Vrederustlaan 117, 2543 SL   's-Gravenhage

1 juli 1940
de officiële website van sv H.M.S.H.
2 september 1972

juli

Op deze pagina vind je het nieuws van de maand juli in 2020 op hmsh.nl.

In de rechterzijbalk vind je het nieuws van de andere maanden van 2020.
Ook zijn er links naar de overige beschikbare jaargangen.


vrijdag 31 juli 2020

NIKKI is gestart met contributie inning

Zoals eerder deze maand vermeld is NIKKI weer verantwoordelijk voor het innen van de contributie voor onze club. In de nieuwsbrief van NIKKI was tevens aangegeven dat de inning in juli zou worden opgestart en NIKKI heeft inmiddels laten weten dat dit in werking is gezet.

>op de lat
maandag 27 juli 2020

Bekerprogramma A categorie

De KNVB heeft de wedstrijden van de A-categorie teams in de 1e bekerronde vastgesteld. Dit programma is op de site te zien. Merkwaardig genoeg hebben de standaard teams geen nummer (1) gekregen. Let hier dus op bij het bestuderen van het programma.

Het zal gelijk opvallen dat het "Programma" een facelift heeft gekregen. Ten eerste zijn de programma's qua uiterlijk nu in overeenstemming met de rest van de website. Ten tweede is de functionaliteit verbeterd. Het is nu mogelijk om extra informatie over de wedstrijden op te roepen via de "Info" knopjes op de pagina's. Dit is ook vooruitlopend op de publicatie van de website voor het nieuwe seizoen. Hierover zal nog uitgebreid worden bericht.

>op de lat
zaterdag 25 juli 2020

Voorbereiding zondagselectie

Het voorlopige programma van de voorbereiding van de zondagselectie is inmiddels grotendeels bekend. Hieronder een overzicht.
Er zullen ongetwijfeld nog aanpassingen en verbeteringen op dit schema volgen. Houd de website dus goed in de gaten.

>op de lat
zondag 19 juli 2020

Vrijdagavondvoetbal met barbeque

Nu het weer is toegestaan om wedstrijden te spelen en trainingen te houden, heeft onze club besloten op vrijdagavond wekelijks een voetbaltoernooi te organiseren. Op vrijdag 17 juli is het startschot hiervoor gegeven. De planning is dit tot eind augustus vol te houden. Na afloop van het sportieve gedeelte wordt er een barbeque geregeld. Uiteraard gelden de afstandsregels niet tijdens de wedstrijden maar wel buiten de wedstrijden en na afloop bij de barbeque. Hieronder een paar sfeerbeelden van afgelopen vrijdag.

>op de lat
donderdag 9 juli 2020

Verjaardag, zomerstop en nieuw seizoen ...

Bij alle perikelen rond de Corona crisis, het voortijdig beëindigen van het voetbalseizoen en, inmiddels, de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zou je haast vergeten dat onze club 80 jaar bestaat. Het zal geen verwondering wekken dat we dat in deze tijden niet gevierd hebben, maar bij het jubileum in 2015 (75 jaar) zag het er helaas niet rooskleurig uit voor de club. Een afnemend aantal leden, steeds minder teams en dus ook minder animo voor de club zelf. De toekomst zag er niet geweldig uit, maar het toenmalige bestuur wilde de handdoek niet in de ring gooien. Gelukkig maar, zou je zeggen, want op dit moment lijkt het redelijk voorspoedig te gaan. Vooral het feit dat er weer een bijna volwaardige jeugdafdeling is opgezet is een goed teken. Hoewel er nog niet in alle jeugdcategoriën gespeeld wordt, biedt de uitbreiding zeker een nieuw perspectief. Met een twaalftal jeugdelftallen, vooral in de jongste categoriën, kunnen we een mooie toekomst tegemoet zien. Wat betreft de senioren teams heeft de corona crisis toch wel invloed gehad. Op zondag blijven er hoogstwaarschijnlijk toch nog zo’n acht teams actief. Op zaterdag houden we een standaard team. Zeker geen slechte score, maar er is wel weer wat ruimte voor (een kleine) uitbreiding.

In verband met de zomervakantie is de zomerstop al begonnen en zijn er geen trainingen meer. Hopelijk kunnen we na de stop weer op een enigszins normale manier aan de slag. Op dit moment lijkt het de goede kant op te gaan met het bedwingen van de Corana, maar voorzichtigheid is wel geboden. Een terugslag kan gemakkelijk roet in het eten gooien.

De eerste trainingen voor de selectie(s) staan gepland op dinsdag 21 juli, de overige senioren kunnen rond 4 augustus weer trainen terwijl de jeugd vanwege de vakanties waarschijnlijk eind augustus begint. Daarover komt binnenkort een bericht.

Het bestuur

>op de lat
maandag 6 juli 2020

Nieuwsbrief NIKKI over contributie seizoen '20-'21

Ook het komende seizoen zal NIKKI de contributies voor de club gaan innen. In verband met de huidige situatie heeft het bestuur besloten geen voorstel te doen om de contributies te wijzigen. De bedragen blijven dus hetzelfde als afgelopen seizoen. De belangrijkste informatie over de gang van zaken bij de contributie-inning is te lezen in de nieuwsbrief van NIKKI. De contributiebedragen zijn te vinden op de website bij "Aanmelden".

>op de lat