Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

februari

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand februari in 2019 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2019.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


maandag 11 februari 2019

Fouzi Mesaoudi nieuwe trainer HMSH

HMSH is content met het binnen halen van een nieuwe trainer voor het komend seizoen. Met oud prof Fouzi Mesaoudi (37) heeft HMSH een jonge en ambitieuze trainer binnen.

Wie is Fouzi:

Speler Mesaoudi tekende zijn eerste profcontract op 17 jarige leeftijd en maakte de overstap van ARC O19 naar het eerste van Sparta Rotterdam.
Hij kwam als speler uit voor Sparta Rotterdam, HFC Haarlem, FC Chelsea, FC Falkirk en speelde als zaalvoetballer 2 interlands voor Jong Oranje tegen Spanje vlak voordat hij prof werd.
Trainer Mesaoudi is dit seizoen bezig met de KNVB UEFA A/ TC 1 opleiding en loopt hiervoor stage en assisteert bij Sparta Rotterdam O16.Mesaoudi: Ik ben zeer content met de nieuwe uitdaging bij zondag 3e klasser HMSH. Toen HMSH mij benaderde stond ik op het punt te kiezen uit 6 clubs variërend van hoofdklasse t/m 4 klasse.
Het jonge huidige bestuur van HMSH heeft een duidelijke visie en ambitie en ik zal hen daarbij ondersteunen om het doel te verwezenlijken.

Naast een nieuwe trainer heeft men ook al een aantal versterkingen binnen voor volgend seizoen.
Versterkingen : De huidige selectie van HMSH zal in het nieuwe seizoen worden versterkt met oud prof Ali Boussaboun, Samir Oulhani, Houssain El Zeryouh, Gino Kopra en Hamza Annaji.

>op de lat