermoeden. Er werd redelijk gespeeld tot men in de buurt van de 16 meter van de tegenstander kwam. Daar ging het echter voortdurend mis. De weinige echte kansen die gecreëerd werden leverden totaal niets op. Tot overmaat van ramp had onze normaal gesproken zo betrouwbare keeper niet helemaal zijn dag en de verdediging liet diverse steken vallen. Drie van de vier doelpunten van Berkel waren gewoon weggevertjes. Berkel profiteerde hier optimaal van, maar om te zeggen dat deze nederlaag echt nodig was: nee. Het zal over de hele linie toch beter moeten worden om resultaten te gaan boeken. Komend weekend staat al weer de volgende, lastige, uitwedstrijd op het programma tegen Westlandia.

>op de lat
vrijdag 7 oktober 2022

Een nieuwe mijlpaal voor sv H.M.S.H. 📈

Woensdag 5 oktober zijn 14 jeugdtrainers van sv H.M.S.H. gestart met de juniorentrainer cursus van de KNVB. Dit is de basismodule van het jeugdopleidingsplan van de KNVB. Tijdens in totaal 10 bijeenkomsten worden onder de leiding van Driss Rahmouni, docent van de KNVB, de basisbeginselen van het trainerschap bijgebracht.

De eerste avond stond in het teken van de structuur van voetballen en de kwaliteiten van de trainer-coach. Elke avond bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte, met andere woorden: we gaan ook het veld op!

Tussen de bijeenkomsten door zijn er diverse opdrachten en dienen de trainers ook te gaan kijken bij ervaren trainers. Ook dient een aantal trainers voor elke bijeenkomst een training voor te bereiden.

De groep van 14 trainers van sv H.M.S.H. is enthousiast gestart. Samen vormen zij een mooi gevarieerde groep die bestaat uit zowel heren als ook dames.

De volgende trainers hebben zich aangemeld voor de cursus: Hakkı Doğan en Fatih Çelik (JO16-2), Nathaniel Wilson (JO14-1), Mohamed Mahsoub (JO12-1), Rick van der Horst (JO11-2), Jacqueline Grootveld (JO11-3), Ali Arslan (JO10-1), Aslan Yildiz (JO10-2), Mehdi Koç (JO9-2), Hüseyin Şahiner (JO9-3), Selim Yalçin (JO9-4), Meliha Özcan (JO8-1), Jaap en Margreet Roozendaal (JO7-1).

Hoofd jeugdopleiding sv H.M.S.H.
Melik Kara

Opnieuw belangstelling voor Arda Özdemir

Vanuit het betaalde voetbal is er opnieuw belangstelling voor Arda Özdemir. In dit geval heeft Excelsior (Rotterdam) hem uitgenodigd voor een driedaagse trainingsstage. Wij wensen Arda succes met het volgen van deze stage en hopen op een goed vervolg voor hem.

Melik Kara

>op de lat