Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

juni

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand juni in 2022 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2022.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


donderdag 23 juni 2022

Algemene Ledenvergadering op 7 juli 2022

Op donderdagavond 7 juli 2022 om 19:30 uur wordt (voor het eerst sinds tijden) een Algemene Ledenvergadering gehouden. Aanmelding zoals bij de vorige gelegenheid is niet nodig.

Agenda Algemene Ledenvergadering 7 juli 2022

Datum: 7 juli 2022 om 19:30 uur
Locatie: sv H.M.S.H. / Vrederustlaan 117 2543 SL Den Haag
 1. Opening
  Agendapunten Algemene Ledenvergadering 27-8-2020
 2. Ingekomen stukken
  1. Postbus
 3. Verduurzamen vereniging
  1. Nieuwe lichtmasten
  2. Zonnepanelen
 4. Terugblik en jaarverslag(en) 2019 – 2020 en 2020 – 2021
 5. Toekomstperspectief
  1. Speeltuin
  2. Kunstgras veld 2
  3. Kleedkamer(s)
  4. Vrijwilligers voor diverse werkzaamheden
 6. Contributie (inning) & sponsoring
 7. Huldigingen en benoemingen
 8. Bestuurssamenstelling
 9. Rondvraag
 10. Sluiting

donderdag 16 juni 2022

Weer een bewogen seizoen ten einde

Het seizoen is inmiddels afgelopen. Er zijn alleen nog een paar (jeugd)toernooien. Vanaf nu zullen er op de club bijna geen voetbalactiviteiten meer zijn. Hooguit wat trainingen en voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

Net als het vorige seizoen hadden we ruim te stellen met corona en de maatregelen om het virus tegen te werken. Gelukkig is de situatie op dit moment redelijk stabiel en hebben we het seizoen, ondanks de nodige strubbelingen, toch kunnen afmaken. Wel heeft het virus een grote impact gehad op de hele competitie en heeft het er mede voor gezorgd dat veel teams in de problemen kwamen qua spelersbezetting. Een paar teams zijn noodgedwongen tijdens het seizoen gestopt. Dit is natuurlijk zeer betreurenswaardig maar wel een logisch gevolg van de toestand die er eerder dit seizoen geheerst heeft.
Sportief gezien viel het dit jaar ook niet mee hoewel bij de zondagafdeling alle A categorie teams uiteindelijk behouden zijn voor hun klasse.
Zaterdag 1 is een verhaal op zich. De problemen die zich daar hebben voorgedaan waren dusdanig dat ze de (landelijke) pers hebben gehaald.
Bij de jeugd waren er incidentele successen, zoals bijvoorbeeld de kampioenschappen van JO14-1 (najaarsreeks) en de promotie naar de 3e divisie en van JO15-1 in de voorjaarsreeks. Vanzelfsprekend waren er ook een paar dieptepunten zoals gestaakte wedstrijden (al dan niet door onze schuld).

Ook het bestuur van sv H.M.S.H. heeft een moeilijke tijd gehad door alle problemen, maar toch hebben wij ook een belangrijk succes geboekt met het verbeteren van de lichtinstallatie. Door de algehele malaise was het niet echt mogelijk om veel meer te bereiken. De gemeente Den Haag heeft uiteraard zelf zeer grote problemen en de sportwereld is daar toch wel weer de dupe van. Het moet gezegd dat dit niet door de gemeente zelf komt maar door de situatie waarin wij ons allemaal bevinden.

Vooraankondiging: er zal een Algemene Ledenvergadering gehouden worden op donderdagavond 7 juli. De uitnodiging en agenda van de vergadering worden in de loop van volgende week op de website gepubliceerd.

In verband met de seizoensovergang zijn leden die niet (meer) actief zijn bij de jeugd afgevoerd als lid. Deze leden hebben een financiële blokkade gekregen. Het is zeer wel mogelijk dat deze blokkade niet terecht is ingesteld. Het bestuur gaat de komende tijd deze onterechte blokkades weer verwijderen. Dit vergt helaas wel wat tijd. Mochten er problemen zijn wat betreft deze ingestelde blokkades voor aangevraagde overschrijvingen dan verzoekt het bestuur u om contact op te nemen met Ercan Güçlü (06 - 42 56 23 46) of Bülent Yüngül (06 - 14 49 73 36). Gelieve na 18:00 uur te bellen.

Het bestuur

>op de lat
maandag 6 juni 2022

Ondanks verlies toch behoud van 2e klasse

Ondanks een 3 - 1 nederlaag is H.M.S.H. 1 op een veilige (10e) plek blijven staan. Achteraf gezien was het resultaat van deze wedstrijd voor geen van beide teams van belang. Omdat Laakkwartier verloor van HVV was ons team veilig en omdat Coal won met 7 - 3 van Meeuwenplaat is deze laatste ploeg gedegradeerd. De overwinning van FC IJsselmonde was zeker goed voor hun zelfvertrouwen omdat directe degradatie op eigen kracht was ontlopen. Ontkomen aan de nacompetitie was toch al niet mogelijk. De spanning zat al snel niet meer in de onderste regionen door de tussenstanden. Bovenin bleef wel het uitermate spannend al zal Wippolder gehoopt hebben dat het allemaal iets makkelijker zou zijn geweest. Doordat HVV al vrij snel de tegenstander op de knieën had gekregen, moest Wippolder zelf ook winnen. Toen echter RKDEO vrij laat in de wedstrijd de 1 - 1 gelijke stand op het bord kreeg, zullen de zenuwen wel even blank hebben gestaan bij de thuisploeg. Uiteindelijk wist Wippolder toch nog de winnende te scoren. De ontlading zal vast heel groot zijn geweest, net als de teleurstelling bij HVV. Die hebben natuurlijk nog een kans op promotie via de nacompetitie, net als Antibarbari en RKDEO. In de nacompetitie voor promotie/degradatie tussen 2e en 3e klasse zullen FC IJsselmonde en Laakkwartier moeten proberen zich te redden. Ongetwijfeld een lastige opgave maar zeker niet onmogelijk.

Het bestuur van sv H.M.S.H. wil Wippolder van harte feliciteren met het behaalde kampioenschap en tevens de ploegen die de beide nacompetities gaan spelen succes toewensen.

Zaterdag 1, zoals gebruikelijk de laatste tijd bestaande uit een gelegenheidsteam, maakte er in de laatste wedstrijd van het seizoen tegen GSC ESDO wel een spectakelstuk van. De uitslag (6 - 10 verlies) gaf in ieder geval enige voldoening wat betreft het aantal gescoorde doelpunten.

>op de lat
woensdag 1 juni 2022

Einde seizoen - opzeggen lidmaatschap en overschrijven

Beste spelers en ouders van jeugdleden,

Voor het nieuwe seizoen gaan wij de (jeugd)teams herindelen. Ook moeten wij de teams, zowel bij de jeugd als bij de senioren, gaan inschrijven voor het nieuwe seizoen. Hiervoor is het noodzakelijk dat alle gegevens correct in onze administratie verwerkt zijn. Hieronder staat vermeld wat u moet doen voor opzegging van het lidmaatschap en voor overschrijven.

Als u of uw kind gewoon bij ons blijft spelen of trainen, hoeft u verder niets te doen.

Opzeggen (geen overschrijving)

Als u als senior of jeugdlid besluit om niet meer te spelen en te trainen bij ons, kunt u dit uiterlijk 10 juni aan ons laten weten. Na 10 juni blijft u automatisch ingeschreven voor het nieuwe seizoen en bent u verplicht om aan de contributievoorwaarden te voldoen.
Opzeggen kan uitsluitend per post of per mail naar de secretaris. Het postadres en e-mailadres vindt u in het Contact blokje in de rechterbalk van de website.

Overschrijvingen

De overschrijvingsperiode sluit dit jaar zoals gewoonlijk op 15 juni a.s. om 23:59 uur. Overschrijvingen moeten worden aangevraagd bij de nieuwe vereniging. Deze aanvraag moet vóór dit tijdstip ingediend zijn. Na 15 juni verleent de KNVB normaal gesproken geen toestemming meer voor overschrijvingen in de A categorie. Het hele proces verloopt volledig digitaal.

Voor de goede orde: overschrijving naar een andere vereniging wordt alleen verleend als u aan al uw financiële verplichtingen hebt voldaan. Het voldoen aan deze verplichtingen kan in principe tot 30 juni geregeld worden. Het bestuur heeft daarvoor de volgende dagen en tijden voor vastgelegd. Zondag 5 juni van 12:00u tot 15:00 u, donderdag 9 juni van 19:00 u tot 22:00 u en zondag 12 juni van 12:00 u tot 15:00 u. Als u niet in de gelegenheid bent om op deze tijden naar het clubgebouw te komen, kunt u contact opnemen met Ercan Güçlü (06 - 42 56 23 46) of Bülent Yüngül (06 - 14 49 73 36). Gelieve te bellen ná 18:00 uur.

Het bestuur

>op de lat