Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

november

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand november in 2020 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2020.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


woensdag 25 november 2020

Cursus juniorentrainer bij sv H.M.S.H.

Ondanks de coronabeperkingen blijft het voetbal van de jeugd nog relatief actief. Om de jeugd een betere kans te geven zich te ontwikkelen heeft de KNVB de cursus "juniorentrainer" in het leven geroepen. Omdat de animo bij sv H.M.S.H. om deze cursus te volgen groot is, heeft de club aangevraagd om deze cursus op ons eigen terrein te mogen organiseren. Er zijn dan ook vier leden van ons die er aan mee willen doen, namelijk Emin Doğan, Ahmet Akbulut, Alper Gündüz en Ihsan Kumur. De praktijkbegeleider van de cursus is Melik Kara (trainer/coach zaterdag 1).

De cursus behandelt een veeltal aan onderwerpen die betrekking hebben op het trainen en coachen van de leeftijdscategoriën Onder 13 t/m Onder 19. De cursus omvat een achttal trainingsbijeenkomsten van drie uur, zelfstudie met opdrachten en een praktijkgedeelte met de eigen teams. Het totale traject zal een periode van 12 tot 14 weken in beslag nemen.

Het bestuur van sv H.M.S.H. is opgetogen over de belangstelling voor de cursus en wenst de deelnemers veel succes met de cursus.

>op de lat
vrijdag 20 november 2020

Terugkeer naar gedeeltelijke lockdown

Het zal niemand ontgaan zijn dat de tijdelijke verzwaring van de lockdown inmiddels weer vervallen is. De basisregels blijven echter gelden, net als de Noodverordening regio Haaglanden. Deze laatste is aangepast naar aanleiding van het terugkeren naar de gedeeltelijke lockdown.

>op de lat
maandag 16 november 2020

Arda Özdemir uitgenodigd voor training ADO Den Haag

In deze stille voetbaltijden is het altijd leuk om te horen dat er ook goed nieuws is. Arda Özdemir uit ons JO11-1 is door ADO Den Haag gescout en uitgenodigd voor een tweetal trainingsstages (zie pdf). Arda is eigenlijk nog Onder 10 maar is dus boven dat niveau uitgegroeid.

Bij onze club zijn er twee scouts aanwezig namens ADO Den Haag, namelijk Melik Kara en Ahmet Akbulut.

Update over Deniz Alkaç

Zoals als eerder geschreven heeft Deniz een ernstige val gemaakt gedurende de inhaalwedstrijd van zaterdag 1 tegen sv Houtwijk. Zijn gezondheidstoestand was op dat moment nog onduidelijk. Inmiddels gaat het een stuk beter met Deniz. Het belangrijkste is dat hij weer kan bewegen. Hij is thuis maar moet nog wel werken aan zijn herstel.

>op de lat
zondag 8 november 2020

Toevoeging coronapagina

Na de toevoeging van een sponsorpagina is er nu ook een speciale pagina met coronanieuws. Hierop staan de berichten die al op de website gepubliceerd waren die betrekking hebben op dit onderwerp. Tevens staat er extra informatie over maatregelen op de club (voor leden en voor bezoekers) en meerdere links naar webpagina's van o.a. de KNVB en diverse overheidssites die belangrijke informatie te melden hebben.

>op de lat
donderdag 5 november 2020

Programma's uitgesteld

De KNVB heeft inmiddels de programma's tot en met het einde van het kalenderjaar uitgesteld. Wel hoopt de KNVB dat de competities in januari 2021 hervat kunnen worden. Uiteraard zal dit afhangen van de ontwikkelingen op het gebied van de bestrijding van het coronavirus.

Toevoeging sponsorpagina

Voor onze sponsoren is er een eigen sponsorpagina toegevoegd onder het hoofdje "Club". Veel van de bedrijven die ons sponsoren hebben het moeilijk in deze tijd. Vandaar dat we wat extra aandacht aan hen willen besteden. Wij hebben hun steun hard nodig.

>op de lat
woensdag 4 november 2020

Verzwaring coronamaatregelen

In verband met de aangekondigde tijdelijke verzwaring van de coronamaatregelen heeft de KNVB een extra informatiepagina voor de leden aangemaakt. Ook is er een " Plan B" met informatie over veilig sporten en mogelijke scenarios voor het herstarten van de competitie(s).

Een overzicht van de persconferentie van de regering over deze maatregelen kunt u hier vinden.

Ten slotte nog een verwijzing naar het nieuwe overzichtsblad met de verzwaarde maatregelen.

>op de lat
dinsdag 3 november 2020

Aanpassingen website

Als voorbereiding op nieuwe pagina's voor corona en onze sponsoren is het menu aangepast. De nieuwe pagina's zullen hopelijk snel kunnen verschijnen.

>op de lat