Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

juli

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand juli in 2022 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2022.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


zaterdag 30 juli 2022

Competitie en bekerindelingen A categorie bekend

De KNVB heeft inmiddels voor de A categorie (behalve voor Onder 23) de bekerindelingen en het bijbehorende programma bekend gemaakt. Half augustus worden ook de bekerindelingen voor de lagere senioren en de jeugd gepubliceerd. Op de teampagina's zijn de indelingen (voor zover bekend) al toegevoegd. De nummering, en de indelingen van de overige teams, voor de normale competitie komen aan het eind van de maand augustus.

>op de lat
vrijdag 15 juli 2022

Jaarlijks bijwerken website

Zoals elk jaar zijn er weer de nodige aanpassingen op de website voor het nieuwe seizoen. Dit betekent dat de website mogelijk niet helemaal up to date is omdat niet alle informatie beschikbaar is. In de loop van de komende weken zal er een geleidelijke overgang naar het nieuwe seizoen plaatsvinden. Daarbij is het onoverkomelijk dat er zaken niet helemaal werken als gepland en dat de informatie achterloopt. Hiervoor alvast excuses. Hopelijk zal de schade meevallen. De oude pagina's zullen vervangen worden waarbij helaas niet alle pagina's gelijk beschikbaar zijn.

>op de lat
zondag 10 juli 2022

Jubilarissen en vrijwilligers in het zonnetje gezet

Na enkele jaren waarin de normale gang van zaken danig verstoord was, hebben we op de Algemene Ledenvergadering van 7 juli 2022 eindelijk weer eens onze jubilarissen kunnen huldigen. Dit betekende gelijk een inhaalslag want de huldiging was voor diegenen die in 2019, 2020, 2021 of 2022 een mijlpaal hadden bereikt.

Ton van Krevelen (2020) en Ed Vuijk (2022) zijn inmiddels al (meer dan) 60 jaar lid en tevens nog op verschillende fronten actief bij/voor de club! Extra hulde dus.

Ton van Krevelen (60 jaar)
Ed Vuijk (60 jaar)

Arnold Thomassen (2021) en Johan Teeuwisse (2022) zijn inmiddels al (meer dan) 50 jaar lid en zijn nog als speler actief bij de club! Helaas konden beiden niet aanwezig zijn bij de huldiging.

Een heel rijtje jubilarissen uit H.M.S.H. 35+3 van afgelopen seizoen werd ook gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap. Christian Schrijver (2019), Dave Ophuijsen (2020, afwezig), Ezra Sakkee (2022) en Eric Swart (2022, afwezig).

Christian Schrijver (25 jaar)
Ezra Sakkee (25 jaar)

Ten slotte werden ook diverse vrijwilligers beloond met een mooie trofee voor bewezen diensten de afgelopen jaren. De afgelopen jaren waren voor zowel het bestuur als voor onze vrijwilligers moeilijke tijden. Het bestuur kon gelukkig altijd een beroep doen op deze onvermoeibare groep personen. Of dit nu ging om kantinediensten, werkzaamheden op en aan de accommodatie, wedstrijdzaken, begeleiding van teams, administratie of het fluiten van wedstrijden, ze waren er gewoon.

Dirk Paludanus
Özkan Dağyapan
Bert Mulder
 
Gunther Verkaart
Debbie Boudestein
Ömer Yilmaz
 
George van Herwaarden
Leo van Marwijk
Lex Reesink
Hierbij nog de kanttekening dat Peter Brandsen niet aanwezig kon zijn op de vergadering wegens andere zaken.
>op de lat
dinsdag 5 juli 2022

3 daags voetbalkamp en zomertrainingen
Deze zomer organiseert de voetbalschool van Charlie Mena en Thanasi Ntinoudis, de trainers van ons Onder 23 team, een 3 daags voetbal­kamp van 29 juli tot en met 31 juli. Voor alle informatie over het kamp zelf, voor wie het is bedoeld, wat de kosten zijn en hoe de aanmel­ding voor het voetbal­kamp is geregeld: klik op de figuur rechts.
Ook worden er deze zomer trainingen georganiseerd door de voetbalschool in samenwerking met sv H.M.S.H.
Bij voldoende aanmeldingen zullen deze trainingen op woensdagen en vrijdagen worden verzorgd. Voor alle informatie hierover: klik op de figuur links.
>op de lat