Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

oktober

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand oktober in 2020 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2020.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


zaterdag 31 oktober 2020

Crowdfunding actie speeltuin

Hoewel het voetbal bijna geheel stil ligt zijn wij nog wel bezig met onze club. Daarom nu nog een keer speciale aandacht voor onze crowdfunding actie. De speeltuin voor de jongste jeugd is helaas al een aantal jaar in verval en is nodig aan een opknapbeurt toe (zie ook de foto's onder aan het artikel op de speciale Actie pagina). De huidige toestand van de speeltuin is deplorabel en de speeltuin is daarom eigenlijk niet meer geschikt om in te spelen.

sv H.M.S.H. is hiervoor een actie gestart om de speeltuin een nieuw leven in te blazen. Het doel is voldoende geld in te zamelen om een volwaardige, kindvriendelijke, veilige speelplaats te maken.


      DOE MEE!

Om mee te doen met de actie: klik op bovenstaande figuur!

>op de lat
woensdag 28 oktober 2020

Nog langer geen voetbal

Het maatregelenpakket van de overheid wordt voorlopig verlengd tot in december. Dat betekent dat het voetbal effectief nog stil ligt. Hoewel de jeugd wel mag trainen en onderling wedstrijden mag spelen, houdt de verlenging in dat de competitie niet kan worden vervolgd. Kantine en kleedkamers blijven dicht. Senioren mogen alleen sporten in groepjes van maximaal 4 spelers en er dient afstand gehouden te worden. Dat is een serieuze beperking met betrekking tot de mogelijke oefenstof. Een eventuële voortzetting van de competitie zal hierdoor extra tijd in beslag gaan nemen.

>op de lat
dinsdag 13 oktober 2020

Voetbal aan banden gelegd

De regering heeft besloten om teamsporten voor senioren (amateurs) voorlopig te verbieden. Dat besluit komt weliswaar niet onverwacht gezien de ontwikkelingen met betrekking tot het aantal coronabesmettingen de laatste weken, maar natuurlijk had iedereen de hoop dat deze maatregelen niet nodig zouden blijken. Helaas een streep door de rekening. Ook letterlijk. Veel verenigingen zullen het nu nog moeilijker krijgen. Voor de jeugd geldt dat zij wel mag trainen en onderling, binnen de vereniging, wedstrijden mag spelen. De nu geldende algemene regels voor de sport staan hieronder.

>op de lat
maandag 12 oktober 2020

Gaslek verholpen

Het gaslek is inmiddels gevonden en gedicht zodat vandaag (maandag) weer gebruik mag worden gemaakt van ons terrein.

>op de lat
zaterdag 10 oktober 2020

Thuiswedstrijden zondag afgelast wegens gaslek

Op dit moment wordt op ons terrein hard gewerkt om een gaslek te dichten. Omdat het niet zeker is wanneer dit op doeltreffende manier zal lukken en de situatie veilig verklaard is, zijn de thuiswedstrijden op zondag uit voorzorg afgelast.

>op de lat
woensdag 7 oktober 2020

Update over Deniz Alkaç

Deniz heeft een nekwervelbreuk opgelopen bij zijn ongeval tijdens de wedstrijd tegen sv Houtwijk. Hij ligt ter observatie in het ziekenhuis en de behandelend arts gaat bekijken of Deniz geopereerd moet worden.

Hoewel het hartverwarmend is dat hij overstelpt wordt met berichtjes en app's, heeft hij rust nodig en kan hij op dit moment deze berichten niet beantwoorden. Het vriendelijke verzoek is dan ook om hem nu niet te appen of een ander bericht te sturen.

>op de lat
dinsdag 6 oktober 2020

Wedstrijd zaterdag 1 gestaakt wegens ongeval

De wedstrijd van zaterdag 1 tegen sv Houtwijk vanavond is helaas gestaakt wegens een ongeluk. Deniz Alkaç kwam bij een luchtduel ongelukkig ten val op zijn hoofd en nek en is per brancard naar het ziekenhuis vervoerd. Hopelijk valt het allemaal mee, maar het is wachten op het resultaat van verder onderzoek. Het bestuur wenst Deniz een spoedig herstel!

>op de lat